Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kız Allah seni biz normal iş yaparken bile yoruluyoruz banyo da halı yıkayıp kendine eziyet 😖 etmişsin dikkat et canım benim şu an senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil ☺️ her şey güzel olsun yeter ki iş nedir insan iyi oldu mu birgün de yapar 😘
Aynen canım valla böyle sıkıntım olduğunu bilsem korurdum kendimi dediğin gibi daha dikkat edeceğim 😘

Kızlar ben ne zaman tatlı bir şey yesem dondurma kavun karpuz kusuyorum hiç yaramıyor .Hep farkettim ne zaman yesem kusuyorum ilgisi var mıdır gerçekten şimdi karpuz filan yemeye korkuyorum canım istiyor ama yemiyorum bulanacak midem diye

Kızlar ben ne zaman tatlı bir şey yesem dondurma kavun karpuz kusuyorum hiç yaramıyor .Hep farkettim ne zaman yesem kusuyorum ilgisi var mıdır gerçekten şimdi karpuz filan yemeye korkuyorum canım istiyor ama yemiyorum bulanacak midem diye
Ben de şekerli bir şeyler yiyince bulantı yaşıyorum ve evet kusmam tetikleniyor ki
prilam kullanıyorum ancak engelliyor.

Ben de şekerli bir şeyler yiyince bulantı yaşıyorum ve evet kusmam tetikleniyor ki
prilam kullanıyorum ancak engelliyor.
Ben bugün bırakmayı deniyorum canım Prilam günde 2 tane içiyordum ben sabah kalkınca .nasıl oğluş benimki bilmem tatlı sevmiyor 🤣 anası normalde tatlısız duramazdı bağımlı gibiydim .ye tatlıyı doğur atlıyı nereye gitti heheyyy 😂

Kızlar bu sabah bel agrım var sizce neden olabilir büyüyorlarmı acaba sıkıntı yoktur inşallah🤲

Yoktur kuzum Rahim büyüdükçe Rahmi tutan bağlar esniyor onla alakalı benim de biraz iş fazla yapayım yada yürüyüş yapayım hemen belim ağrıyor ee sen zaten artık 4 aylık oldun nerdeyse iki bebiş normal 🥰

Ben bugün bırakmayı deniyorum canım Prilam günde 2 tane içiyordum ben sabah kalkınca .nasıl oğluş benimki bilmem tatlı sevmiyor 🤣 anası normalde tatlısız duramazdı bağımlı gibiydim .ye tatlıyı doğur atlıyı nereye gitti heheyyy 😂
Ya ben de bırakayım bi dedim daha fazla kustum 🥲 valla hiç deme bütün efsaneleri yalanlıyorlar 🤣🤣

Hepsi hikaye ben kızımda tatlı 🍫 canım çok istiyordu bunlarda tam tersi ekşi olsun diyorum salataya hem nar ekşisi hem limon sıkıyorum yetmiyor limonu öyle yiyiorum 😹 tatlı canım çekmiyor dün Türkiye’den baklava geldi canınız çekmesin öyle ondan iki dilim yedim yoksa 😅 hiç demiyorum çikolata yiyim yada başka şeyler 😀

Ben normalde çaya az şeker atar içerdim şu an bazen şekersiz içiyorum midem havaya kalkıyor 🙄
Kayınvalidem gelirken bi tepsi baklava getirmişler işi garantiye mi alıyorsunuz diye güldüm hatta ama o baklavadan anca iki dilim yiyebildim sağolsun kocam da hamile olduğu için hepsini yemiş 🤣🤣 şeker aşırı midemi bulandırıyor.

Kayınvalidem gelirken bi tepsi baklava getirmişler işi garantiye mi alıyorsunuz diye güldüm hatta ama o baklavadan anca iki dilim yiyebildim sağolsun kocam da hamile olduğu için hepsini yemiş 🤣🤣 şeker aşırı midemi bulandırıyor.

Bende birde bilindik bir markanın olmasına rağmen iki dilim yedim eşim akşam aradı diyo bana da bıraksaydınız dedim 1 kilo baklavayı nasıl yiyeyim ancak şeker komasına girerdim 🤣 dedim merak etme sana yeterince var 😁

Ben de şu an salatalık acur tuzlayıp yiyorum o
İyi geliyor 🥲

Off harika acur turşusuna bayılıyorum geçen gün canım acılı şalgam çekti Allah dedim olsaydı içseydim eşim getirmişti içtim tabi adana şalgamı gibi olmaz nefsimiz köreldi 😝😂

Senin ilk çocuğun mu canım olacak ? Genelde hep kız isterler sen niye erkekçisin 🥰
Evet ilk çocuğum. Ya hep erkek istedim eşimin de katkısı sanırım hayalleri var gerçekleştirmesini mutlu olmasını istiyorum çünkü cidden mutlu olmaya ihtiyacı var ha kız olunca olmayacak mı olacak eminim zor kavuktuk zaten 🥰 kendi babasından görmek istediklerini çocuklarına yaşatmak istiyor..

Back
X