Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hahahhaaa kesinlikle bende .🤣 ama kayınpederimin de öyle maddi manevi hiç bir yardımı olmadı bu süreçte ama kimseye zararı olmayan iyi biridir yani aramda bir şey olmadı bu zamana kadar
O zaman boşverin eşinize net bi şekilde koymak istemiyorum tek isim istiyorum deyin.. size herhangi bir destekte vs bulunmadıysa koyulması da çok uygun olmaz bence sizin de babanızın adı var madem öyle onu da bırakın 🤣🤣

O zaman boşverin eşinize net bi şekilde koymak istemiyorum tek isim istiyorum deyin.. size herhangi bir destekte vs bulunmadıysa koyulması da çok uygun olmaz bence sizin de babanızın adı var madem öyle onu da bırakın 🤣🤣
Canım valla birkaç dedim ama istiyor ya kırmak da istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum .kulağına okumayı teklif edeceğim .cinsiywt haberi verirken bile küçük Şahin geliyor diyor herkese hey allahım 🤣 benim babam yok canım ben bebekken ayrılmışlar görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı .o yüzden öyle bir ihtimal olmadığı için de rahat 🤣

Canım valla birkaç dedim ama istiyor ya kırmak da istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum .kulağına okumayı teklif edeceğim .cinsiywt haberi verirken bile küçük Şahin geliyor diyor herkese hey allahım 🤣 benim babam yok canım ben bebekken ayrılmışlar görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı .o yüzden öyle bir ihtimal olmadığı için de rahat 🤣
Allah yardımıncınız olsun valla o zaman 🥲 kırılsın biraz da sonuç olarak o isim ömürlük olacak 🥲🥲

Evet gittim çok şükür yolunda dedi doktor.Bir daha ki kontrol 16. hafta dedi ama tatildeymiş o hafta ben 17 de gitmiş olacağım. Bu kadar sık görüldükten sonra zaman çok uzun geldi bi an...O yüzden merak ettim.

Çok şükür canım sevindim benim de öyle oldu 13 Haziran da gittim bana dedi zaten perinatoloji doktoruna gideceksin 8 temmuzda onu bekle nerdeyse bende 1 ay sonra gitmiş olacağım 🫣 herşey yolunda olunca uzatıyorlar

Of keşke evet bende öyle düşünüyorum ama kimliğe ister eşim canım .sorma valla ben olsam ne ana ne baba ismi koymam yani ne alaka ne gerek var

Benim kızımda da çok tantana yaptılar dedim çok isteyen varsa doğursun katsın anasının danasının ismini 😡😹

🤦‍♀️bizimde erkek olursa babasını kız olursa anasının ismini koyacam diye niyet etmiş. Allahtan isimleri güzelde beni pek zora sokmadı, bir tek onların anası babası bizimkiler patlican sanki 😂😂😂 mecbur iki isim koyacaz 😒

Allahtan eşim öyle annesinin babasının adını diretmedi kızım da benden önce çok torunları olmuş kataydınız anam bize ne yani hiç isim kaldırmayı sevmiyorum 🤣 Allahtan üç yıl önce rüya gördüm aynı rüyayı iki defa gördüm erkek olursa birinin ismi belli Allah nasip ederse 😍

Allahtan eşim öyle annesinin babasının adını diretmedi kızım da benden önce çok torunları olmuş kataydınız anam bize ne yani hiç isim kaldırmayı sevmiyorum 🤣 Allahtan üç yıl önce rüya gördüm aynı rüyayı iki defa gördüm erkek olursa birinin ismi belli Allah nasip ederse 😍
Aşkım benimki tek erkek olduğu için başka isim koyacak erkek yok sülalede, Allah var anası babası asla bizim ismimizi koyun demedi hatta annesi ne gerek var falan dedi, ama benimki tutturdu koyacam koyacam, bunların anası babası ne yedirip içirmişte bunlar böyle olmuş 🤦‍♀️

Aşkım benimki tek erkek olduğu için başka isim koyacak erkek yok sülalede, Allah var anası babası asla bizim ismimizi koyun demedi hatta annesi ne gerek var falan dedi, ama benimki tutturdu koyacam koyacam, bunların anası babası ne yedirip içirmişte bunlar böyle olmuş 🤦‍♀️

Senin ki ters tepmiş başkaların annesi babası ister senin ki eşin illa katacak 🥲 neyse artık yapacak bir şey yok sağlıcakla ismiyle büyüsünler inşallah Amin 🤲❤️

🤦‍♀️bizimde erkek olursa babasını kız olursa anasının ismini koyacam diye niyet etmiş. Allahtan isimleri güzelde beni pek zora sokmadı, bir tek onların anası babası bizimkiler patlican sanki 😂😂😂 mecbur iki isim koyacaz 😒
Ayyy evet ya of anne olsa bende koyayım o zaman derim ki anneminkini canım 😁

Senin ki ters tepmiş başkaların annesi babası ister senin ki eşin illa katacak 🥲 neyse artık yapacak bir şey yok sağlıcakla ismiyle büyüsünler inşallah Amin 🤲❤️
Tüm olaylar eşimden çıkıyor zaten 😂🤣 evet canım bende bişey diyemiyorum üzülmesin diye 😒

Benim eşimde başta ben ismini bırakacam deyip isimleri bile bulmuştu. Sustum hep en sonda dayanamayıp her söylediğinde göbeğimi açıp gösterdim bak bu haline acıları çeken benim bu morluklar boşuna olmuyor dedim birdaha sesini çıkarmadı 😁🤪

Back
X