Bende dedim karıştırdım herhalde listeyiEvet kuzum ben onu espri anlamında söyledimhani dedim o basit onu bile almamışım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dedim karıştırdım herhalde listeyiEvet kuzum ben onu espri anlamında söyledimhani dedim o basit onu bile almamışım
![]()
Bende dedim karıştırdım herhalde listeyi![]()
Bende önce yatağı arabası dolabı düşünüyorum senin yolu izlerim sanırım canımYok yok benim için öncelik büyük eşyalar küçük eşyaları birgünde gider alır gelirim dedim önce dolabları falan kurulsun temizlensin kıyafet falan aldığım zaman etiketlerini hepsini sökerim yıkarım ütüler direk asarım şu an alsam ortada gezecekkızım da sadece ilk hamileliğimi öğrendiğimde mağazaya gitmiştim ilk aldığım emzik olmuştu
cinsiyeti bile belli değilken lila renk hello kittyli bir emzik görmüştüm çok hoşuma gitmişti öyle onu tek almıştım
sonra mobilyasını yaptım sonradan kıyafet battaniye yorgan yastık nevresimler bütün ihtiyaçlarını aldım bunlarda da öyle yapacağım nasip olursa inşallah
![]()
Ben yaptırmayacağım, bir fikrim yoktu ama doktorum kendisi yapmak istemiyor. Açlık şekerine vs bakalım bir sonrakinde tekrar dedi. Ama benim doktorum genel olarak bazı şeyleri desteklemiyor, aşıyı da mesela. Aşıyı ben de düşünmüyordum zaten daha bir kaç yıl önce yeni yaptırdım çünkü, 10 yıl geçerliliği var onunKızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız olumlu olumsuz çok yorum var fikirlerinizi merak ediyorum
Kuzum bende tetanoz aşısını ve bebeklere yapılacak olan aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum şeker yüklemesi konusunda emin değilim ortadaydım eşim geldi şimdi şeker yüklemesi yaptırma herkes yaptırma felan diyor dedi tabiki milletin dediğini umursamıyorum bu kontrolümde doktoruma bi danışıcam o ne dicek merak ediyorum inşallah senin doktorun gibi düşünüyordurBen yaptırmayacağım, bir fikrim yoktu ama doktorum kendisi yapmak istemiyor. Açlık şekerine vs bakalım bir sonrakinde tekrar dedi. Ama benim doktorum genel olarak bazı şeyleri desteklemiyor, aşıyı da mesela. Aşıyı ben de düşünmüyordum zaten daha bir kaç yıl önce yeni yaptırdım çünkü, 10 yıl geçerliliği var onun
Şeker yüklemesi yerine sabah aç karna kanda bazı değerlere baktırmamı istedi, bir de bir sonraki randevudan tam 2 saat önce bir şey yemiş ol dedi. O da tokluk şekeri içindir. Bunlar yeterli şeker yüklemesine gerek yok dedi. Zaten düşüncesi bile korkunç geliyordu bana, şekerle hiç aram yok. Aşıyı da önermedi dediğim gibi, sağlık ocağından aradılar bir kaç kez. Yurtdışında yaptırdım dedim susturmak için.Kuzum bende tetanoz aşısını ve bebeklere yapılacak olan aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum şeker yüklemesi konusunda emin değilim ortadaydım eşim geldi şimdi şeker yüklemesi yaptırma herkes yaptırma felan diyor dedi tabiki milletin dediğini umursamıyorum bu kontrolümde doktoruma bi danışıcam o ne dicek merak ediyorum inşallah senin doktorun gibi düşünüyordur
Valla doktoruna çok imrendim böyle doktorlar sayılı kaldı inşallah benimkide güzellikle karşılar ve böyle alternatifler sunarŞeker yüklemesi yerine sabah aç karna kanda bazı değerlere baktırmamı istedi, bir de bir sonraki randevudan tam 2 saat önce bir şey yemiş ol dedi. O da tokluk şekeri içindir. Bunlar yeterli şeker yüklemesine gerek yok dedi. Zaten düşüncesi bile korkunç geliyordu bana, şekerle hiç aram yok. Aşıyı da önermedi dediğim gibi, sağlık ocağından aradılar bir kaç kez. Yurtdışında yaptırdım dedim susturmak için.![]()
Ben de kendisini çok seviyorum, tüp bebek tedavisini geçirdiğim doktor aynı zamanda. Olabildiğince her şeyi doğal yoldan çözmeye çalışıyor. İdrarda hafif bir enfeksiyon gördü, onun için bile antibiyotik yerine doğal şeyler önerdi. 20 yıllık tecrübesi var, güveniyorum ona. Hatta başka bir şehire taşınmama rağmen doğumu yinede onda düşünüyorum, çünkü normal doğumu destekliyorValla doktoruna çok imrendim böyle doktorlar sayılı kaldı inşallah benimkide güzellikle karşılar ve böyle alternatifler sunar
Bende tüp bebek doktorumla devam ediyorum şimdilik ilaçlar ve aşılar konusunda fikrini hiç bilmiyorum sadece ikiliyi üçlüyü ve fetal dna yı yaptırmıcam dediğimde saygı duydu ve haklı bulmuştu takip ettiğim kadarıyla benim doktorumda elinden geldiğince normal doğum yaptırıyor hep ama şeninde dediğin gibi benim doktorumun da doğum ücreti pahalı bulunduğum şehirdeki en pahalı yer eşim maalesef bu konuda destek vermiyor o yüzden doğumu mecbur devlette yapacağım inşallah ehline denk gelirimBen de kendisini çok seviyorum, tüp bebek tedavisini geçirdiğim doktor aynı zamanda. Olabildiğince her şeyi doğal yoldan çözmeye çalışıyor. İdrarda hafif bir enfeksiyon gördü, onun için bile antibiyotik yerine doğal şeyler önerdi. 20 yıllık tecrübesi var, güveniyorum ona. Hatta başka bir şehire taşınmama rağmen doğumu yinede onda düşünüyorum, çünkü normal doğumu destekliyorikiz tüp bebeği bile normal doğurtmuş
sadece biraz pahalı, ama artık kabullendim o durumu
Bu haftada ben hissediyordum canımBenim haftada olup hareket hisseden varsa yazsınBen hissediyor muyum yoksa hissetmek istediğim için uyduruyor muyum bilmiyorum…
Ay ikiz olmasına rağmen hala hissedemiyorumBu haftada ben hissediyordum canım
Ben artık bariz hissediyorum canım çok net tekme atıyor elimi koyuyorum devam ediyor elimle de hissediyorum hattaAy ikiz olmasına rağmen hala hissedemiyorumgeçen bir iki kayma hissetmiştim ama 2 3 gündür o da yok
handancım siz şu an tekmelerini felan net hissediyor musunuz
![]()
Bende önce yatağı arabası dolabı düşünüyorum senin yolu izlerim sanırım canım![]()
Ay çok sevindimmmmBen artık bariz hissediyorum canım çok net tekme atıyor elimi koyuyorum devam ediyor elimle de hissediyorum hattabenim 3. Gebeliğim onun da etkisi olabilir belki canım ama yakındır senin de hissetmen bence
Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız olumlu olumsuz çok yorum var fikirlerinizi merak ediyorum
Bende o riski düşündüğüm için aklım karışık bakalım bu hafta doktoruma sorucam bakalım ne dicekBilmiyorum yaptırmasak şeker olabilir Buda bebekler için olumsuz etkiler yani önlem her zaman iyidir ilk gebeliğimde yaptım bunlarda da yaparım zaten randevu oluşturmuşlar onun için![]()
Bende o riski düşündüğüm için aklım karışık bakalım bu hafta doktoruma sorucam bakalım ne dicek
Ay o da iyiymiş sana zahmet olmuyorBizimkiler bana sormadı kendileri oluşturdu direk![]()
Ay o da iyiymiş sana zahmet olmuyor![]()