Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bizde o dönem hep evdeydik anaokulunu bile iki hafta tatil yapmışlardı gitsek de içeri almıyorlardı birde hep maske 😷 takıyorduk 🤣 yolda yürürken bile maske takılı olacaktı 🙈 benim kızım bile takıyordu trenlerde yada doktora götürdüğümde 😄
Düşününce o dönem iyi ki anne olamamışım yapamazdım diyorum illa ki çocuk hastalanır hastane postane gezerdik 😅

Düşününce o dönem iyi ki anne olamamışım yapamazdım diyorum illa ki çocuk hastalanır hastane postane gezerdik 😅

Yine çocuk olunca iyi dua edelim o dönem doğum yapmadık 😂 kimseyi içeri almıyorlar normal doğum yaparken bile maske o sancılarda yüzünde olacaktı arkadaşım o dönem doğum yapmıştı kadın pişman olmuştu resmen 😁

Bir ara sıkılmıştım bu durumdan dolayı dedim ay bu neydi başımıza sardılar dedim ne korona olsun ne adı olsun vallah milleti mahvettiler 😆

Yine çocuk olunca iyi dua edelim o dönem doğum yapmadık 😂 kimseyi içeri almıyorlar normal doğum yaparken bile maske o sancılarda yüzünde olacaktı arkadaşım o dönem doğum yapmıştı kadın pişman olmuştu resmen 😁
Ay o daha kötüymüş benimde bi arkadaş doğurmuştu hastane bomboştu yollarda boştu rahat oldu demişti 😅 herkesin derdi başka

Ay o daha kötüymüş benimde bi arkadaş doğurmuştu hastane bomboştu yollarda boştu rahat oldu demişti 😅 herkesin derdi başka

Ben hep dedim gecikmesinde bir hikmet varmış 😁 senin eşini bile ziyaret için sadece 10 dk bırakıyorlar başka çocuğun varsa hastanenin içine bile giremezdi öyle ki rezillikti ay inşallah bir daha öyle durumlar olmaz gerçekten 😧 çok berbat bir süreçti 😒

Ben hep dedim gecikmesinde bir hikmet varmış 😁 senin eşini bile ziyaret için sadece 10 dk bırakıyorlar başka çocuğun varsa hastanenin içine bile giremezdi öyle ki rezillikti ay inşallah bir daha öyle durumlar olmaz gerçekten 😧 çok berbat bir süreçti 😒
Başımıza daha ne gelir bilinmez de inşallah dediğin gibi bir daha olmaz 🤲

Başımıza daha ne gelir bilinmez de inşallah dediğin gibi bir daha olmaz 🤲

Amin canım benim Rabbim bizleri daha beterinden korusun inşallah 🤲
şu an gülüyorum fakat o dönem çok zordu hatta diyordum bana Çin demeyin gıcık kapıyorum 😝😂

Herşeyi geçtim herkese zorla aşı 💉 yaptılar bu vesileyle 🥹

ay oda ayrı parodi virüs çinden ilaçlardan ordan neyse derin devlet işlerine girmeyeyim 😅😅

Hiç sorma vallahi dediler oradan çıkmış falan milleti zorla eve kapattılar ne bilim artık bir oyunmuydu gerçekmiydi anlamak mümkün değil 🧐

Ay evet 🤗 gebelikten beri kilo aldın mı hiç sen canım aynı kiloda mısın?

Ben önce hiç tartılmadım onun için bilmiyorum 😂 her konuda benim gibi rahat olun 🙈 ama ilk tartıya çıktığımda 14 haftalık hamileydim ve 84 kilo çıktım hamilelik öncesi kaç kiloydum bu süreçte kaç kilo aldım bilmiyorum 😄🫣

Cuma günü yine tartıya çıkarırlar umarım gram almışımdır 😵‍💫
Beni hiç tartan olmadı hastanede vs 🤷‍♀️ aşırı ishal sebebi ile acile gittim az önce serum verdiler ama bu şartlarda kilo almamda çok zor :\ inşallah sende bebişler için yararlı kilolar alırsın 🤗

Beni hiç tartan olmadı hastanede vs 🤷‍♀️ aşırı ishal sebebi ile acile gittim az önce serum verdiler ama bu şartlarda kilo almamda çok zor :\ inşallah sende bebişler için yararlı kilolar alırsın 🤗

Amin canım benim çok sağol 🥰 bizimkiler rutin ilk idrar alıyor sonra tansiyon ölçülüyor kilo ölçüyorlar hepsi deftere not alınıyor sonra doktor muayenesine giriyorum 🐣
Çok geçmiş olsun 💐 canım Rabbim şifa versin inşallah 🙏🥹 yok sen 60 kiloyla bitirsen iyi 😌

15. haftada olduğunu görüyorum, bir sorun olmuyor izin veriyorlar. Ben yurtdışına çıkmıştım tek başıma 😅 mola verdiğinde yürümeyi ihmal etme ama

Tünaydın canım 🥰 Çok şükür canım bence bir sıkıntı yoksa doktorun da izin verecektir inşallah kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun Amin 🙏
Doktorumda izin verdi hatta kendi doktorumdan hariç başka doktorada gittim belki cinsiyeti görür diye 😂 ikisidr sorun olmaz dedi. Bugün gidiyorum Allahın izniyle 💃

Back
X