Ben tetanoz aşısı ve şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten hemen hemen şekersiz besleniyorum gebeliğimin başından beriKızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız olumlu olumsuz çok yorum var fikirlerinizi merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tetanoz aşısı ve şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten hemen hemen şekersiz besleniyorum gebeliğimin başından beriKızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız olumlu olumsuz çok yorum var fikirlerinizi merak ediyorum
Ben tetanoz aşısı ve şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten hemen hemen şekersiz besleniyorum gebeliğimin başından beritabi ki herkesin görüşüne saygımız var
![]()
Ay ne güzelllBen tetanoz aşısı ve şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten hemen hemen şekersiz besleniyorum gebeliğimin başından beritabi ki herkesin görüşüne saygımız var
![]()
Bizdedir daha o konulara gelinmedi inşallah doktorum ve hemşireler anlayışlı olurlarBizde henüz aşıkonusu açılmadı
aşı kartım var isterse götürürüm baksınlar
![]()
Doğrudur kuzum ya valla hadi bi yerde şeker yüklenmesini anlarım da mağarada mi doğum yapıcaz da enfeksiyon olacağız yada paslı makas ile mikropla kombine olacağız tetanoz aşısına hiç bir zaman aklım almadıAh ah ben ilk gebeliğimde hepsini yaptırdım fetal dna aşışeker yüklemesi cart curt
![]()
Doğrudur kuzum ya valla hadi bi yerde şeker yüklenmesini anlarım da mağarada mi doğum yapıcaz da enfeksiyon olacağız yada paslı makas ile mikropla kombine olacağız tetanoz aşısına hiç bir zaman aklım almadı![]()
Beni almayan tek yer sinema salonuyduKotona zamanı da eşimle beraber aşıolmamak için direndik fakat zaman geçtikçe mecburi koştular bazı yerlere aşı olmadan giremiyorduk mecbur bıraktırlar ben iki doz oldum eşimin iş yeri üç doz istemişti üç doz oldu
![]()
Çocuklarla haşır neşir olunca ne oluyormuş canım ?Zaten onlar karar veriyor
Bana sadece işte evcil hayvanın var mı dedi yok dedim çocuklarla haşır neşirmişim dedim hayır sadece kızımla beraberim dedi yoksa onun için ekstra ücretli bir kan tahlili yapıyoruz ne için söyledi unuttum o zaman dedi gerek yok o isteğe bağlı demişti
Komşum da yaptırmadı kıza dr bi liste vermiş 15 gün boyunca hergün baklava nutella çikolata ekmek pasta neymiş bunlarla test olacakmış oda bi güzel yedi kız 3 kilo aldı fazladan şeker yüklese daha iyiydiBizdedir daha o konulara gelinmedi inşallah doktorum ve hemşireler anlayışlı olurlar
Beni almayan tek yer sinema salonuyduoda mühim değil dedim ama eşim de ayarladı bir şekilde şükür olmadık
ben az biraz karşıyım bu işlere anlaşılmıştır artık
![]()
Ben de öyleyim, çok nadir şeker tüketen biriyim. Bir kaç istisna dışında hiç aram yok. Şeker yüklemesi kabusum olurduBen tetanoz aşısı ve şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten hemen hemen şekersiz besleniyorum gebeliğimin başından beritabi ki herkesin görüşüne saygımız var
![]()
Aynen öyle, ben de böyle düşünüyorumDoğrudur kuzum ya valla hadi bi yerde şeker yüklenmesini anlarım da mağarada mi doğum yapıcaz da enfeksiyon olacağız yada paslı makas ile mikropla kombine olacağız tetanoz aşısına hiç bir zaman aklım almadı![]()
Çocuklarla haşır neşir olunca ne oluyormuş canım ?
Ben biraz ev kedisiyim ondan sanırımKeşke sinema olsaydı tüm çarelere mağazalara restonlara şu an aklıma gelmiyor sanki hastaneye bile nerdeyse getirmişlerdiben aşı olmam diye ortada gezerken iki doz olarak ortada dolandım birde bir program indirmiştik onu okutup bizi öyle içeri alıyorlardı
hey gidi günler hey ne günlerdi
Anladım canımİnan ki o zaman doktorum söyledi ben şu an unuttum dedi çocuklarla çok iç içemisin artık enfeksiyon içinmiydi virüs miydi şu an hatırlamıyorum onun için özel kan tahlilleri yapıyorlarmış bende öyle birşeyim olmadığı için yaptırmadım![]()
2 baklava kadar şeker diyorlar da o zaman baklava yedirsinler yada biz temin edelim o sıvı ne kim bilirBen de öyleyim, çok nadir şeker tüketen biriyim. Bir kaç istisna dışında hiç aram yok. Şeker yüklemesi kabusum olurdu
Aynen öyle, ben de böyle düşünüyorum
Anladım canım
Ben biraz ev kedisiyim ondan sanırımama burada da sahil kenarında yürümek yasak yol kenarı serbestti
ay yarabbim ne saçmalık
![]()