Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben tetanoz aşısı ve şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten hemen hemen şekersiz besleniyorum gebeliğimin başından beri 😊 tabi ki herkesin görüşüne saygımız var 🥰

Ah ah ben ilk gebeliğimde hepsini yaptırdım fetal dna aşı 💉 şeker yüklemesi cart curt 😂

Bizde henüz aşı 💉 konusu açılmadı 😅 aşı kartım var isterse götürürüm baksınlar 🧐

Ben tetanoz aşısı ve şeker testi yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten hemen hemen şekersiz besleniyorum gebeliğimin başından beri 😊 tabi ki herkesin görüşüne saygımız var 🥰
Ay ne güzelll😍 bende doktorumla konuştuktan sonra da kararsız kalırsam yaptırmayıp şeker tüketimime dikkat edeyim diye düşünmüştüm 🥰

Ah ah ben ilk gebeliğimde hepsini yaptırdım fetal dna aşı 💉 şeker yüklemesi cart curt 😂
Doğrudur kuzum ya valla hadi bi yerde şeker yüklenmesini anlarım da mağarada mi doğum yapıcaz da enfeksiyon olacağız yada paslı makas ile mikropla kombine olacağız tetanoz aşısına hiç bir zaman aklım almadı 😬😬

Korona zamanı da eşimle beraber aşı 💉 olmamak için direndik fakat zaman geçtikçe mecburi koştular bazı yerlere aşı olmadan giremiyorduk mecbur bıraktırlar ben iki doz oldum eşimin iş yeri üç doz istemişti üç doz oldu 😂

Doğrudur kuzum ya valla hadi bi yerde şeker yüklenmesini anlarım da mağarada mi doğum yapıcaz da enfeksiyon olacağız yada paslı makas ile mikropla kombine olacağız tetanoz aşısına hiç bir zaman aklım almadı 😬😬

Belki yolda falan yapacağımızı düşündülerse 😂

Kotona zamanı da eşimle beraber aşı 💉 olmamak için direndik fakat zaman geçtikçe mecburi koştular bazı yerlere aşı olmadan giremiyorduk mecbur bıraktırlar ben iki doz oldum eşimin iş yeri üç doz istemişti üç doz oldu 😂
Beni almayan tek yer sinema salonuydu 🤭 oda mühim değil dedim ama eşim de ayarladı bir şekilde şükür olmadık 😬 ben az biraz karşıyım bu işlere anlaşılmıştır artık 😅

Zaten onlar karar veriyor 😁
Bana sadece işte evcil hayvanın var mı dedi yok dedim çocuklarla haşır neşirmişim dedim hayır sadece kızımla beraberim dedi yoksa onun için ekstra ücretli bir kan tahlili yapıyoruz ne için söyledi unuttum o zaman dedi gerek yok o isteğe bağlı demişti
Çocuklarla haşır neşir olunca ne oluyormuş canım ?

Bizdedir daha o konulara gelinmedi inşallah doktorum ve hemşireler anlayışlı olurlar
Komşum da yaptırmadı kıza dr bi liste vermiş 15 gün boyunca hergün baklava nutella çikolata ekmek pasta neymiş bunlarla test olacakmış oda bi güzel yedi kız 3 kilo aldı fazladan şeker yüklese daha iyiydi 😅 dediğin gibi inşallah doktorlar anlayışlı olurlar 🤗

Beni almayan tek yer sinema salonuydu 🤭 oda mühim değil dedim ama eşim de ayarladı bir şekilde şükür olmadık 😬 ben az biraz karşıyım bu işlere anlaşılmıştır artık 😅

Keşke sinema olsaydı tüm çarelere mağazalara restonlara şu an aklıma gelmiyor sanki hastaneye bile nerdeyse getirmişlerdi 😁 ben aşı olmam diye ortada gezerken iki doz olarak ortada dolandım birde bir program indirmiştik onu okutup bizi öyle içeri alıyorlardı 🤣 hey gidi günler hey ne günlerdi

Ben de öyleyim, çok nadir şeker tüketen biriyim. Bir kaç istisna dışında hiç aram yok. Şeker yüklemesi kabusum olurdu 🤣
Aynen öyle, ben de böyle düşünüyorum

Çocuklarla haşır neşir olunca ne oluyormuş canım ?

İnan ki o zaman doktorum söyledi ben şu an unuttum dedi çocuklarla çok iç içemisin artık enfeksiyon içinmiydi virüs miydi şu an hatırlamıyorum onun için özel kan tahlilleri yapıyorlarmış bende öyle birşeyim olmadığı için yaptırmadım 🫣

Keşke sinema olsaydı tüm çarelere mağazalara restonlara şu an aklıma gelmiyor sanki hastaneye bile nerdeyse getirmişlerdi 😁 ben aşı olmam diye ortada gezerken iki doz olarak ortada dolandım birde bir program indirmiştik onu okutup bizi öyle içeri alıyorlardı 🤣 hey gidi günler hey ne günlerdi
Ben biraz ev kedisiyim ondan sanırım 😬 ama burada da sahil kenarında yürümek yasak yol kenarı serbestti 🤦‍♀️🤦‍ ay yarabbim ne saçmalık 😅😅

İnan ki o zaman doktorum söyledi ben şu an unuttum dedi çocuklarla çok iç içemisin artık enfeksiyon içinmiydi virüs miydi şu an hatırlamıyorum onun için özel kan tahlilleri yapıyorlarmış bende öyle birşeyim olmadığı için yaptırmadım 🫣
Anladım canım

Ben de öyleyim, çok nadir şeker tüketen biriyim. Bir kaç istisna dışında hiç aram yok. Şeker yüklemesi kabusum olurdu 🤣

Aynen öyle, ben de böyle düşünüyorum
2 baklava kadar şeker diyorlar da o zaman baklava yedirsinler yada biz temin edelim o sıvı ne kim bilir 🤷‍♀️ bir hekim binde 3 oranı var bunun ama sende o 3 kişiden biri olabilirsin yaptırmak lazım demişti çok düşük oran o yüzden pek düşünmedim

Ben biraz ev kedisiyim ondan sanırım 😬 ama burada da sahil kenarında yürümek yasak yol kenarı serbestti 🤦‍♀️🤦‍ ay yarabbim ne saçmalık 😅😅

Bizde o dönem hep evdeydik anaokulunu bile iki hafta tatil yapmışlardı gitsek de içeri almıyorlardı birde hep maske 😷 takıyorduk 🤣 yolda yürürken bile maske takılı olacaktı 🙈 benim kızım bile takıyordu trenlerde yada doktora götürdüğümde 😄

Benim o dönemden hâlâ maskelerim var artık cüzdan gibi hep çantamızdaydı şu an işime yarıyor bazen deterjanla haşır neşir olunca takıyorum 🤣

Back
X