Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dün tüp bebek merkezinden ayrılırken bir hüzünlendim 🥲 ya dedim ne günler ne zamanlarım burada geçti yıllardır oradaydım alıştık 😂 keşke takibimizi de onlar yapsaydı 🥺

Bende buldummm✋🏻 25 yaş 2. Deneme ikiz tahmini Aralık sonu Ocak başı herhalde 😅

Hoşgeldin canım 😍 Bizim doğumlar aynı olucak nasipse bende daha tarih bilmiyorum 🤷‍♀️ ama kesin Aralık sonu olur sağlıcakla gelsinler vaktinde zamanında inşallah minik mucizeler 🤲🥲

Hoşgeldin canım 😍 Bizim doğumlar aynı olucak nasipse bende daha tarih bilmiyorum 🤷‍♀️ ama kesin Aralık sonu olur sağlıcakla gelsinler vaktinde zamanında inşallah minik mucizeler 🤲🥲
Evetttt inşallah 🙈 senin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır

Evetttt inşallah 🙈 senin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır

Benim şimdiye kadar hafifti ama bu hafta aşırı bulanıyor özellikle sabahları uyandığımda mide çok fena oluyor 🫣

İlk çocuk 25 Aralık gosteriyor ancak benim sezeryan olacak daha erken olur

Tamam canım yazdım eğer değişiklik olursa yazarsın ona göre güncellerim inşallah 🤲🥰
Sağlıcakla kavuşalım minik mucizelere inşallah Amin 🤲🐣🐥🐣🐥

Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları

Ben ilk saatler zaten yiyemiyorum uyandığımda ilk tiroit ilacı içiyorum kızımı okula yolluyorum orada çok fena oluyorum Allahtan mide boş yoksa 😅 fena olurdu tekrar uyuyorum 11 gibi kahvaltı 🍳 yapıyorum genelde

Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları

Gözümün önünde yemekler geçiyor yapıyorum fakat çok yiyemiyorum ilk üç ay genelde iştahsızlık halsizlik mide bulantısı 🤢 baskın oluyor ve uyku 💤 isteği 😍

Back
X