- 4 Aralık 2024
- 8.974
- 9.367
- 113
- 37
İnşallah canım ikiz gebeliklerde 40 haftayı dolduran çok nadir dedi. En fazla 38 de sezeryan oluyormuş bakalım bebişler hangi zamanı seçecek![]()
Öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ikiz gebeliklerde 40 haftayı dolduran çok nadir dedi. En fazla 38 de sezeryan oluyormuş bakalım bebişler hangi zamanı seçecek![]()
Benimde ekler misin canım 1. Deneme yaş 38
Canım Perşembe randevum var kesinleşir büyük ihtimal o zaman soyleyeyimHoşgeldincanım benim
Yaş kaçıncı çocuk kaçıncı deneme ve tahmini doğumcinsiyet zaten daha küçükler belli değil
![]()
Bende buldummm25 yaş 2. Deneme ikiz tahmini Aralık sonu Ocak başı herhalde
![]()
Canım Perşembe randevum var kesinleşir büyük ihtimal o zaman soyleyeyim
Evetttt inşallahHoşgeldin canımBizim doğumlar aynı olucak nasipse bende daha tarih bilmiyorum
ama kesin Aralık sonu olur sağlıcakla gelsinler vaktinde zamanında inşallah minik mucizeler
![]()
Evetttt inşallahsenin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır
Evetttt inşallahsenin bulantılar başladı mııı benim çooookkkk hafif var 1 haftadır
İlk çocuk 25 Aralık gosteriyor ancak benim sezeryan olacak daha erken olurHoşgeldincanım eklerim tahmini doğumun ne zaman ilk çocuğun mu
![]()
İlk çocuk 25 Aralık gosteriyor ancak benim sezeryan olacak daha erken olur
Sen niye beni senden sonraya koymadın acaba hayatım hani öyle konuşmuştuk ya
Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahlarıBenim şimdiye kadar hafifti ama bu hafta aşırı bulanıyor özellikle sabahları uyandığımda mide çok fena oluyor![]()
Sen niye beni senden sonraya koymadın acaba hayatım hani öyle konuşmuştuk yahatırladın mı
Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları
Sen niye beni senden sonraya koymadın acaba hayatım hani öyle konuşmuştuk yahatırladın mı
Ay benimde sabahları bide iştahım yok 1 2 saat yiyesimde asla gelmiyor o 1 2 saatte fena oluyorum sabahları
Tam aynılarını yaşıyorum şu anGözümün önünde yemekler geçiyor yapıyorum fakat çok yiyemiyorum ilk üç ay genelde iştahsızlık halsizlik mide bulantısıbaskın oluyor ve uyku
isteği
![]()