Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar tahmin de bulunur musunuz kız mı erkek mı

Yok video cekmiştim cnm bu kadar net çıkabiliyor

Bizde video çekmiştik ama burada net görünmüyor bacak arası öyle farkettim tam anlamadım ama zaten düzse kızdır önde çıkıntılı varsa erkektir

Bizde video çekmiştik ama burada net görünmüyor bacak arası öyle farkettim tam anlamadım ama zaten düzse kızdır önde çıkıntılı varsa erkektir
Hmmm bilemiyorum bacaklarını kapatıyor doktor dedi

Yani tam bilmiyorum ama kız gibi görünüyor yine de Allah bilir

bunlar 14 haftalık olanlar

Eklentiler

• IMG_20250724_154533.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 34
Amin canım önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları inşallah sen video net izle anlarsın bacak arası net çekmişsiniz sen izlerken farkedebilirsin eğer düzse kızdır
Tmdır gülüm bakarım net bir şekilde

Benim kadın doktoruma kalsa ancak 6 aylıkken söylerdi o ultrasonla hele dur ben hususi yarın sorayım cinsiyetini bakalım ne diyecek

Ben 6 aylıkken öğrendim

Bende ilk gebeliğimde 6 aylıkken öğrendim
Bunlarda ilk defa 14 haftalıkken perinatoloji doktoru kendisi başta sordu cinsiyetini öğrenmek istermisiniz dedik eğer görürseniz söyleyin direk söyledi
Bugün kendi kadın doktoruma gittim benim tahmin yapmam için henüz erken dedi bacak arasına baktı ama net birşey diyemiyorum önümüzdeki ay büyük ultrasona katacaklar o zaman söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…