Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese merhaba Güzel Anneler

İnşallah hepiniz iyisinizdir ,yazilanlari okuyamadım hepiniz hep duamdasiniz ,ben de çok fazla bir degisiklik yok 17. Haftam bitti ama bulantı bitmedi şimdi de yoğun idrar enfeksiyonu var o da bulantıyı tetikliyomus kültür verdim sonuç bekliyorum,bebeğim çok iyi elhamdülillah 200 gram olmuş kuşum,bir sonraki randevum 15 aguststa heycanla o günü bekliyorum,evden dışarı hiç çıkamıyorum hiç bir malzemeye ihtiyacada gezme amaçlı bile o yüzden bakamıyorum,internetten bebek sayfalarından biraz fikirler edindim idare ediyorum ,Eylül'de böyle devam ederse doktorum doğuma kadar heyet raporu verecek maalesef okuluma baslayamayacagim inşallah kesilirde rutinime dönerim .Dualarınızı bekliyoruz Allah'a emanet olun arkadaşlarim

Allah yardımcın olsun, senin gebeliğin gerçekten çok zor geçiyor. İnşallah rahatlayacağın bir dönem gelir ve dönem de yakındır inşallah

Canımmm Allah yardımcın olsunnn daha güzel günler seninle olsun inşallah yalnız değilsin bende 17. Haftama giricem bulantılar devam prilam tutuyordu beni 2 gündür prilama rağmen bulantıyı hissediyorum sanırım benim bulantılarda daha sürecek gibi

Canım Allah yardımcın olsun zor oldu ilk dönemin gerçekten , bi de üstüne sıcaklar iyice yoruyordur. İnşallah en kısa zamanda geçsin bulantıların kendine gelirsin acelesi yok eşyaları az çok kafanda belirle hepsini alırsın bi çıktığında nasıl olsa , dinlenmene , uyumana dikkat et hepsi hallolur

Amin canım benim inşallah sağlıcakla bugünleri atlatmak nasip olsun

Biz doktorumuza sorduk cinsiyeti için henüz erken dedi benim için dedik biz öğrendik perinatolog söyledi kendi de baktı ama bacak arasına dedi net göremiyorum tama ultrason cihazları müzeden kalma dedi bir dahaki randevuda detaylı ultrasona gireceksin orada söyleriz

Kızlar , Demir kullanmaya başlayanlar bu demirin kabızlığıyla nasıl baş ediyorsunuz ya ben yeni başladım ama hemen etkisini gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…