Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hadi balm yaaaa inşalar zorluk çekmeyiz

Amin canım benim inşallah eğer yakınında kimse varsa yardımcı olmak için biraz kolay olur ilk etaplar en azından uyku uyuyabilirsin zaten uyku uyuyamazsan o seni zorluyor gün içinde zombi gibi geziyorsun ama sen bebeklerinle dinlenirken birisi yemek bulaşık ev süpürse çok zorlanmazsın inşallah

annem gelir ya da kaynanam var kardeşim de gelir üstesinden geliriz ya sağsalim doğsunlar da bn birey istemiyorum cnm benim

annem gelir ya da kaynanam var kardeşim de gelir üstesinden geliriz ya sağsalim doğsunlar da bn birey istemiyorum cnm benim

Oh oh maşallah daha ne olsun cancağzım sen kaygısız ol o zaman üstesinden gelirsin Allah’ın izniyle inşallah

Devlette yaptırma imkanın var, sadece randevu almak sıkıntı oluyor. Erkenden oluşturman lazım, haftalar aylar öncesi dolmuş oluyor. İnşallah bulursun
Valla devlete gitmiycem diye düşünüyorum

Devlet hastanesinde kadın doğum a muayene oldum.Yeşil alan açalım dedi doktor daha sonra mhrs den perinotolojiye randevu alınabiliyor.Her gün sabah saat 10 00 da iki hafta sonrası için randevu açılıyor
Teşekkür ederim cevap verdiğin için bakalım ben de düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…