ayn valla hadi balm gazdan mübarek ola
hadi balm yaaaa inşalar zorluk çekmeyiz
dimi iş korksun eşim beni zombi gibi görürse o korkar asılBaşarırız evelallah ho ho iş korksun bizden biz tüm zorlukları aşıp geliyoruz üstesinden geliriz inşallah
dimi iş korksun eşim beni zombi gibi görürse o korkar asıl
annem gelir ya da kaynanam var kardeşim de gelir üstesinden geliriz ya sağsalim doğsunlar da bn birey istemiyorum cnm benimAmin canım benim inşallah eğer yakınında kimse varsa yardımcı olmak için biraz kolay olur ilk etaplar en azından uyku uyuyabilirsin zaten uyku uyuyamazsan o seni zorluyor gün içinde zombigibi geziyorsun ama sen bebeklerinle dinlenirken birisi yemek bulaşık ev süpürse çok zorlanmazsın inşallah
dimi iş korksun eşim beni zombi gibi görürse o korkar asıl
annem gelir ya da kaynanam var kardeşim de gelir üstesinden geliriz ya sağsalim doğsunlar da bn birey istemiyorum cnm benim
İnşallah cnm benım hadi bklmOh oh maşallahdaha ne olsun cancağzım sen kaygısız ol o zaman üstesinden gelirsin Allah’ın izniyle inşallah
İnşallah cnm benım hadi bklm
Devlette yaptırma imkanın var, sadece randevu almak sıkıntı oluyor. Erkenden oluşturman lazım, haftalar aylar öncesi dolmuş oluyor. İnşallah bulursunevet ya yarın bakarlarsa ve bana dönerlerse çok sevinirim
Devlet hastanesinde kadın doğum a muayene oldum.Yeşil alan açalım dedi doktor daha sonra mhrs den perinotolojiye randevu alınabiliyor.Her gün sabah saat 10 00 da iki hafta sonrası için randevu açılıyorevet ya yarın bakarlarsa ve bana dönerlerse çok sevinirim
Valla devlete gitmiycem diye düşünüyorumDevlette yaptırma imkanın var, sadece randevu almak sıkıntı oluyor. Erkenden oluşturman lazım, haftalar aylar öncesi dolmuş oluyor. İnşallah bulursun
Teşekkür ederim cevap verdiğin için bakalım ben de düşünüyorum daDevlet hastanesinde kadın doğum a muayene oldum.Yeşil alan açalım dedi doktor daha sonra mhrs den perinotolojiye randevu alınabiliyor.Her gün sabah saat 10 00 da iki hafta sonrası için randevu açılıyor
Valla devlete gitmiycem diye düşünüyorum
Ayn cnm bende duruma göre bakıcamNasip durumun el veriyorsa doktorunun dediği yerden randevu al yoksa da devlette bak oluyormuş ona göre kararını verirsin canım
Ayn cnm bende duruma göre bakıcam
Âmin cnmm beni m inşallahİnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre bir yer nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?