Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
1 eylül de benim geç olmaz inşallah 😅
Bu arada ben ilk tekmemi yedim kızlar sanırım hayatımda yaşadığım şimdiye kadar ki en özel anımdı 😍
Bir de sizin 135 gr falan demiş dr benimkine 220 gr boyuna 18cm dedi 😬 iri mi gidiyor anlamadım doğumu da erken olur beklenenden dedi 😂 yay olacağım diye kendini yırtıyor kızım 🤣🤣
Kaçıncı haftada dedi canım

Bu arada ben ilk tekmemi yedim kızlar sanırım hayatımda yaşadığım şimdiye kadar ki en özel anımdı 😍
Bir de sizin 135 gr falan demiş dr benimkine 220 gr boyuna 18cm dedi 😬 iri mi gidiyor anlamadım doğumu da erken olur beklenenden dedi 😂 yay olacağım diye kendini yırtıyor kızım 🤣🤣
Benim de 263 grammış 18+3 te canım

Maşallah kuzummm tam kaç haftalıksın şu an benim minnoşlardan tık yok hala😅 bende aklımı başıma topladım artık bebişler için daha çok yemeye başladım bugün itibariyle😅

Maşallah kuzummm tam kaç haftalıksın şu an benim minnoşlardan tık yok hala😅 bende aklımı başıma topladım artık bebişler için daha çok yemeye başladım bugün itibariyle😅
sat göre 17+2 olduk canım 😊 bence olay iri koca seçiminden geçiyor 🤣 ikiz olduğu için belki ondandır canım bide benim yağ dokusu az hissetmen ondan olabilir demişti dr

🤲 Bismillahirrahmanirrahim 🤲

:KK25:Sevgili güzel Anneler 🤰 Hoşgeldiniz :KK25:

🧿 Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah 🙏 🧿

Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🤲🥰

Annenin
İsmi
🤰
Kaçıncı
Çocuk
👧
Kaçıncı
Deneme
:KK68:
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
:anneadayı::nazar:
Tahmini
Doğum
Tarihi
🍼👩‍🍼
@sepide 271.2.deneme TekKız 🩷
👑
23
Aralık
mayala mayala 372.4.deneme İkiz Erkek 🩵
&

Kız 🩷
👑
3
Ocak
@merve fidan 281.3.deneme İkizKız 🩷
👑
&
Kız 🩷
👑
23 Kasım
@canmay341.1.deneme Tek❓20
Aralık
@enguzelumut 321.1.deneme TekKız 🩷👑25 Aralık
@kolboyu 381.1.deneme Tek❓25
Aralık
mutlubahar mutlubahar 251.2.deneme İkizErkek 🩵
&

Kız 🩷👑
6
Ocak
@tupbebitooo 331.3.deneme TekErkek 🩵11
Ocak
@Minikdavuk 403.3.deneme TekKız 🩷
👑
Ocak
@Resunrise 411.1.deneme TekKız 🩷
👑
1
Ocak
R retikuler 321.1.deneme TekKız 🩷👑3
Ocak
@Gizemm3606 381.3.deneme Tek❓
@prensespuffy 311.1.deneme Tek ❓14
Ocak
@CinnamonQueen 291.1.deneme TekErkek
🩵
10
Ocak
@bobette331.1.deneme TekKız 🩷
👑
17
Kasım
Handan2212 Handan2212 301.3.deneme TekErkek
🩵
19
Aralık
@elifcimcim 301.1.deneme Tek❓12
Ocak
@morceylan251.1.deneme Tek Kız 🩷
👑
27
Aralık
@gunesh9 361.3.deneme Tek Erkek 🩵24
Aralık
@Betbetul 332.4.deneme Tek❓15
Ocak
@Nazura301.1.deneme TekErkek
🩵
29
Aralık
@Goksellll 341.4.deneme Tek Erkek🩵19
Ocak
@hturkmen 301.1.deneme Tek❓
@Daydi 301.1.deneme TekErkek
🩵
31
Ocak
@Yesilagacbambu 291.1.deneme Tek Erkek 🩵Kasım
@AlyaOA 311.1.denemeTek ❓
@_tiffany_ 371.2.deneme TekKız 🩷👑Ocak
@Beyazyasemin 321.3.deneme İkizErkek 🩵
&
Kız 🩷
👑
8
Aralık
@mrvmsi01 311.2.deneme İkizErkek 🩵
&
Kız 🩷👑
3
Aralık
@yuppie 331.1.deneme Tek ❓11
Ocak
@Kderdyn 251.1.deneme İkizKız 🩷
👑
&

Erkek 🩵
21
Aralık
@uyudumbuyudum 411.2.deneme Tek Erkek 🩵31
Aralık
Bende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyim🤲

Benim döllenme tarihine göre daha uyumlu ama dr sat bakıyor hep 🤷‍♀️ perinatolog döllenmeden hesaplamıştı ama ona göre de önde çıkmıştı
Anladım canım benim de sat alınıyor hep
Bende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyim🤲
inşaallah Allah gönlünüze göre sağlıkla versin .Kaç haftalıksınız

sat göre 17+2 olduk canım 😊 bence olay iri koca seçiminden geçiyor 🤣 ikiz olduğu için belki ondandır canım bide benim yağ dokusu az hissetmen ondan olabilir demişti dr
Benim kocam beyde iri😂 ya ben koca 4 aydı doğru düzgün hiç yemedim hiç iştahsızlığa buldum bahaneyi salıverdim ama bugün itibariyle o iştahı açtım ve yemeye başladım detaylı da çocukları mı etlenmiş butlanmış göreyim😂

Benim kocam beyde iri😂 ya ben koca 4 aydı doğru düzgün hiç yemedim hiç iştahsızlığa buldum bahaneyi salıverdim ama bugün itibariyle o iştahı açtım ve yemeye başladım detaylı da çocukları mı etlenmiş butlanmış göreyim😂
Yaa inşallah hele o yanakları çıkıyor ya 😍😍 orada bitiyorum ben inşallah bize de nasip olsun öyle görmek 🤗🤗

Rabbim kucağınızı doldursun gönlünüzden geçeni önünüze en hayırlı şekilde çıkarsın kızınızı abla yapsın 🥰

🤲 Bismillahirrahmanirrahim 🤲

:KK25:Sevgili güzel Anneler 🤰 Hoşgeldiniz :KK25:

🧿 Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah 🙏 🧿

Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🤲🥰

Annenin
İsmi
🤰
Kaçıncı
Çocuk
👧
Kaçıncı
Deneme
:KK68:
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
:anneadayı::nazar:
Tahmini
Doğum
Tarihi
🍼👩‍🍼
@sepide 271.2.deneme TekKız 🩷
👑
23
Aralık
mayala mayala 372.4.deneme İkiz Erkek 🩵
&

Kız 🩷
👑
3
Ocak
@merve fidan 281.3.deneme İkizKız 🩷
👑
&
Kız 🩷
👑
23 Kasım
@canmay341.1.deneme Tek❓20
Aralık
@enguzelumut 321.1.deneme TekKız 🩷👑25 Aralık
@kolboyu 381.1.deneme Tek❓25
Aralık
mutlubahar mutlubahar 251.2.deneme İkizErkek 🩵
&

Kız 🩷👑
6
Ocak
@tupbebitooo 331.3.deneme TekErkek 🩵11
Ocak
@Minikdavuk 403.3.deneme TekKız 🩷
👑
Ocak
@Resunrise 411.1.deneme TekKız 🩷
👑
1
Ocak
R retikuler 321.1.deneme TekKız 🩷👑3
Ocak
@Gizemm3606 381.3.deneme Tek❓
@prensespuffy 311.1.deneme Tek ❓14
Ocak
@CinnamonQueen 291.1.deneme TekErkek
🩵
10
Ocak
@bobette331.1.deneme TekKız 🩷
👑
17
Kasım
Handan2212 Handan2212 301.3.deneme TekErkek
🩵
19
Aralık
@elifcimcim 301.1.deneme Tek❓12
Ocak
@morceylan251.1.deneme Tek Kız 🩷
👑
27
Aralık
@gunesh9 361.3.deneme Tek Erkek 🩵24
Aralık
@Betbetul 332.4.deneme Tek❓15
Ocak
@Nazura301.1.deneme TekErkek
🩵
29
Aralık
@Goksellll 341.4.deneme Tek Erkek🩵19
Ocak
@hturkmen 301.1.deneme Tek❓
@Daydi 301.1.deneme TekErkek
🩵
31
Ocak
@Yesilagacbambu 291.1.deneme Tek Erkek 🩵Kasım
@AlyaOA 311.1.denemeTek ❓
@_tiffany_ 371.2.deneme TekKız 🩷👑Ocak
@Beyazyasemin 321.3.deneme İkizErkek 🩵
&
Kız 🩷
👑
8
Aralık
@mrvmsi01 311.2.deneme İkizErkek 🩵
&
Kız 🩷👑
3
Aralık
@yuppie 331.1.deneme Tek ❓11
Ocak
@Kderdyn 251.1.deneme İkizKız 🩷
👑
&

Erkek 🩵
21
Aralık
@uyudumbuyudum 411.2.deneme Tek Erkek 🩵31
Aralık
Anladım canım benim de sat alınıyor hep

inşaallah Allah gönlünüze göre sağlıkla versin .Kaç haftalıksınız
henüz hamile değilim bu ayda deniyeceğiz☺️

Back
X