- 4 Aralık 2024
- 9.011
- 9.401
- 113
- 37
İyi diyelim iyi olsun hayatımsen nasılsın
İyiyim canım Elhamdüllilah

Sen ne yaptın doktor ayarladın mı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi diyelim iyi olsun hayatımsen nasılsın
Ay evet bende ikili alıcam gördüm böyle modelleri alıcam da çok pahalıolsun ama ya çocuklarım a fedâ olsun
Bende Geçen hafta gittiğimde 18+3 haftalıkken yani birisi 256 gram olmuştu diğer bebeğim de 259 gram olmuştu Sağdaki gelişimi biraz ileride dedi soldaki de gelişimi iyi dedi ikizler arasında böyle bir şey oluyormuş doğru mu acaba ?
mrbaaa benide listeye eklermisin bgn transferin 2.gunu yasim 25 ilk deneme 5AA kalitede tek transfer yapildiBismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler
Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
![]()
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Doğum
Tarihi
@sepide 27 1. 2.deneme Tek Kız
23
Aralıkmayala
37 2. 4.deneme İkiz Erkek
&
Kız
3
Ocak@merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz Kız
&
Kız
23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek 20
Aralık@enguzelumut 32 1. 1.deneme Tek Kız 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralıkmutlubahar
25 1. 2.deneme İkiz Erkek
&
Kız6
Ocak@tupbebitooo 33 1. 3.deneme Tek Erkek 11
Ocak@Minikdavuk 40 3. 3.deneme Tek Kız
Ocak @Resunrise 41 1. 1.deneme Tek Kız
1
OcakR retikuler 32 1. 1.deneme Tek Kız 3
Ocak@Gizemm3606 38 1. 3.deneme Tek @prensespuffy 31 1. 1.deneme Tek 14
Ocak@CinnamonQueen 29 1. 1.deneme Tek Erkek
10
Ocakbobette
33 1. 1.deneme Tek Kız
17
KasımHandan2212
30 1. 3.deneme Tek Erkek
19
Aralık@elifcimcim 30 1. 1.deneme Tek 12
Ocak@morceylan 25 1. 1.deneme Tek Kız ![]()
27
Aralık@gunesh9 36 1. 3.deneme Tek Erkek 24
Aralık@Betbetul 33 2. 4.deneme Tek 15
Ocak@Nazura 30 1. 1.deneme Tek Erkek
29
Aralık@Goksellll 34 1. 4.deneme Tek Erkek 19
Ocak@hturkmen 30 1. 1.deneme Tek @Daydi 30 1. 1.deneme Tek Erkek
31
Ocak@Yesilagacbambu 29 1. 1.deneme Tek Erkek Kasım @AlyaOA 31 1. 1.deneme Tek @_tiffany_ 37 1. 2.deneme Tek Kız Ocak @Beyazyasemin 32 1. 3.deneme İkiz Erkek
&
Kız
8
Aralık@mrvmsi01 31 1. 2.deneme İkiz Erkek
&
Kız3
Aralık@yuppie 33 1. 1.deneme Tek 11
OcakKderdyn
25 1. 1.deneme İkiz Kız
&
Erkek21
Aralık@uyudumbuyudum 41 1. 2.deneme Tek Erkek 31
Aralık
Komşum ekstra ücret alıyorlar diye özel hastanede varis çorabından bebek mamasına kadar her şeyi yanına almıştı sizin sistem iyiymiş kuzumVallahi burada odanın içinde herşey var hatta kızım da dediler suya girmek istermisin dedim hele beni kıpırdatmayın yerimdeno kadar ki sancım çoktu hepsini sigorta karşıladı sezeryan oldum falan bir hafta hastanede kaldım kızım küvezde kaldı hatta kızıma mamayı onlar veriyordu biz gidip mama biberon emzik almadık hepsini kendi yanlarında yaptılar hastanede kaldığımız sürece ♥
Bu rakamlar baya yakın sizin için ama hangi hastaneler bilmiyorum tabi ben pendikte 3-4 yere daha sordum 35bin -41bin -55bin bu şekilde fiyat aldım normal doğum için tabi hastane seçimi fark ettirir muhtemelenAy öyle mi? Şaşırdım şuan, ben çok daha fazla bekliyordum. Yani benim aldığım fiyatlar zaten Ankara için 85.000 civarıydı İzmit’teki 95.000 dedi, demek onlarla da o fiyata doğurmak mümkün. Ben İzmit’te olacağım, Pendik yakın aslında. Üstelik benim aldığım fiyat suya doğum için değildi. Ben bi eşimle konuşayım bu işi ya
Doktor da öyle dedi ayn cnmEvet canım benim bunlar normal şeyler bazı ikizlerde biri bir hafta önde gidiyor biri bit hafta geride olabilir ama sakıncası yok ikizleraynı kilo da olmaz illa biri 300 gram fazla olur
![]()
Ben de bir sorayım bu hafta. Ya inan sırf normal doğum için bu rakamları gözden çıkardım, devlet o kadar tantana yaptı doğal olan normal doğum diye, kendileri uygulasa direkt gider devlette doğururumBu rakamlar baya yakın sizin için ama hangi hastaneler bilmiyorum tabi ben pendikte 3-4 yere daha sordum 35bin -41bin -55bin bu şekilde fiyat aldım normal doğum için tabi hastane seçimi fark ettirir muhtemelen
Malesef özel e gıtmeyı düşünüyorum eşim gelsın eve bu hafta gitmeyi düşünüyorum 20 +1 olduk erken değil dimi?İyiyim canım Elhamdüllilah
Sen ne yaptın doktor ayarladın mı canım![]()
Ben sana fiyat bilgisi vereyim canım uğraşma aramak içinBen de bir sorayım bu hafta. Ya inan sırf normal doğum için bu rakamları gözden çıkardım, devlet o kadar tantana yaptı doğal olan normal doğum diye, kendileri uygulasa direkt gider devlette doğururumPendik Ankara’dan daha iyi bir seçenek. Daha konforlu. Bir de kış günü olacak. Ay heyecan yaptım bi sorayım yarın. Telefonda medipol fiyat bilgisi veriyor mu?
Yaa çok sağolBen sana fiyat bilgisi vereyim canım uğraşma aramak içinmedipol pendik normal doğum 41 suda doğum 59 sezeryan 47 bin fiyat verdi
Emsey hastanesi normal 35 bin sezeryan 40 bin (sanırım sezeryana pek odaklamadım) cavide ebe de eskiden oradaymış ayrılmış odaları vs de çok güzel diyorlar doğum başlayana kadar odana geliyormuş ebe doktor vs özel alan gibi dediler
Lokman hekim hastanesi var fatma hanım 45 bin normal doğum gülcan hanım ( normal doğumcu bir dr muş kendisi de) varmış bir de emseyden geçmiş oda 55 bin normal direk sezeryan almıyormuş ama zorunlu sezeryan olursa 60 bin dendi
Yüzyıl hastanesi var haziranda komşum doğum yaptı sezeryan 35 bindi oda
Içlerinde sadece medipol suda doğum yapıyor diğerleri yok dedi
Tusa hastanesi varmış birde tuzla da ondan fiyat almadım ama dr melis varmış cavide hanım onunla da çalışıyor orada da suda doğum var istersen onun fiyatını sorabilirsin
Açıkçası bizim de eşimin tayin işi var olursa taşınacağımız için şimdilik genel sordum karar da veremedim açıkçası hangisi olsun diye birinde karar kılarsam eğer onu yakın zamanda tekrar ararım dedimYaa çok sağolgenelde temmuz zammı olur, bu zamlanmış hali mi yoksa bir daha zam gelmiş midir. Cavide ebeye de instagramdan yazdım iletişim bilgisi için. Pazartesi bi görüşmelerimi yapayım, yani aynı fiyatlara geliyorsa neden olmasın. Heyecanlandım ya, iyi ki bu konuyu açmışız burada
![]()
Canım bence erken değil. O bir ay dediyse daha fazla sürer zaten gibime geliyorKızlar şimdi size bir şey soracağım geçen dolap ve şifonyer atmıştım ya ikisi için 50 bin fiyat verdiler mdf ve lake boyaymış .Şimdi sormak istediğim şu şimdi sipariş verirsem yarı ödeme yapılıyor sonra teslimatta yarısı .1 ay sürüyormuş teslimat .Herkes çok erken diyor ama kadın da diyor ki şimdi 50 ye aldığınız 2 ay sonra 70 olur herşeye her an zam geliyor malzemelere zam geldikçe biz de zam yapıyoruz maalesef diyor .Bu konuda da haklı gerçekten ben de öyle düşünüyorum .Çok kararsız kaldım versem mi sipariş çok mu erken![]()
Nerden buldun pdfi acaba bana da özelden gönderebilir misinAçıkçası bizim de eşimin tayin işi var olursa taşınacağımız için şimdilik genel sordum karar da veremedim açıkçası hangisi olsun diye birinde karar kılarsam eğer onu yakın zamanda tekrar ararım dedimben şuan pdf olarak ina may gaskin - doğuma hazırlık rehberini okuyorum oradaki hikayeler de beni epey heyecanlandırıyor
ebe şenayin ins hesabında okunacak kitaplarda görmüştüm vakit bulursanız tavsiye ederim
![]()
Aynen canım odayı ölçüp biçip oma göre sipariş vereyim diyorum Allah’ın izniyle kullanmayı nasip etsin Rabbim bebeğime sağlıklaCanım bence erken değil. O bir ay dediyse daha fazla sürer zaten gibime geliyor![]()
Amiiin, gelince bizimle de paylaşırsınAynen canım odayı ölçüp biçip oma göre sipariş vereyim diyorum Allah’ın izniyle kullanmayı nasip etsin Rabbim bebeğime sağlıkla![]()
Paylaşırım tabi canım , her şeyi gönlüne göre olur inşaallah senin de , kolaylık diliyorum taşınmak da zor bu süreçte kolaylıkla atlatın inşaallahAmiiin, gelince bizimle de paylaşırsınben oda işine girmedim henüz sadece Ikea’dan şifonyer aldım beni bir süre idare etsin diye, şimdi taşınma sürecimiz geliyor ağustos sonunda. Durumumuza göre belki doğumdan sonraya kalır oda :)
Valla herkes bir şey diyor canım ya Herşey de gün geçtikçe zamlanıyor bilemedim vallaBende bana kalsa mobilyaya bu ay bakmak istiyorum ama annemle eşim sanırım eylülü bekleticek onlar acele etme diyip duruyorlar