Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin kuşum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah . İnsana yavrusu nasıl güzel görünüyormuş hayranlıkla seyrettim kuzucukları 🥹 benimde öyle pıhtılaşma homozigot çıkmıştı testlerde. Göbüşte yer kalır mı 9 ay bilemedim🫣
Aşkım valla ben 5 aydır enox kullanıyorum karnımda yeri hiç belli bile değil 😂 12. Hafta en güzel göründükleri hafta sonradan büyüdüklerinde o kadar net göremiyoruz sabırsızlıkla detaylı ultrasonu bekliyorum şimdi

Keşke imkanım olsa ve ebe cavide gibi de bi ebem olsa ikizlerle suda doğuma cesaret ederdim geliş pozisyonları felan da uygun olursa tabi 😂🫣
Ben ücretini merak etmiştim böyle bir doğumun, bir gebeye yazdım. Ebe ücretini söylemedi ama diğer doğum maliyetlerini yazdı ve zaten onlar bile çok fazlaydı, oldu teşekkürler dedim 🤣

Keşke imkanım olsa ve ebe cavide gibi de bi ebem olsa ikizlerle suda doğuma cesaret ederdim geliş pozisyonları felan da uygun olursa tabi 😂🫣
Bende çok istiyorum normal doğum ama doktor bakarız falan diyip geçiştirdi sanki. Eşimde saçmalama diyo😂 ikiz normal doğum gördüm çokta güzel oluyor ama bi tık zor tabiki

Ben ücretini merak etmiştim böyle bir doğumun, bir gebeye yazdım. Ebe ücretini söylemedi ama diğer doğum maliyetlerini yazdı ve zaten onlar bile çok fazlaydı, oldu teşekkürler dedim 🤣
Ya benim kocam özelde doğum paralarına bile ikna olmayan adam🥲🤣 paşa paşa devlette doğurucam ben kızlar😂

Aşkım valla ben 5 aydır enox kullanıyorum karnımda yeri hiç belli bile değil 😂 12. Hafta en güzel göründükleri hafta sonradan büyüdüklerinde o kadar net göremiyoruz sabırsızlıkla detaylı ultrasonu bekliyorum şimdi
Bende oksapar kullanıyorum kuzum yakıp geçiyo her gün 😂 ay her gün gel deseler gider insan o kadar heyecanlı ki🥹

Ya benim kocam özelde doğum paralarına bile ikna olmayan adam🥲🤣 paşa paşa devlette doğurucam ben kızlar😂
Ya şehir hastaneleri bu konuda iyi galiba, Ankara’daki için öyle diyorlar. Hatta suya doğum bile varmış. Ben bi ara niyetlenmiştim şehir hastanesine ama sonra gözümde büyüdü, eşim sürekli izin kullanması gerekiyordu iş yeri sorun yapıyordu. Yani senin şehirde de eminim bilinen iyi yerler vardır :))

Biraz da farklı durumlar var, Ankara dışına taşınıyorum ama doğum için burayı tercih edeceğim yinede sanırım. Taşınacağım şehirde hiçbir doktora tam olarak güvenemedim. Yani kolaya kaçıp hemen sezaryen demelerinden korktum. 80.000 ödeyeceksem en azından doktor çabalasın biraz 🤣 bana 39. haftada doğum için yolculuk göründü. Karışık işler yaa.

Bide ikiz annesi olmak çok garip ve harika bir his değil miiiiiğğğ🫠
Çoookkk 🥹🥹 diyorum benim bedenimde şuan 3 kalp atıyor mucize 🥹♥️ hem korkuyor insan ama aynı anda inanılmaz heyecanlanıyorum. En yakın arkadaşı olacaklar birbirlerinin . Evin içine bakıyorum iki bebenin aynı anda emeklediğini hayal ediyorum pır pır oluyo kalbim bi anda.

Ya şehir hastaneleri bu konuda iyi galiba, Ankara’daki için öyle diyorlar. Hatta suya doğum bile varmış. Ben bi ara niyetlenmiştim şehir hastanesine ama sonra gözümde büyüdü, eşim sürekli izin kullanması gerekiyordu iş yeri sorun yapıyordu. Yani senin şehirde de eminim bilinen iyi yerler vardır :))

Biraz da farklı durumlar var, Ankara dışına taşınıyorum ama doğum için burayı tercih edeceğim yinede sanırım. Taşınacağım şehirde hiçbir doktora tam olarak güvenemedim. Yani kolaya kaçıp hemen sezaryen demelerinden korktum. 80.000 ödeyeceksem en azından doktor çabalasın biraz 🤣 bana 39. haftada doğum için yolculuk göründü. Karışık işler yaa.
Bende Konyadayım burası da orta halli ve ben özelde olsa devlette olsa doğumun şans işi olduğuna da inanıyorum

Öncesinde konuşsan gittiğin doktorla bazıları çok normal doğum destekliyor . Ama gerçekten şans işi biraz , gidişatta önemli , doktorda. Ankara’ya dönmek doğum için sana zor olmayacaksa güvendiğin doktora gitmekte mantıklı. Nereye taşındın uzak mesafe mi ?

Öncesinde konuşsan gittiğin doktorla bazıları çok normal doğum destekliyor . Ama gerçekten şans işi biraz , gidişatta önemli , doktorda. Ankara’ya dönmek doğum için sana zor olmayacaksa güvendiğin doktora gitmekte mantıklı. Nereye taşındın uzak mesafe mi ?
Evet, 3.5 saatlik bir mesafe 😅 şimdi böyle konuşuyorum ama 30lu haftalarda nasıl olurum bilemiyorum tabi 🤣🤣

Maşallah 🧿 canım benim 🎀
Yok benim geçen cuma günü dedi 168 gr olmuş boyunu söylemedi ama haftalarıyla uyumlu dedi geride değiller demişti büyük ihtimalle ayın 22.de detaylı ultrason da net söylenecek kiloları boyları 🤲😍
Benim de 25 ağustosmuş yine takipteyim 😍😍 boy biraz bizimle karışık oldu bacak boyunun çarpımı vs dedi ordan hesapladı 🤷‍♀️

Ben ebe cavide ile görüştüm 28.haftadan sonra takibe başlıyormuş 1 ay önce sanırım 25 bin demişti ama güncelleme olacak diye ekledi ve çalıştığı 2-3 doktor varmış birini aradım pendikte evime yakın medipol dr aytakin için orada da suya doğum ücreti 59 bin dediler 🤷‍♀️ normal doğum 41 bin 😬

Ben ebe cavide ile görüştüm 28.haftadan sonra takibe başlıyormuş 1 ay önce sanırım 25 bin demişti ama güncelleme olacak diye ekledi ve çalıştığı 2-3 doktor varmış birini aradım pendikte evime yakın medipol dr aytakin için orada da suya doğum ücreti 59 bin dediler 🤷‍♀️ normal doğum 41 bin 😬
Fiyat sana uyuyorsa cavideyi hiç kaçırma

Evet kuzum biliyorum da tüp bebeği anca hallettik şimdi bide hazırlık masrafları derken onlara hiç imkan kalmadı maalesef yoksa ebeleri hep takipteydim
Evet maalesef tüp bebek kısmı yoruyor epey insani :( hastanelerde de güzel ebeler varmış ama birde kolay doğum için egzersiz çay dua her şey var sosyal medyayada biraz araştırma biraz inanç her yerde doğururuz bence 😅😅

Back
X