- 12 Mayıs 2022
- 638
- 646
- 53
- 25
İyi diyelim iyi olsun hayatımNerde bizim kızlar herkesler iyi mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi diyelim iyi olsun hayatımNerde bizim kızlar herkesler iyi mi![]()
MerhabaYaaa o kadar tatlısın kiii maşallahbende 70 le hamile kaldım şu an 69 70 arasında gidip geliyorum hala yemediğim için mi karnım çıkmıyor çocuklar gelişiyor mu diye tereddütdeydim ama çok saol bir nebze rahatladım inşallah 20. Hafta sonrasında bizim miniklerde kendini belli edecektir artık
![]()
Ay evet bende ikili alıcam gördüm böyle modelleri alıcam da çok pahalıKızçeler sizce bu model nasıl Yanyana sevmediğim için böyle istiyorum renk olarak siyah düşünmüyorumya gri alacağım yada atacağım renk ikiz annelerine de fikir olsun
![]()
Bende Geçen hafta gittiğimde 18+3 haftalıkken yani birisi 256 gram olmuştu diğer bebeğim de 259 gram olmuştu Sağdaki gelişimi biraz ileride dedi soldaki de gelişimi iyi dedi ikizler arasında böyle bir şey oluyormuş doğru mu acaba ?Maşallahcanım benim
Yok benim geçen cuma günü dedi 168 gr olmuş boyunu söylemedi ama haftalarıyla uyumlu dedi geride değiller demişti büyük ihtimalle ayın 22.de detaylı ultrason da net söylenecek kiloları boyları![]()
Ay evet ben de hissediyorum kız vallahi içimde kıpırdadılar var Bayağı hem deKabak çekirdeği, ceviz, muz , yumurta, yoğurt , kaşar peyniri ye canım güzel kilo yapar birde bol bol su içmeye çalış
Bende dünden belli aralıklı olarak hissediyorum fakat sık sık değil henüz birde küçük tekmeler şekilde oy ben onları yerim ya![]()
Aynen canım normalde ben de hiç korkmuyordum normal doğumdanCanım bence böyle düşünme, yani daha doğrusu kendini böyle kodlama. Vücuduna da olumlu sinyaller gönder daima. Annemin ve teyzemin de doğumları travmatik olmuş, onlar endişeleniyor hatta bize çekmezsin inşallah diye. Ama ben eğer bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum, tabi bir sıkıntı olur nasip olmaz o ayrı bir durum. Mesela suda doğumu çok isterdim ama fiyatlar uçuk. Kendi şehrinde bir araştır istersen, o doğumları gördükçe insanın doğurası geliyor. İnstagramda Ebe Cavide var, çok severek takip ediyorum![]()
Sen hangi şehirdeydin canım , ben 2. Bebeğimi üniversitede doğurdum çok da aşırı memnun kaldım çok donanımlı ve tecrübeli oluyorlar .İlkini özelde yapmıştım o kadar memnun kalmadım ama özel de orta yollu bir hastaneydi bulunduğum ilçedeYa benim kocam özelde doğum paralarına bile ikna olmayan adampaşa paşa devlette doğurucam ben kızlar
![]()
Çok güzel görünüyor canım bence de daha güzel yanyanadanKızçeler sizce bu model nasıl Yanyana sevmediğim için böyle istiyorum renk olarak siyah düşünmüyorumya gri alacağım yada atacağım renk ikiz annelerine de fikir olsun
![]()
Ay öyle mi? Şaşırdım şuan, ben çok daha fazla bekliyordum. Yani benim aldığım fiyatlar zaten Ankara için 85.000 civarıydı İzmit’teki 95.000 dediBen ebe cavide ile görüştüm 28.haftadan sonra takibe başlıyormuş 1 ay önce sanırım 25 bin demişti ama güncelleme olacak diye ekledi ve çalıştığı 2-3 doktor varmış birini aradım pendikte evime yakın medipol dr aytakin için orada da suya doğum ücreti 59 bin dedilernormal doğum 41 bin
![]()
Canım sizleri çok iyi anlıyorum, tüp bebek sürecinde bizim doktor çok insaflıydı Allah razı olsun çok uyguna gelmişti. Hep taksit taksit almıştı ve bizi hiç zorlamadı, eşime diyorum hep sonradan gebelik takibinde acısı çıktı diyeEvet kuzum biliyorum da tüp bebeği anca hallettik şimdi bide hazırlık masrafları derken onlara hiç imkan kalmadı maalesef yoksa ebeleri hep takipteydim
Size güveniyorum ve sabırsızlıkla önümüzdeki haftaları bekliyorumMerhababen de İkizdere hamileyim 20+1'deyim ben de benim de karnım 17 haftadan sonra bayağı bir belirginleşti şu an 70 kiloyum ödem çok yok bende de
![]()
Konyadayım canım burda ya şehir hastanesine gidicem ya da ayrıyeten sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi var ya da ona gidicem ikisine de güveniyorum merhametli güzel kalpli insanlara da denk gelirsem tamamdır inşallahSen hangi şehirdeydin canım , ben 2. Bebeğimi üniversitede doğurdum çok da aşırı memnun kaldım çok donanımlı ve tecrübeli oluyorlar .İlkini özelde yapmıştım o kadar memnun kalmadım ama özel de orta yollu bir hastaneydi bulunduğum ilçede
Ya aslında benimki istese özelde doğumu da hallederde çok umursamadı etrafta karısı devlette doğuranların hepsi memnun onları görünce özele ne gerek var gözüyle baktığı için bu konuda fikrini değiştiremedimCanım sizleri çok iyi anlıyorum, tüp bebek sürecinde bizim doktor çok insaflıydı Allah razı olsun çok uyguna gelmişti. Hep taksit taksit almıştı ve bizi hiç zorlamadı, eşime diyorum hep sonradan gebelik takibinde acısı çıktı diyeyoksa o süreç çok uyguna geldi bizde. Bir de biz ikimiz de çalışıyoruz, o apayrı bir durum
Amin inşaallah canım hepimiz için çok güzel doğum süreci olur inşaallah merhametli güzel insanların eline denk gelelimKonyadayım canım burda ya şehir hastanesine gidicem ya da ayrıyeten sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi var ya da ona gidicem ikisine de güveniyorum merhametli güzel kalpli insanlara da denk gelirsem tamamdır inşallah![]()
Allahhh razı olsun seninde gönlüne göre versin Rabbim duanı kabul etsin affiyetle aminn aminnn aminnnnnnnnbekarlığımdan belli hayalim bir kız bir erkek Allah tez zamanda gerçekleştirsin
Kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardıçok şükür herşey yolunda ense kalınlıklarını ölçtü
büyümüş minnoşlarım. İkiside gün olarak aynı devam ediyormuş. Tüp bebek süreci tüm ilaçları bıraktık sonunda
sadece kan sulandırıcıya devam edicem 9 ay boyunca. Doktorumuz fetal önerdi pazartesi günü kan alacaklar 2 hafta sonra cinsiyetleri bende öğrenmiş olucam.
![]()
Benim de 25 ağustosmuş yine takipteyimboy biraz bizimle karışık oldu bacak boyunun çarpımı vs dedi ordan hesapladı
![]()
Ben ebe cavide ile görüştüm 28.haftadan sonra takibe başlıyormuş 1 ay önce sanırım 25 bin demişti ama güncelleme olacak diye ekledi ve çalıştığı 2-3 doktor varmış birini aradım pendikte evime yakın medipol dr aytakin için orada da suya doğum ücreti 59 bin dedilernormal doğum 41 bin
![]()
Bana uyuyor da eşime pek uymuyor![]()