Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba canım maşallah 🧿
Çok sevindim pozitif olmasına dilerim sağlıcakla hayırlısıyla ilerler kucağına da almak nasip olur Amin 🤲♥️

Hiç farketmez canım sen nasıl istersen öyle olsun sadece biz sana göre erken adadan ayrılacağız 😄 yine de konuşmak istersen buradayız 🥰
cok tesekkur ederim listeyi guncellersin sen ozmn cnm dogum mayis da hayirlisiyla ve saglicakla insallah bgn transferin 10.gunu 😍😘

cok tesekkur ederim listeyi guncellersin sen ozmn cnm dogum mayis da hayirlisiyla ve saglicakla insallah bgn transferin 10.gunu 😍😘

Tamam canım inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucize cinsiyeti falan belli olunca yazarsın güncellerim hatıra kalsın ilerde gelip bakınca insan bugünleri hatırlar 🥹🤲❣️

Tamam canım inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucize cinsiyeti falan belli olunca yazarsın güncellerim hatıra kalsın ilerde gelip bakınca insan bugünleri hatırlar 🥹🤲❣️
bi dakka cnm yaa 😍😍 nisanmis yanlis gostermis uygulama simdi hesapladim tekrardan cok tesekkur ederim insallah sizlerde saglikla alirsiniz kucaginiza

Bende hava sıcak biraz uzandım 🥰
Ay kız ben hep uzanmak istiyorum valla oturamıyorum ki sıkısıyorum sanki nefes almakta zorlanıyorum artık bide bunlar hareket edıyolar durmuyorlar yerinde 🤣şükür rabbıme çok mutlu oluyorum onlar oynadığında

Ay kız ben hep uzanmak istiyorum valla oturamıyorum ki sıkısıyorum sanki nefes almakta zorlanıyorum artık bide bunlar hareket edıyolar durmuyorlar yerinde 🤣şükür rabbıme çok mutlu oluyorum onlar oynadığında

Hey maşallah 🧿 size şimdiden uzanmıyorsan ilerde düşünemiyorum

Back
X