Ayy çok heyecanlı az kaldıBenim perinatolog her şey yolunda giderse bebeklerin 37. Haftaya girince yani 15 aralıkta büyük ihtimalle sezeryan olursun dedi 24 Kasım da gideceğim o gün planlı sezeryan randevusu verecek inşallah bebeklerim sağlıcakla bekler o güne kadar Amin
Ayy çok heyecanlı az kaldıhadi inşallah görelim en az 37. Haftayı bebişlerimiz gelişsin iyice
Çok şükür kuzum herşey yolunda bende yarın detaylı ultrasona gidicem bakalım heyecan doruktaAmin canım benim inşallah o günleri de görmek nasip olsun
Sen nasılsın canım son durumun nedir her şey yolunda mı
Çok şükür kuzum herşey yolunda bende yarın detaylı ultrasona gidicem bakalım heyecan dorukta
Sadece bi tık fazla kilo aldım şimdiden 9 kilo oldu
Ya evet kuzum elbet veririz diye umuyorum . Hiç alışık olmadığım kilolar şaşırıyor insanAy hadi inşallah canım dilerim oradan da sağlıcakla ayrılırsın inşallah
ben de totalde 7 kiloya yakın aldım şimdiye kadar normal ya iki bebekvar içerde hiç kiloyu düşünme doğumdan sonra hayırlısıyla veririz inşallah Amin yeter ki bebekleri sağlıcakla kucağımıza alalım
benim de cuma günü şeker testim vardı bugün aradılar yüksek çıkmış sonuçlar yarın tekrarda detaylı bir şeker testi yapılacak ona göre tedavi uygulanacakmış hiç şekerli şeyler de fazla yemiyordum hatta gebelikte tiksindim ama doktor yemekle alakası olmadığını söyledi bazen gebelikte gebelik şekeri çıkabiliyormuş dilerim en azından insülin falan kullanmadan bu süreci atlatmak nasip olsun Amin
Ya evet kuzum elbet veririz diye umuyorum . Hiç alışık olmadığım kilolar şaşırıyor insan
Ya maalesef tatlı yemekle ilgili değil şeker ama güzel bi diyet vs bence kontrol altına alınır . İğneye gerek kalmazikizlerde bi tık risk fazla oluyor dedi bana da doktorum . Tansiyon içinde uyardı ölçüyorum evde aletle hergün
Amin kuzum tansiyonn şeker gebelikten sonra vücut yenilenince geçiyormuş . Geçer gider inşallahAynen bende öyle biraz tombiş hamile kalınca şu anki rakamları ilk defa görüyorum
Evet canım maalesef ikizlerde risk fazla birde plasentadan salgılanıyormuş bu şeker olayı inşallah gebelikten sonra geçer Amin
açlık şekerim de yüksek çıktı onun için pazartesi günü randevu aldım diyabet yerinden oraya gideceğim onlar karar verecek inşallah diyetle atlarım bu durumu zaten az kaldı dayanacağız inşallah
Amin kuzum tansiyonn şeker gebelikten sonra vücut yenilenince geçiyormuş . Geçer gider inşallahbebişler napıyo hareketliler mi çok
Kuzum bi de sana sorayım kundak mı yapacaksın doğduklarında ya da uyku tulumu mu giydireceksin sen tecrübelisinbattaniye yorgan vs örtmeyin diyorlar ne tarz bişey alayım bilemedim
Ay maşallahAmin canım benim inşallah Allah razı olsun
Bebekler iyi maşallahartık baya hareketliler onları öyle gördükçe mutlu oluyorum içim rahat oluyor çok şükür sağlıcakla Alalım mucizelerimizi inşallah Amin
Ben kızım da uyku tulumu giydirdim bunlarda da öyle düşünüyorum evet canım yorgan battaniye olmasın düz yatır yatağa ama kimi de kundak öneriyor
Ay maşallahşükürler olsun bugünlerimize mucizeyi yaşıyoruz karnım çıktı aynaya baktığımda hala inanamıyorum
Bu tulumlar güzelmiş yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun o zaman içine zıbın falan.internette gördüm 1 tog 2 tog falan diye gidiyor tulumlar galiba
Ay maşallah maşallahÇok şükür canım hamdolsun
Mucizevi bir şey gerçekten benim de artık baya çıktıartık yere oturamıyorum bile zorlanıyorum iş bile dinlene dinlene yapıyorum inan ki
Evet canım benim yenidoğandan itibaren kullanılıyor aynen mesela odanın derecesine göre bebeği giydirirsin tuluma katarsın çok terlemesinler diye resim ekledim bu şekil olacak
Ay maşallah maşallah
Süper oldu görsel kaydettim teşekkür ederimböyle bişey alayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?