Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Alışveriş demişken 1-3 aylık kaç takım alınmalı 3-6 aylık kaç alınmalı? Bir de zıbın??yenidoğan kaç takım alınmalı ? Tecrübeli ya da bilen varsa yazıversin kızlar…

Ben henüz kıyafet almadım en sona bıraktım
Yani ben de henüz bilmiyorum kaç adet tulum alsam birde kusan bebek olsalar falan iki üç adet yetmez diye düşünüyorum

Amin inşallah sağlıkla gelsinler kullansınlar. Halledebildiğimizi alırız olmadı doğumdan sonrada alırız, artık herşeye çok kolay erişim var diye sakinleştiriyorum kendimi
Yaa dimi oğluşlarım tekmelerine ne zaman başlayacaklar bakalım
Amin canım benim İnşalalh allahım 37-38 haftaları görmeyi nasip etsin bize.

Ben henüz kıyafet almadım en sona bıraktım
Yani ben de henüz bilmiyorum kaç adet tulum alsam birde kusan bebek olsalar falan iki üç adet yetmez diye düşünüyorum
Evet bi de kış bebeği olucaklar kurutmaya atsak çeker mi acaba bebek kıyafeti bi sürü şey düşünüyorum bende. Ağız mendili zıbın bol bol alın diye okuyorum heryerde. Bi de alt daha çok alın diyorlar tuvalet kazaları çok oluyormuş yeni doğanda sızdırma vs

Amin Ecmain inşallah

Kimisi çeker diyor ama bilmiyorum programına atılsa belki çok çekmez yada çeksede zaten bir daha kullanılmayacak diyorlar evet canım ister istemez sızdırma oluyor iç atlet falan biraz fazla almalıyız

Kızlar ilk çocuktan tecrübelerime göre ağız bezi türü pamuklu bezler, küçük boy kare havlular, zıbınlar çok olacak, bebek bezi stoklanmayacak çünkü en iyi marka bile pişik yapabiliyor deneme yanılma payı bırakılacak, emzik çok gerekti bizde daha hastanede lazım oldu hemşireler istedi de alınmıştı alelacele, çorap eldiven şapka abartılmayacak her gelen hediyede de oluyor, süt sağma için iyi makine lazım tek bebekte bile gerekti, ikizler için kesin gerekir gibi geliyor bana. Allah hepimizi bebeklerimize sağ salim mutlulukla kavuştursun amin

Amin canım
Çok teşekkür ederiz güzel bilgiler için

Merhaba arkadaşlar. Bebişlerim Gebelik haftasına göre kilosu geride olup sonradan toparlananlar oldu mu ? Benim bu hafta kontrolümde doktorum bebişlerden biri haftasından geride kalmış dedi.

Merhaba arkadaşlar. Bebişlerim Gebelik haftasına göre kilosu geride olup sonradan toparlananlar oldu mu ? Benim bu hafta kontrolümde doktorum bebişlerden biri haftasından geride kalmış dedi.

Selam canım benimkiler gelişimi normal gidiyor sadece kız bebek dedi gram olarak fazla demişti kilo yönünden ama oda sorun teşkil etmez dedi şu an daha var randevuma 10 Ekim de gideceğim o zaman tam net oturur kiloları . Canını sıkma inşallah kardeşini yakalar Amin
Bir arkadaşın da ikiz onun da ikizleri arasında 2 hafta varmış ve son kontrollerde üç haftaya çıkmış böyle giderse bebekleri akacağını söylemiş doktor anne karnında iyi gelişmiyor diye Allahım bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin inşallah

İkizlerde kilo farkı muhakkak oluyormuş zaten 1-2 haftaya kadar normal karşılıyorlar sanırım. İnşallah sağlıkla gelsin kuzularımız
Hep hayırlı güzel haberler verelim birbirimize

İkizlerde kilo farkı muhakkak oluyormuş zaten 1-2 haftaya kadar normal karşılıyorlar sanırım. İnşallah sağlıkla gelsin kuzularımız
Hep hayırlı güzel haberler verelim birbirimize

Amin canım benim inşallah
Aynen ikizlerde bir iki hafta normal karşılanıyor

Ayy inşallah benimkilerde toparlar biraz canım ya. Çok korkuyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…