Bana da 17+2 de aynısını söylediler sizde durum ne ? Aralarında bir hafta var çok korkuttular
Bana 20.haftada 9.8 demislerdi olcumde en son 24.haftada 10.7 diyorlar amniyosentez yaptirdim sonuc bekliyodumBana da 17+2 de aynısını söylediler sizde durum ne ? Aralarında bir hafta var çok korkuttular
Aralarındaki fark için mi amniyosentez yaptılarBana 20.haftada 9.8 demislerdi olcumde en son 24.haftada 10.7 diyorlar amniyosentez yaptirdim sonuc bekliyodum
Amin Allah razı olsunBebeklerin arasında mı bir hafta var bence hiç sorun değil önemli olan sağlıklı gelişmeleri kiminin iki hafta bile oluyor hiç stres yapma Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin
Neden artiyor sebebini ogrenmek icin genetik bisey falan var mi diyeAralarındaki fark için mi amniyosentez yaptılar
Sağlıkla devam etsin inşallahOldum ve pozitif aldımSanırım bağışıklık düşünce denk geldi
Çok teşekkür ederim inşallahSağlıkla devam etsin inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın
Amin Allah razı olsunevet aralarında bir hafta on gün var çok korkuttular Recep has hocaya yönlendirdiler 19. Haftada ona gidecem
kızlar merhabalar, 17+3 haftalık çift yumurta ikizlerine gebeyim. Alt ve ast değerim oldukça yüksek çıktı. Benzer bir durum yaşayınınız oldu mu acaba...
Kızlar hello nasılsınız
Çok şükür canım benim yolunda her şey, aklıma geldi ramazanda gece boyunca yazışırdık gruptaİyiyiz canım benim sen nasılsın bebişin nasıl her şey yolunda mı
Çok şükür canım benim yolunda her şey, aklıma geldi ramazanda gece boyunca yazışırdık grupta2.5 ay sonra elimize alıcaz bebitoları
Birde aşkım buralarda herkesin haftası farklı olduğu için pek aktif olamıyoruz
Birde aşkım buralarda herkesin haftası farklı olduğu için pek aktif olamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?