Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana da 17+2 de aynısını söylediler sizde durum ne ? Aralarında bir hafta var çok korkuttular

Bebeklerin arasında mı bir hafta var bence hiç sorun değil önemli olan sağlıklı gelişmeleri kiminin iki hafta bile oluyor hiç stres yapma Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin

Amin Allah razı olsun evet aralarında bir hafta on gün var çok korkuttular Recep has hocaya yönlendirdiler 19. Haftada ona gidecem

Amin Allah razı olsun evet aralarında bir hafta on gün var çok korkuttular Recep has hocaya yönlendirdiler 19. Haftada ona gidecem

Hiç stres yapma canım ikizlerde gayet normal bir durum buradaki çoğu kişinin ikiz olanlar bir bebeği bir yada iki hafta geride doktorlarda zaten sorun olmayacağını söylüyorlar neden sizi korkutuyorlar anlamadım yani benim ikizlerde biri gram olarak az ama doktorum hiç sıkıntı olmayacağını söyledi önemli olan sağlıcakla gelişmesi ikizler de bu durum çok normal dedi
Sen gönlünü ferah tut inşallah yeter ki vaktinde zamanında dünyaya gelsinler sağlıcakla İnşallah Amin

kızlar merhabalar, 17+3 haftalık çift yumurta ikizlerine gebeyim. Alt ve ast değerim oldukça yüksek çıktı. Benzer bir durum yaşayınınız oldu mu acaba...

kızlar merhabalar, 17+3 haftalık çift yumurta ikizlerine gebeyim. Alt ve ast değerim oldukça yüksek çıktı. Benzer bir durum yaşayınınız oldu mu acaba...

Merhaba canım
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın mucizelerini
inşallah Amin
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum ne değeri oluyor inşallah endişe edilecek bir durum değildir

Çok şükür canım benim yolunda her şey, aklıma geldi ramazanda gece boyunca yazışırdık grupta 2.5 ay sonra elimize alıcaz bebitoları

Evet evet unuturmuyum bende sen az önce yazınca aklıma geldi dedim hey gidi günler hey sabahlara kadar sohpet ederdik nerden nereye geldik çok şükür bugünlerimize

Amin inşallah sağlıcakla kavuşalım Allah’ın izniyle

Birde aşkım buralarda herkesin haftası farklı olduğu için pek aktif olamıyoruz

Ramazan da daha Opu bile olmamıştım nasıl olacak herşeyi iyi geçer mi endişe ederken çok şükür hepsi geldi geçti gitti ya eskiler aklıma geldikçe hüzünleniyorum
Ben de cuma günü şeker testi yaptım sonuç için aramazsam dedi negatif eğer birşey çıkarsa ararım dedim kontrolüm ikl hafta da bir artık bu ay üç defa gittim bir daha 10 ekimde

Birde aşkım buralarda herkesin haftası farklı olduğu için pek aktif olamıyoruz

Aynen ya diğer topikte herkes aynı aşamadaydı kimi transfer oluyordu kimi Opu bak beni eskilere götürdüm Sepide

Benim perinatolog her şey yolunda giderse bebeklerin 37. Haftaya girince yani 15 aralıkta büyük ihtimalle sezeryan olursun dedi 24 Kasım da gideceğim o gün planlı sezeryan randevusu verecek inşallah bebeklerim sağlıcakla bekler o güne kadar Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…