• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Korkma canım benm dikkat et bende çektim şekerden hep bi içim geçiyor Bnde değerler normaldi ama hep böyle bi iç geçmelerim oluyordu benide doğum korkusu sardı artık

Amin sağol canım benim senin doğum tarihin belli oldu mu ne zaman nasip olursa 🤲🏻🥰

Yani doktor hicbisey demedi ilac kullanamazsin dedi :( hametan hafifletiyor gibiydi ama gece olunca felaket artti ya
Bu hormonal degisimler de vajinal ph i degistirip mantara yol acabiliyormus
merhaba acaba doktor hametan kullanılabilir demiş miydi geçti mi sorununuz? be de 28. haftada tahriş sorunu yaşıyorum pişik gibi çok rahatsız edici

merhaba acaba doktor hametan kullanılabilir demiş miydi geçti mi sorununuz? be de 28. haftada tahriş sorunu yaşıyorum pişik gibi çok rahatsız edici
Merhaba, Evet hametan kullanabilirsin demisti ama ben bunun uzerine travazol hatta sonra fitil falan da kullandim, su an sorunum yok neyse ki, pisik sorununa sudocrem iyi geliyor

Kızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor günler hazırlıklar bitti mi😍

İyiyiz canım çok şükür 🙏
Sen nasılsın iyi misin inşallah her şey yolundadır umarım 🥰
Benim bitti alışveriş çok şükür kıyafet yıkamaya başladım bu hafta artık odayı dizip bitirmek istiyorum Allah izin verirse inşallah 🤲🏻♥️
Biraz artık ağırlaştım yavaş yavaş yapıyorum herşeyi eskisi gibi olmuyor artık 🤭

İyiyiz canım çok şükür 🙏
Sen nasılsın iyi misin inşallah her şey yolundadır umarım 🥰
Benim bitti alışveriş çok şükür kıyafet yıkamaya başladım bu hafta artık odayı dizip bitirmek istiyorum Allah izin verirse inşallah 🤲🏻♥️
Biraz artık ağırlaştım yavaş yavaş yapıyorum herşeyi eskisi gibi olmuyor artık 🤭
Oy maşallah kuzum ♥️♥️
Ellerine sağlık, bencede bitirip rahatla sende. Son zamanlarda iyice dinlenmek istersin belki
Bende ufak ufak yapıyorum Kasım indirimleriyle bitirmeyi düşünüyorum alışveriş kısmını.
Enerjim bazı günler çok yüksek bazen yoruluyorum. Evdeyim genelde. Şükür iyi gidiyor şimdilik. Bebişlerin arasında 120gr fark oldu onu takip edelim dedi doktorumuz inşallah yetişir abisine 🥰

Oy maşallah kuzum ♥️♥️
Ellerine sağlık, bencede bitirip rahatla sende. Son zamanlarda iyice dinlenmek istersin belki
Bende ufak ufak yapıyorum Kasım indirimleriyle bitirmeyi düşünüyorum alışveriş kısmını.
Enerjim bazı günler çok yüksek bazen yoruluyorum. Evdeyim genelde. Şükür iyi gidiyor şimdilik. Bebişlerin arasında 120gr fark oldu onu takip edelim dedi doktorumuz inşallah yetişir abisine 🥰

Sağol canım benim aynen ya dedim geç bile kaldım insan ileri haftalara gelince hiç hareket edemiyorsun gerçekten 🫣 evet dedim herşeyleri biterse kafam rahat olur 👍 insan yapmadıkça uzadıkça stres oluyor yetişmez diye 🤭
Çok iyi canım aynen bu ay indirimler olur o zaman eksiklerini tamamlarsın Allah’ın izniyle inşallah 🙏
Bende sürekli evdeyim doktora gidiyorum bazen alışveriş için çıkıyorum o kadar doktor dedi çok dikkatli olmalısın çok yürüyüş iş yapmaman lazım ikizlerde kasılmalar erken başlıyor dedi ondan dolayı dikkat etmelisin erken doğum olsa Allah korusun küvez süreci uzar dedi ondan dolayı çok temkinli davranıyorum 🥲 çünkü artık karnımda sertleşmeler başladı bunlarda kasılma oluyor doktor dedi ağrı olmadığı sürece sorun olmaz 🤲🏻 bakalım umarım vaktinde gelir minik mucizeler Amin 🙏
Çok şükür canım bebekler iyi olsun kilo sorun değil benim de kız kilo olarak 80 gram önde ama doktor dedi ikizlerde çok normal bu durum önemli olan gelişimleri 🤲🏻🥰 yetişir ya abisini yakalar Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut 🐣🐣

Sağol canım benim aynen ya dedim geç bile kaldım insan ileri haftalara gelince hiç hareket edemiyorsun gerçekten 🫣 evet dedim herşeyleri biterse kafam rahat olur 👍 insan yapmadıkça uzadıkça stres oluyor yetişmez diye 🤭
Çok iyi canım aynen bu ay indirimler olur o zaman eksiklerini tamamlarsın Allah’ın izniyle inşallah 🙏
Bende sürekli evdeyim doktora gidiyorum bazen alışveriş için çıkıyorum o kadar doktor dedi çok dikkatli olmalısın çok yürüyüş iş yapmaman lazım ikizlerde kasılmalar erken başlıyor dedi ondan dolayı dikkat etmelisin erken doğum olsa Allah korusun küvez süreci uzar dedi ondan dolayı çok temkinli davranıyorum 🥲 çünkü artık karnımda sertleşmeler başladı bunlarda kasılma oluyor doktor dedi ağrı olmadığı sürece sorun olmaz 🤲🏻 bakalım umarım vaktinde gelir minik mucizeler Amin 🙏
Çok şükür canım bebekler iyi olsun kilo sorun değil benim de kız kilo olarak 80 gram önde ama doktor dedi ikizlerde çok normal bu durum önemli olan gelişimleri 🤲🏻🥰 yetişir ya abisini yakalar Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut 🐣🐣
Aynen kuzum dikkatli ol artık yavaş hareket et, Allahın izni ile zamanında gelecek kuzular. ☺️♥️ eksik kaldı diye de zorlama kendini doğumdan sonrada yaparsın herşey olacağına varır boşver. Bazen çok evham yapıyoruz şu instagram anneleri yüzünden bence 😂 herşeyleri kusursuz gibi aktarıyorlar 🫠
Tarihiniz belli oldu mu doğum için?
Sertleşme dediğin sürekli olan birşey mi bazen benimde karnım sert oluyo ama ağrı sancı vs olmadan. Şişkinlik gibi sanırım benimki.

Selam arkadaşlar ne zamandır buraya gırmemiştim 😂 artık sık sık girerim herkes de burdaymıs 🤣

Aynen kuzum dikkatli ol artık yavaş hareket et, Allahın izni ile zamanında gelecek kuzular. ☺️♥️ eksik kaldı diye de zorlama kendini doğumdan sonrada yaparsın herşey olacağına varır boşver. Bazen çok evham yapıyoruz şu instagram anneleri yüzünden bence 😂 herşeyleri kusursuz gibi aktarıyorlar 🫠
Tarihiniz belli oldu mu doğum için?
Sertleşme dediğin sürekli olan birşey mi bazen benimde karnım sert oluyo ama ağrı sancı vs olmadan. Şişkinlik gibi sanırım benimki.

Evet canım artık olduğu kadar 🥰
24 kasımda perinatologda randevum var o gün doğum randevusunu oluşturacağını söyledi yani o doktor karar verecek ama büyük ihtimalle 15 Aralık planlıyacak çünkü dedi Aralık ortasına kadar kalmaları çok iyi olur 🤲🏻😍
Evet canım her gün oluyor karnın taş gibi oluyor bebekler bir köşede toplanıyor ama fazla sürmüyor iki dk sonra yumuşuyor benim de 7.aya doğru başladı

Merhabalar kızlar ben de ikiz gebeyim 22+0 bugün kasılmalar başladı diye mesajlarınızı görünce heyecanlandım çok siz ne kadarlıksınızzz 🥹🌸

Merhaba canım 🤗
Hayırlı olsun ikizlerin sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla vaktinde kucağımıza alalım inşallah Amin 🙏
Ben 8.aya girdim çok şükür ama benim bir aydır fazla sertleşmelerim var doktor acı eşlik etmediği sürece normal dedi ikizlerde erken başlıyormuş onun için artık hareketleri kısıtlaman lazım dedi erken gelmemeleri için 🥰

Merhabalar kızlar ben de ikiz gebeyim 22+0 bugün kasılmalar başladı diye mesajlarınızı görünce heyecanlandım çok siz ne kadarlıksınızzz 🥹🌸
Merhaba maşallah kuzular sağlıkla gelsin🤍🧿
Benim karnım sertleşiyor ara ara hemen geçiyor , bi de bacak kramplarım başladı 2 hafta önce magnezyum içmeye başladım o rahatlattı. Benim 25hafta ikiz bebiş bekliyorum

Merhaba canım 🤗
Hayırlı olsun ikizlerin sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla vaktinde kucağımıza alalım inşallah Amin 🙏
Ben 8.aya girdim çok şükür ama benim bir aydır fazla sertleşmelerim var doktor acı eşlik etmediği sürece normal dedi ikizlerde erken başlıyormuş onun için artık hareketleri kısıtlaman lazım dedi erken gelmemeleri için 🥰
Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz mis kokulularımızı yuvalarına sağlıkla getirelim inşallah 🙏🥰
8. ay o kadar uzak geliyor ki şuan gözüme darısı başımıza :) Karın sertleşmesine rağmen hareketli olursak erken doğum mu yaparmışızzz gerçekten 7. hafta ikiz olduklarını öğrendiğim günden beri korkarak geçiriyorum. Bilgi de çok az internette işte böyle duyduklarımıza dikkat ederek... Bu arada siz bayağı tamamlamışsınızdır, bebek arabası ve sling öneriniz var mııı?? :)

Merhaba maşallah kuzular sağlıkla gelsin🤍🧿
Benim karnım sertleşiyor ara ara hemen geçiyor , bi de bacak kramplarım başladı 2 hafta önce magnezyum içmeye başladım o rahatlattı. Benim 25hafta ikiz bebiş bekliyorum
Ahh inşallah hepimiz mis kokulularımızı yuvalarına sağlıkla getirelim inşallah 🙏🥰
Ben de bir gece uyurken gerindim bir güzel kramp acısı ile kendime geldim resmen bağırttı beni sonra 3 gün bacağım acıdı resmen magnezyum da uzun süredir kullanıyordum buna rağmen oldu. Bence ikiz stresinden :D Peki ya siz alışveriş bitirdiniz mi bebek arabası ve sling en önemli 2 şey diyolar ikizlerde rahat hareket edebilmek için bir öneriniz var mııı 🤍

Back
X