Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok

Yani bende de su gibi bazen geliyor afedersin idrarını kaçırmış gibi ıslanıyorum ben fitil de kullandığım için ekstra fazla kötüye yormuyorum kanaman falan yoksa korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz doktor randevun ne zaman canım

Yani bende de su gibi bazen geliyor afedersin idrarını kaçırmış gibi ıslanıyorum ben fitil de kullandığım için ekstra fazla kötüye yormuyorum kanaman falan yoksa korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz doktor randevun ne zaman canım
Canım bende progestan kullanıyorum o yapar mı böyle su gibi akıntı

Canım bende progestan kullanıyorum o yapar mı böyle su gibi akıntı

Evet Progesteron fazladan akıntıya sebep oluyor ben transfer olduğumdan belli böyle geçen hafta kontrolüm vardı herşey yolundaydı çarşamba günü tekrar gideceğim inşallah herşey sağlıklı gidiyordur Allah’ın izniyle Amin 🤲🥹🥰

Evet Progesteron fazladan akıntıya sebep oluyor ben transfer olduğumdan belli böyle geçen hafta kontrolüm vardı herşey yolundaydı çarşamba günü tekrar gideceğim inşallah herşey sağlıklı gidiyordur Allah’ın izniyle Amin 🤲🥹🥰
İnşallah canım ya çok korkuyorum bende inşallah bi sorun yoktur

İnşallah canım ya çok korkuyorum bende inşallah bi sorun yoktur

Korkma canım Allaha emanetler Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah Amin 🤲🥹 fitil çok akıntı yapıyor onun için gönlün rahat olsun 🫶🏼

Arkadaşlar merhaba cevap veririseniz çok sevinirim. gebelik yok oluşması için çatlamadan sonra progestan ağızdan kullandım kan negatif çıkınca 2 gün önce bıraktım ama bıraktıktan sonra bem beyaz krem kıvamında akıntım var normal mi sizce

Çok sağol canım insan tecrübesiz olunca herseyde panik oluyor içimi rahatlattın çok sağol

Rica ederim 😇 canım herşey gönlünce olsun sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum inşallah Amin 🤲❤️

Arkadaşlar merhaba cevap veririseniz çok sevinirim. gebelik yok oluşması için çatlamadan sonra progestan ağızdan kullandım kan negatif çıkınca 2 gün önce bıraktım ama bıraktıktan sonra bem beyaz krem kıvamında akıntım var normal mi sizce
İlac etkisi olabilir sonucta progestan rahmi etkiliyor doktoruna danis derim enfeksiyonda olabilir

Back
X