- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
O hallerimizi çok merak ediyorumkeşke whatsapp grubumuz felan olsa birbirimizi görebilsek
![]()
Elimize telefona alsak şükrederiz kız sen yeter ki iste özelden resim atarım sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O hallerimizi çok merak ediyorumkeşke whatsapp grubumuz felan olsa birbirimizi görebilsek
![]()
Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok
Yaaa canımsınnnnElimize telefona alsak şükrederiz kız sen yeter ki iste özelden resim atarım sana![]()
Canım bende progestan kullanıyorum o yapar mı böyle su gibi akıntıYani bende de su gibi bazen geliyor afedersin idrarını kaçırmış gibi ıslanıyorum ben fitil de kullandığım için ekstra fazla kötüye yormuyorum kanaman falan yoksa korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz doktor randevun ne zaman canım
Yaaa canımsınnnnçok güzel hayaller kuruyorum ama bakalım hayat başıma neler getiricek
![]()
Canım bende progestan kullanıyorum o yapar mı böyle su gibi akıntı
İnşallah canım ya çok korkuyorum bende inşallah bi sorun yokturEvet Progesteron fazladan akıntıya sebep oluyor ben transfer olduğumdan belli böyle geçen hafta kontrolüm vardı herşey yolundaydı çarşamba günü tekrar gideceğim inşallah herşey sağlıklı gidiyordur Allah’ın izniyle Amin![]()
İnşallah canım ya çok korkuyorum bende inşallah bi sorun yoktur
Çok sağol canım insan tecrübesiz olunca herseyde panik oluyor içimi rahatlattın çok sağolKorkma canım Allaha emanetler Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah Aminfitil çok akıntı yapıyor onun için gönlün rahat olsun
![]()
Çok sağol canım insan tecrübesiz olunca herseyde panik oluyor içimi rahatlattın çok sağol
Bu topiğin güzeller anneleri neredeler acabayoksam bu ilk trimester miskinliği miii
![]()
Net bisey soylemediler bana ya transfer gunune gore internetten hesaplayinca 6+2 dr kalp atisindan sonra diyoKaç haftalık oldu bebişin![]()
Benim cok cok az lekelenmem oldu dr soyledim rahim buyudugu icin kilcal damarlar patliyor normal dedi oyle olabilir mi acaba seninde ?Tamam canım inşaallah pazartesi kontrolüm var kanama çoğalmazsa o gün gideceğim zaten çoğalırsa Allah korusun giderim hemen
Hepimiz ayni durumdayiz hic merak etme ben artik iyice dalga gecmeye basladim kendimle esime isedim falan diyorumCanım bende progestan kullanıyorum o yapar mı böyle su gibi akıntı
İlac etkisi olabilir sonucta progestan rahmi etkiliyor doktoruna danis derim enfeksiyonda olabilirArkadaşlar merhaba cevap veririseniz çok sevinirim. gebelik yok oluşması için çatlamadan sonra progestan ağızdan kullandım kan negatif çıkınca 2 gün önce bıraktım ama bıraktıktan sonra bem beyaz krem kıvamında akıntım var normal mi sizce
Sorma canım çok zor ben de zorla 1 litre su içiyorsam içiyorum .yediğim içtiğim hiç bir şeyin tadı tuzu yok .zaten yediğimi de kusuyorum .ki ben Prilam içmeme rağmenBenim de iştah gitti hatta nerdeyse 2 kg yakın kilo vermişimsu da içemez oldum
Handan2212 ah seni çok iyi anladım canım
![]()