Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok sevindim canım 🤗 inşallah kanama alanın da günden güne azalır 🤲 ben günde 3 fitil alıyorum bayramdan sonra sanırım 2 ye düşüreceğiz dedi haftan önde benden sanırım ilerledikçe fitil sayısı azalıyor 😊
Valla canım bence günde 1 az gibi ama hayırlısı .tüp bebekten sonra ben sabah öğle akşam kullanıyordum yeni bıraktım .ama eğer kapanmazsa iğneye dönebiliriz dedi .10+3 üm

Evet kuzum girebilirsin 😁 sıkıntı yok diğer topiğimde ki herkesi bekliyorum çıkın çıkın gelin canlarım 🥰 bilgilerini yaz ekliyeyim doktora gidince tekrar güncellerim inşallah 🤲🥰 bu topikte bize şans 🍀 getirsin güzel günlerimizi konuşmak nasip olsun Amin 🤲🥹
Yaş 30 ilk çocuk ilk deneme tek kuzumm

Y yardimseverbiri canım nasılsın ilaçlarını hallettin mi birde bilgilerini yaz seni ekliyeyim tahmini doğumun belli olduysa onu da yaz 😍

Gerçekten mi kız. Ama betam da yüksek değil kii

Bak diğer topikte bir arkadaşımız vardı 4.gün çift embriyo transferi olmuştu betası düşüktü ama iki kese göründü hatta ikisi tutunmuş sanmışlar büyüdükçe tek kese ikizi olduğu anlaşıldı yani diğeri tutunmamış 🥰 hayat süprizlerle dolu herşeyin hayırlısı inşallah 🙏😘

A AlyaOA canım buradayız bilgilerini yaz ekliyeyim tahimini doğum tarihin belli olmuştur senin

Bak diğer topikte bir arkadaşımız vardı 4.gün çift embriyo transferi olmuştu betası düşüktü ama iki kese göründü hatta ikisi tutunmuş sanmışlar büyüdükçe tek kese ikizi olduğu anlaşıldı yani diğeri tutunmamış 🥰 hayat süprizlerle dolu herşeyin hayırlısı inşallah 🙏😘
Hay allah yaa olur tabi olmaz diye birşey yok 🥹 sağ salim sağlıklı olsunlar da 🙏🏼

Canım sen sepide ye ulaşabildin mi bugün 01.16 da girmiş ama cevap vermemiş sana yazdı mı ?

Yok inan ki yazmadı bana inşallah keyfi morali yerindedir böyle yapmazdı illa ki yazardı umarım herşey yolundadır 🥺 en son düğüne gitmişti şen şakraktı sonra bir sıkıntı mı oldu bilmiyorum ☹️

Back
X