- 17 Ağustos 2021
- 1.665
- 2.060
- 83
Evet ya ben ilk başta o kadar süre girmeyince dedim acaba hesabının şifresini filan mı unuttu ama girmiş dün geceAmin kuzum en azından yazsaydı bizde bilirdik kafamız rahat olurdu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ben ilk başta o kadar süre girmeyince dedim acaba hesabının şifresini filan mı unuttu ama girmiş dün geceAmin kuzum en azından yazsaydı bizde bilirdik kafamız rahat olurdu![]()
Evet ya ben ilk başta o kadar süre girmeyince dedim acaba hesabının şifresini filan mı unuttu ama girmiş dün gece
İnşaallah inşaallah canım ne bilim aklıma iyi şeyler getirmek istiyorumSepidem zeki kızdır unutmaz herhalacaba moralimi bozuk neyse bebek ve kendisi iyi olsunda inşallah
![]()
İnşaallah inşaallah canım ne bilim aklıma iyi şeyler getirmek istiyorum
Kızlarrben bugün 7+3’üm. Bugün işyerinde 2 saat kadar merdiven inmeli çıkmalı yürümem gerekti. Ama merdivenleri öyle dangul dungul çıkmadım, dikkatli yavaşça indim çıktım. Yine de yoruldum, belim baya ağrıyor yatıyorum şimdi. Bir şey olur mu acaba
6000 adım atmışım bugün, benim normalim aslında. Daha yeni transfer sonrası 8-10bin attığım da oluyordu. Ama belim böyle ağrımamıştı korkuttu beni ya
![]()
İnşallah ama belim çok ağrıdı inşallah yorgunluktandırİnşallah birşey olmaz Allah’ın izniyle benim de bel ağrım arada şiddetli oluyor inşallah sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle peki hiç doktora gittin mi bebeği falan gördün mü tehliken yoksa korkma Allaha emanet mucizeler![]()
İnşallah ama belim çok ağrıdı inşallah yorgunluktandırGeçen hafta kalp atışını duyduk, herhangi bir sıkıntı yoktu. Kanama lekelenme falan da yok şu an.
İstesem alırım ama kaç gün alabilirim ki en fazla. Yine mecbur dönücezÇok şükür hamdolsun Allah’ın izniyle birşey olmaz henüz küçük olduğu için kendini de yormuşsun büyük ihtimalle ondan öyle oldunrapor alamıyorsun değil mi
![]()
İstesem alırım ama kaç gün alabilirim ki en fazla. Yine mecbur dönücezbiraz salaklık ettim rica etsem başka arkadaşlar da yapardı aslında. Bir daha böyle yapmicam korktum
![]()
Amin canım inşallahHaklısın canım ne bilim şu an daha küçük ondan dedim hani en azından biraz büyüse kafan rahat olurdu en azından çok yorma kendini ilk üç ay riskli dönemi atlatana kadar inşallah Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah![]()
Amin canım inşallah![]()
Valla dikkat et benim kanamam var yine bu gun korkuyorum acikcasiİnşallah ama belim çok ağrıdı inşallah yorgunluktandırGeçen hafta kalp atışını duyduk, herhangi bir sıkıntı yoktu. Kanama lekelenme falan da yok şu an.
Sizin de mi hareket sonrası oldu?Valla dikkat et benim kanamam var yine bu gun korkuyorum acikcasi![]()
Valla dikkat et benim kanamam var yine bu gun korkuyorum acikcasi![]()
Tüp bebek yoluyla doğan kızım 1 yaşında
Ve ben bugün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim
9 sene beni rabbim sınamış demek ki
MaşallahTüp bebek yoluyla doğan kızım 1 yaşında
Ve ben bugün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim
9 sene beni rabbim sınamış demek ki