Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet ya ben ilk başta o kadar süre girmeyince dedim acaba hesabının şifresini filan mı unuttu ama girmiş dün gece

Sepidem zeki kızdır unutmaz herhal 😁 acaba moralimi bozuk neyse bebek ve kendisi iyi olsunda inşallah 🙏

O sırada benim çok üşümem battaniye altından dışarı çıkmam istemem 😁

Bana çok soğuk ya bu nedir arkadaşım sanki kar ❄️ yağıyor bana öyle bir soğukluk 🥶😁

Sepidemden ses çıkmasa gazeteye 📰 kayıp ilanı vereceğim dön artık 🥹

Kızlarr🌼 ben bugün 7+3’üm. Bugün işyerinde 2 saat kadar merdiven inmeli çıkmalı yürümem gerekti. Ama merdivenleri öyle dangul dungul çıkmadım, dikkatli yavaşça indim çıktım. Yine de yoruldum, belim baya ağrıyor yatıyorum şimdi. Bir şey olur mu acaba😣 6000 adım atmışım bugün, benim normalim aslında. Daha yeni transfer sonrası 8-10bin attığım da oluyordu. Ama belim böyle ağrımamıştı korkuttu beni ya😣

Kızlarr🌼 ben bugün 7+3’üm. Bugün işyerinde 2 saat kadar merdiven inmeli çıkmalı yürümem gerekti. Ama merdivenleri öyle dangul dungul çıkmadım, dikkatli yavaşça indim çıktım. Yine de yoruldum, belim baya ağrıyor yatıyorum şimdi. Bir şey olur mu acaba😣 6000 adım atmışım bugün, benim normalim aslında. Daha yeni transfer sonrası 8-10bin attığım da oluyordu. Ama belim böyle ağrımamıştı korkuttu beni ya😣

İnşallah birşey olmaz Allah’ın izniyle benim de bel ağrım arada şiddetli oluyor inşallah sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle peki hiç doktora gittin mi bebeği falan gördün mü tehliken yoksa korkma Allaha emanet mucizeler 🤲❤️

İnşallah birşey olmaz Allah’ın izniyle benim de bel ağrım arada şiddetli oluyor inşallah sağlıcakla ilerler Allah’ın izniyle peki hiç doktora gittin mi bebeği falan gördün mü tehliken yoksa korkma Allaha emanet mucizeler 🤲❤️
İnşallah ama belim çok ağrıdı inşallah yorgunluktandır😭 Geçen hafta kalp atışını duyduk, herhangi bir sıkıntı yoktu. Kanama lekelenme falan da yok şu an.

İnşallah ama belim çok ağrıdı inşallah yorgunluktandır😭 Geçen hafta kalp atışını duyduk, herhangi bir sıkıntı yoktu. Kanama lekelenme falan da yok şu an.

Çok şükür hamdolsun Allah’ın izniyle birşey olmaz henüz küçük olduğu için kendini de yormuşsun büyük ihtimalle ondan öyle oldun 🥹 rapor alamıyorsun değil mi 😞

Çok şükür hamdolsun Allah’ın izniyle birşey olmaz henüz küçük olduğu için kendini de yormuşsun büyük ihtimalle ondan öyle oldun 🥹 rapor alamıyorsun değil mi 😞
İstesem alırım ama kaç gün alabilirim ki en fazla. Yine mecbur dönücez😊 biraz salaklık ettim rica etsem başka arkadaşlar da yapardı aslında. Bir daha böyle yapmicam korktum🥲

İstesem alırım ama kaç gün alabilirim ki en fazla. Yine mecbur dönücez😊 biraz salaklık ettim rica etsem başka arkadaşlar da yapardı aslında. Bir daha böyle yapmicam korktum🥲

Haklısın canım ne bilim şu an daha küçük ondan dedim hani en azından biraz büyüse kafan rahat olurdu en azından çok yorma kendini ilk üç ay riskli dönemi atlatana kadar inşallah Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah 🤲❤️

Haklısın canım ne bilim şu an daha küçük ondan dedim hani en azından biraz büyüse kafan rahat olurdu en azından çok yorma kendini ilk üç ay riskli dönemi atlatana kadar inşallah Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah 🤲❤️
Amin canım inşallah🥹

Tüp bebek yoluyla doğan kızım 1 yaşında
Ve ben bugün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim
9 sene beni rabbim sınamış demek ki

Maşallah 🧿 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah Amin 🤲 Rabbimin mucizeleri bitmez dilerse ol der ve olur önce imtihan eder sonra en güzelini verir hamdusenalar olsun inşallah Tebrik ederim 🥰

Tüp bebek yoluyla doğan kızım 1 yaşında
Ve ben bugün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim
9 sene beni rabbim sınamış demek ki
Maşallah🧿 bu işe gerçekten akıl ermiyor, özellikle sebepsiz infertiliteye. Onca yıl neden olmadı, olmadıysa şimdi nasıl hemen oldu dimi😅 ne güzel 9 yıllık özlem iki çocukla sona ermiş maşallah size💛 darısı başımıza🌼

Back
X