• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maşallah🧿 bu işe gerçekten akıl ermiyor, özellikle sebepsiz infertiliteye. Onca yıl neden olmadı, olmadıysa şimdi nasıl hemen oldu dimi😅 ne güzel 9 yıllık özlem iki çocukla sona ermiş maşallah size💛 darısı başımıza🌼

Ben yıllardır sebepsiz infertilite mücadele ettim yok yok kesinlikle 🙄 olmadı son çare tüp bebek zaten istesemde artık normal yolla şansım %5 düşmüştü tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik oldu o tüp te alındı sanki çok normal iki tüple hamile kalıyordum bir tüple kaldım 🫣 zaten çok şükür tüp bebekle hamileyim Elhamdüllilah 🤲🫶🏼

Ben yıllardır sebepsiz infertilite mücadele ettim yok yok kesinlikle 🙄 olmadı son çare tüp bebek zaten istesemde artık normal yolla şansım %5 düşmüştü tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik oldu o tüp te alındı sanki çok normal iki tüple hamile kalıyordum bir tüple kaldım 🫣 zaten çok şükür tüp bebekle hamileyim Elhamdüllilah 🤲🫶🏼
Canım bak ikiz oldu aradaki farkı kapattın😅 normal gebe kalan arkadaşlarınla aynı sayıda çocuğun olmuş olacak günün sonunda😬

Canım bak ikiz oldu aradaki farkı kapattın😅 normal gebe kalan arkadaşlarınla aynı sayıda çocuğun olmuş olacak günün sonunda😬

Amin amin inşallah sağol canım 🤲🥹❤️ sağlıcakla kucağımıza alalım minik mucizelerimizi inşallah 🤲😍

Gebelik haftası hesaplarken bebeğin haftası ile sat hesabı farklı çıkıyorsa bebek mi baz alınıyor sat mi kızlar

Tüp bebek yoluyla doğan kızım 1 yaşında
Ve ben bugün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim
9 sene beni rabbim sınamış demek ki
Biliyor musunuz tüp bebekle hamile kaldıktan sonra normal yolla hamile kalma ihtimali artıyor bence .Ben tüp bebekle ilk bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra normal yolla hamile kaldım .Sağlıkla kucağına al inşaallah

Gebelik haftası hesaplarken bebeğin haftası ile sat hesabı farklı çıkıyorsa bebek mi baz alınıyor sat mi kızlar
Pardon yanlış anlamışım ben canım ilk başta cevap verdiğimde yani çok büyük fark yoksa sat alınıyor ama geç döllenme filan olayları oluyor ya bayağı fark ederse 1.5-2 hafta filan o zaman güncelliyorlar diye biliyorum tabi bu normal gebelik için geçerli geç döllenme

Evet mesajın devamında onu belirttim canım sonradan bu kadar fark olabilir normal canım aşağı ya da yukarı oluyor ölçümler ilk haftalarda milimlik oynamayla bile değişebiliyor .Benim ilk haftalarda bebeğim 1 haftaya yakın küçük çıkıyordu .Bugun 10+3 üm ama 10+1 gözüktü 2 güne düşmüş fark ilerleyen haftalarda yine değişir büyük ihtimal

Evet mesajın devamında onu belirttim canım sonradan bu kadar fark olabilir normal canım aşağı ya da yukarı oluyor ölçümler ilk haftalarda milimlik oynamayla bile değişebiliyor .Benim ilk haftalarda bebeğim 1 haftaya yakın küçük çıkıyordu .Bugun 10+3 üm ama 10+1 gözüktü 2 güne düşmüş fark ilerleyen haftalarda yine değişir büyük ihtimal
Aa öylemi tamamdir canım bekleyeyim o halde biraz daha büyüsün 🥰

Kızlar aranızda grip geçiren varmı. İki gündür grip oldum şu mevsim geçişlerinden sanırım. Geçiren olduysa ne kullandınız ne yaptınız nasıl çabuk anlatabilirim. Çok afedersiniz aşırı bir deniz akıntısı var. Burnum genizim hep dolu hem nefes almamı engelliyo hemde çok midemi bulandırıyo. Şu migren taşları varya hani mentollü onu burnumun ucunda sürüyorum sürekli nefesimi açsın diye ama bir zararı yoktur umarım onunda

Merhaba 🌸 çok geçmiş olsun 💐
Sanırım bende grip oluyorum veya nezle bilmiyorum 😞 evden neredeyse çıkmıyorum işe hafta da iki defa falan gidiyorum ben anlamıyorum nasıl böyle olabiliyor 😕transferden sonra da olmuştum inşallah o zaman ki kadar uzun sürmez. Yarın Dr a gideceğim soracağım söylediklerini size de yazarım

Sat göre 7+5 bebek 8+2 canım tüp bebekte geç döllenme olayı yok diye biliyorum ama hazır döllenip verdikleri için

Aslında doğru fakat bebekler biraz önde olabilir o sıkıntı değil bebeğin kaç haftalıksa onu baz alırlar çünkü bazen bebeğin arkada da olabilir yada önde olabiliyor mesela benim kızımda adetimin ilk gününü baz almıştı fakat doktor diyordu bebeğin bir hafta önde gidiyor diye öyle karışık oldu galiba 🤣

Merhaba 🌸 çok geçmiş olsun 💐
Sanırım bende grip oluyorum veya nezle bilmiyorum 😞 evden neredeyse çıkmıyorum işe hafta da iki defa falan gidiyorum ben anlamıyorum nasıl böyle olabiliyor 😕transferden sonra da olmuştum inşallah o zaman ki kadar uzun sürmez. Yarın Dr a gideceğim soracağım söylediklerini size de yazarım

Yaa sen neredesin tüpbebitom arada gel selam ver kendini özletme 🥹🥰

Canım sen doktora gidecektin herşey yolunda mı inşallah 🤲❤️

Canım sen doktora gidecektin herşey yolunda mı inşallah 🤲❤️
Evet canım çok şükür hatta dr yeni ultrason cihazı almış onu anlatmaya bir görevli geldi bizde epey detaylı o sırada görmüş olduk normalde dr 2-3 dk bile tutmuyordu ultraosnda ayarları anlarken doppler sanırım adı renkli çekim bile yapıldı 😂 ama küçük olunca hiçbir şey net değil tabi kanama alanım da şükür kaybolmuş darısı başınıza inşallah böyle güzel haberleri hepimiz alalım 🤗

Evet canım çok şükür hatta dr yeni ultrason cihazı almış onu anlatmaya bir görevli geldi bizde epey detaylı o sırada görmüş olduk normalde dr 2-3 dk bile tutmuyordu ultraosnda ayarları anlarken doppler sanırım adı renkli çekim bile yapıldı 😂 ama küçük olunca hiçbir şey net değil tabi kanama alanım da şükür kaybolmuş darısı başınıza inşallah böyle güzel haberleri hepimiz alalım 🤗

Maşallah 🧿 canım çok sevindim inşallah böyle devam eder maşallah 🧿 minik kuşumuza sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🥹
Amin Amin inşallah herkes sağlıcakla bebişlerine kavuşsun inşallah Amin 🤲😍

Maşallah 🧿 canım çok sevindim inşallah böyle devam eder maşallah 🧿 minik kuşumuza sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🥹
Amin Amin inşallah herkes sağlıcakla bebişlerine kavuşsun inşallah Amin 🤲😍
Amin inşallah canım benim valla 6 yıl olacaktı nerdeyse mucize gibi bir şey inanmakta insan zorlanıyor 🙈 Rabbim isteyen herkese duyguları tattırsın 🤲 seninde çarşamba günü kontrolün değil mi ?

Back
X