• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim normalde göbeğim vardı ama tabi bu kadar değildi şimdi hamileliğin etkisiyle şişkinlikte oluyor ondan gece olunca daha çok çıkıyor gündüz hafif 😂 bende bilmiyorum bacımsu bunlarda erken çıktı karnım kızım da 6 aylık olana kadar kimse dışardan bilmezdi hamileyim :KK61:
Canım benim de hemen çıktı ama kaçıncı gebelik olduğu da etkiliyormuş senin bir de 2 tane 🧿

Aha işte bir belirti daha 😂

Benim annem bu konularda uzmandır 😂 benim arkadaşım üç aylık hamileydi 2.çocuğuna annem buraya gelmişti ve arkadaşım dedi sanki kayıyor gibi hissediyorum annem dedi kesin erkektir oğlu oldu 😁 ben hamileyken kızımda daha cinsiyet belli değildi annem beni gördü kamerada dedi ki senin kesinlikle kız 😆

Benim annem bu konularda uzmandır 😂 benim arkadaşım üç aylık hamileydi 2.çocuğuna annem buraya gelmişti ve arkadaşım dedi sanki kayıyor gibi hissediyorum annem dedi kesin erkektir oğlu oldu 😁 ben hamileyken kızımda daha cinsiyet belli değildi annem beni gördü kamerada dedi ki senin kesinlikle kız 😆
Maaşallah teyzem beni bir görse yetecek demek ki 😂😂

Kızlar selammmm 🥰 bir şey diyeceğim size ya biz 13 haftayı dolduracağız çok şükür 🧿 ve ben bebeğimin hareketlerini gerçekten hissediyorum rahim tarafında içimde bir şey kayıyor gibi filan oluyor herkes gazdır diyor ama bence değil ya 😂 çok mu erken bu haftalarda öyle diyorlar da ben eminim yani gazla bebeğimin kıpırdanmasını ayırt ediyor gibiyim 🥰
🤗🤗Herkese iyi bayramlar Allah tekrarını nasip etsin,seneye bebislerimizle girmek nasip olsun

Handan ne güzel hisler darısı bize. Fetal dna yaptırdın mi kaçıncı haftada yaptırdın birde ense kalınlığı olculuyormus o ne zaman bilginiz var mı

Ben hala mide bulantısı yaşıyorum çok yoğun,ise gidemiyorm bayramlaşmaya bile gidemedik yatak odası ve banyo arasnda geziyorum dualarınızı bekliyorum

🤗🤗Herkese iyi bayramlar Allah tekrarını nasip etsin,seneye bebislerimizle girmek nasip olsun

Handan ne güzel hisler darısı bize. Fetal dna yaptırdın mi kaçıncı haftada yaptırdın birde ense kalınlığı olculuyormus o ne zaman bilginiz var mı

Ben hala mide bulantısı yaşıyorum çok yoğun,ise gidemiyorm bayramlaşmaya bile gidemedik yatak odası ve banyo arasnda geziyorum dualarınızı bekliyorum
Hayırlı bayramlar canım benim de bulantılarım ve kusmam devam ediyor maalesef .Ben fetal dna yaptırmadım .ama doktorla konuşunca da bir kararsız kaldım fakat eşim istemiyor .11.haftadan sonra ölçülüyor diye biliyorum

Nub için bebem fazla büyükmüş belirli bir haftaya kadar nub teorisi geçerliymiş, chatgpt doktoruna sor cinsiyeti dedi 🤣 sağolsun

Bu arada Allah’tan yaz gebesi değiliz, bugün dışarıda ufak bir işim vardı valla bayılacam sandım. Yolda iki kişi iyi misiniz diye sordu, şimdi bir de ileri aylarda olsaydık düşünemiyorum 🤣 evden adım atmazdım muhtemelen

Bu arada Allah’tan yaz gebesi değiliz, bugün dışarıda ufak bir işim vardı valla bayılacam sandım. Yolda iki kişi iyi misiniz diye sordu, şimdi bir de ileri aylarda olsaydık düşünemiyorum 🤣 evden adım atmazdım muhtemelen

Evet canım yaz hamileliği çok zor benim kızım son üç ayı tam yaz ayına denk geldi ben doğum için hastaneye girdim yağmur 🌧️ başlamıştı 🤣

Evet canım yaz hamileliği çok zor benim kızım son üç ayı tam yaz ayına denk geldi ben doğum için hastaneye girdim yağmur 🌧️ başlamıştı 🤣
Ay birde Almanya’nın yazları iğrenç nemli oluyor püü, burada da güneş fena ama

Bende ilk etapta diyordum yaza denk gelir gezerim şöyle yaparım böyle yaparım resmen sıcaktan şaftım kaymıştı zor akşam serinliğinde yürüyüşe çıkıyordum birde vücudum çok fazla su toplamıştı Allahtan yaz hamileliği olduğu için terlikle bitirmiştim 😆

Ay birde Almanya’nın yazları iğrenç nemli oluyor püü, burada da güneş fena ama

Buranın sıcaklığı aynı Adana gibi nemi çok fazla 30 dereceyi geçti mi hissedilen 60 gibiydi 🤣 artı hamilelik hormonları 🥲

Bu hafta full yağmurlu geçti serin di kış gibi yârından itibaren 30 dereceyi bulacak bir hafta sonra yine yağmur gösteriyor 😵‍💫

Ben aşırı heyecanlıyım ya, herhalde test günümü beklerken bile bu kadar heyecanım yoktu. Randevum perşembeydi diye hatırlıyorum yarın arayıp soracağım. Keşke gel bi bakalım dese 🤣 valla günler geçmiyor. Aileler ikiye bölünmüş durumda, eşimin taraf erkek diyor, bizimkiler kız. Ben erkek diyorum, eşim kız. Bakalım, iyi olan kazansın 🪄🪄🪄

Ben aşırı heyecanlıyım ya, herhalde test günümü beklerken bile bu kadar heyecanım yoktu. Randevum perşembeydi diye hatırlıyorum yarın arayıp soracağım. Keşke gel bi bakalım dese 🤣 valla günler geçmiyor. Aileler ikiye bölünmüş durumda, eşimin taraf erkek diyor, bizimkiler kız. Ben erkek diyorum, eşim kız. Bakalım, iyi olan kazansın 🪄🪄🪄

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım benim eşin kız diyorsa kızdır 😂 kendimden biliyorum 🫣

Benim de cuma günü ama daha bizim için cinsiyet henüz çok erken belki 🤔 8 Temmuz da peranatoloji uzmanında randevum var bebekler tam o zaman 17 haftalık oluyor bakalım söyler mi burada hiç erken söylemiyorlar kızım da 22.haftada söyledi %90 kız demişti belki %10 yanılabilirim demişti 🥰

Back
X