- 9 Mayıs 2022
- 535
- 823
- 53
Çok az kalmış, inşallah pozitiftirSalı günü aşırı heyecanlıyım çok korkuyorum negatif görmeye hiç ama hiç hazır değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az kalmış, inşallah pozitiftirSalı günü aşırı heyecanlıyım çok korkuyorum negatif görmeye hiç ama hiç hazır değilim
Evet az kaldı korkumdan yapamadım kiÇok az kalmış, inşallah pozitiftirben çoktan test yapmıştım iyi dayanmışsınız :))
Maşallah canım benimki kaç çıkar artık bilmiyorum bakalımAmin amin canımm. Keseye göre 6+3 üm şuan
Hepinize iyi bayramlar kızlarben ancak evime döndüm ama kendime gelemedim yoğunluktan
yakın aileme haber verdim ama bayram gezmesi esnasında yüzüm ve karnından anlayan oldu
şaka gibiydi gerçekten geçen haftalarda 3 kiloya yakın vermiştim bugün nerdeyse yarıdan çoğunu da geri almışım sanırım göbek Biraz da ondan belli oldu ama sanki 4-5 aylik gibiyim ikiz mi dediler hatta
![]()
Bir daha hamile kalırsam kilo alıp kalacağım böyle olmadı onu anladımAllahtan ben kimseyle görüşmedimbenim karnım bazen düz oluyor bazen 4 aylık gibi şişiyor bebikler bize oyun yapıyor
kız sen deseydin ödem o bebek
değil
![]()
Bir daha hamile kalırsam kilo alıp kalacağım böyle olmadı onu anladımo değişim neden oluyor ki sende bende sabit var
Ya çok güzel bir histir eminimKızlar selammmmbir şey diyeceğim size ya biz 13 haftayı dolduracağız çok şükür
ve ben bebeğimin hareketlerini gerçekten hissediyorum rahim tarafında içimde bir şey kayıyor gibi filan oluyor herkes gazdır diyor ama bence değil ya
çok mu erken bu haftalarda öyle diyorlar da ben eminim yani gazla bebeğimin kıpırdanmasını ayırt ediyor gibiyim
![]()
Evet işin o kısmı da var artık risk analizi yapıp öyle yaparımcanım o zaman da doktor kilo ver der alma der
her türlü sıkıntı .Benim doktorum bana boyuna göre kilon fazla biraz 25 haftaya kadar kilo almamaya çalış dedi
![]()
detaylı da cinsiyeti gözüktü mü canım yani geçen gün detaylı usg girdin diye anladım benim de detaylı 13+5 te olacakta acaba cinsiyet öğrenebilir miyimKızlar selammmmbir şey diyeceğim size ya biz 13 haftayı dolduracağız çok şükür
ve ben bebeğimin hareketlerini gerçekten hissediyorum rahim tarafında içimde bir şey kayıyor gibi filan oluyor herkes gazdır diyor ama bence değil ya
çok mu erken bu haftalarda öyle diyorlar da ben eminim yani gazla bebeğimin kıpırdanmasını ayırt ediyor gibiyim
![]()
Canım diğer bebeklerimi hatırlayamıyorum ilk ne zaman hissettim ama o bebeklerimin hareket kısıtlılıkları vardı .Doktor bu bebeğime maaşallah çok hareketli bir bebek dedi acaba diyorum ondan mı bu kadar erken hissediyorum ama eminim canım gaz değil yani sanki yaYa çok güzel bir histir eminimbende gaz hareketi bebek ile karışır diye okumuştum aslında ama inşallah doğru hissediyorsundur
![]()
Sen büyük ihtimal öğrenirsin kuzum bence bizimkini tahmin etti ama söylemedi yanılabiliyoruz dedi ben 11+6 da gittim biraz erken .3 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman söyler ama ben çok eminim ya erkek bencedetaylı da cinsiyeti gözüktü mü canım yani geçen gün detaylı usg girdin diye anladım benim de detaylı 13+5 te olacakta acaba cinsiyet öğrenebilir miyim![]()
Anladım canım inşallah öğrenirizSen büyük ihtimal öğrenirsin kuzum bence bizimkini tahmin etti ama söylemedi yanılabiliyoruz dedi ben 11+6 da gittim biraz erken .3 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman söyler ama ben çok eminim ya erkek bencekocamın hayalleri suya düşecek o kadar emin ki kız olduğuna
![]()
Ultrasondan anlaşılıyor canım Nub gözüküyorsa benim onda erkek nubuna benziyor meselaAnladım canım inşallah öğrenirizbenimde şu cinsiyet testleri hep erkek çıkıyor en son kafama tuz bile dökmüşler erkek çıktı bakalim neler olacak
![]()
Bir daha hamile kalırsam kilo alıp kalacağım böyle olmadı onu anladımo değişim neden oluyor ki sende bende sabit var
Kızlar selammmmbir şey diyeceğim size ya biz 13 haftayı dolduracağız çok şükür
![]()
Bunun için önce nub ne onu öğrenmem gerek sanırımUltrasondan anlaşılıyor canım Nub gözüküyorsa benim onda erkek nubuna benziyor mesela
Hadi ya 6 ay ne kadar uzunmuş ben 2 ayda patladimBenim normalde göbeğim vardı ama tabi bu kadar değildi şimdi hamileliğin etkisiyle şişkinlikte oluyor ondan gece olunca daha çok çıkıyor gündüz hafifbende bilmiyorum bacımsu bunlarda erken çıktı karnım kızım da 6 aylık olana kadar kimse dışardan bilmezdi hamileyim
![]()
Aha işte bir belirti dahaVallahi bilemiyorum ben çok geç hissetmiştim kızımda erkek çocukları balık gibi kayar derler yine de ne kadar doğru bilemiyorum![]()
Hadi ya 6 ay ne kadar uzunmuş ben 2 ayda patladimama senin ikiz daha çok çıkması normal bana bile ikiz mi diyen oldu
![]()