Evet kuzum kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ne demek net göremem saçmalık yani perinatolojiye insanlar net göründüğü için gidiyor biri 11+5 biri 11+0 çıktı kuzum valla hiç kaleye almadım ben bunları 2 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim güzel şeyler duyacağıma eminim ultrasonda elleri kolları oluşmuş herşey gayet güzel görünüyor ( bu arada ben doktorlar bakarken ekranı hiç görmedim ikiside hiç kalp atışı felan da dinletmedi sadece kalkınca elime bi ultrason fotoğrafı verdiler anca öyle gördüm)
Valla inan bende hiç kale alıp canımı sıkmadım herhangi bir kanamam yok ağrım sızım yok herşey yolunda diye düşünüyorum 2 hafta sonra kendi doktoruma randevum inşallah ondan güzel şeyler duymayı ümid ediyorum
Canım senin olayın benimkine dönmüş 11 haftalık bebeğin eli kolu olmaz daha dedi bana .11+6 da detaylıya gittim her şeyi vardı çok şükür kocaman oluyorlar11+ 5 çıktı biri biri de 11+0 çıktı kuzum
Canım senin olayın benimkine dönmüş 11 haftalık bebeğin eli kolu olmaz daha dedi bana .11+6 da detaylıya gittim her şeyi vardı çok şükür kocaman oluyorlar
Evet kuzum fotoğrafda gayet belli eli kolu bende gördümCanım senin olayın benimkine dönmüş 11 haftalık bebeğin eli kolu olmaz daha dedi bana .11+6 da detaylıya gittim her şeyi vardı çok şükür kocaman oluyorlar
Veeee işte diyorum ya bide ikisi de bana asla ne ekranı gösterdi ne kalp atışı dinlettiBen cuma günü gittim maşallah eli kolu oluşmuştu 11 haftalıktı hatta dedi baya hareketliler zor görüntü alıyorum diye gerçekten bazı doktorlar kasaptan almış diplomayı
Veeee işte diyorum ya bide ikisi de bana asla ne ekranı gösterdi ne kalp atışı dinletti
İkisininde ekranı tam arkamda kalıyordu ben gram görmedim neyse artık kendi doktorumda görürüm diye can sıkmıyorum ama bu prosedürler çok saçma geliyor devlet hastanelerindeBenim kadın doktoru ekranı ben de göreyim diye bana çeviriyor hatta ben kızımı da götürmüştüm dedim kızım kalp atışlarını merak ediyor dinletebilirmisin dedi hareketli oldukları için zor ama deneyeceğim sonra dinletti çok şükürperinotoloji uzmanın hem kendi ultrasonu var hem de karşı da televizyon ekranı var biz görelim diye onun için iyi görünüyor birde onların renkli ultrason daha net görünüyor bebekler
İkisininde ekranı tam arkamda kalıyordu ben gram görmedim neyse artık kendi doktorumda görürüm diye can sıkmıyorum ama bu prosedürler çok saçma geliyor devlet hastanelerinde
mayala ben duramadım doktoruma bu cumartesiye randevu aldım zaten en son 7+4 de gitmiştim bence zamanı geldi tekrar geldiğinde ense kalınlığını felan da kontrol ederiz demişti canım doktoruma gidiyim de içim rahatlasın
Evet canım tüp bebek doktorumİnşallah canım oradan da hayırlı güzel haberler alırsın Amin
Tüp bebek doktorun mu gideceğin canım
Evet canım tüp bebek doktorum
Kuzum benim doktorum hem tüp bebek hem kadın doğum doktoru yani maddi imkanım olsa doğumu bile o yapabilir imkansızlıktan doğuma devlete gidicemİyi yine senin doktor bakıyor bizimkiler ilk ultrasondan sonra bakmıyorlar inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Benimki ölçmüştü çok şükür normal denildi. Her gebenin ölçülür diye biliyorum.Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
Kuzum benim doktorum hem tüp bebek hem kadın doğum doktoru yani maddi imkanım olsa doğumu bile o yapabilir imkansızlıktan doğuma devlete gidicem
Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?