Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Vah vah vah zaten 12 haftalık olmuşsun artık iyi görünür birde onlar bu işin uzmanı onlar kadın doktorundan daha iyi bilmesi gerekiyor sen gönlünü ferah tut stres yapma Rabbim korusun inşallah evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eylesin inşallah Amin

Amin canım çok şükür inşallah böyle güzel devam eder Allah’ın izniyle

Canım senin olayın benimkine dönmüş 11 haftalık bebeğin eli kolu olmaz daha dedi bana .11+6 da detaylıya gittim her şeyi vardı çok şükür kocaman oluyorlar

Ben cuma günü gittim maşallah eli kolu oluşmuştu 11 haftalıktı hatta dedi baya hareketliler zor görüntü alıyorum diye gerçekten bazı doktorlar kasaptan almış diplomayı

Ben cuma günü gittim maşallah eli kolu oluşmuştu 11 haftalıktı hatta dedi baya hareketliler zor görüntü alıyorum diye gerçekten bazı doktorlar kasaptan almış diplomayı
Veeee işte diyorum ya bide ikisi de bana asla ne ekranı gösterdi ne kalp atışı dinletti

Veeee işte diyorum ya bide ikisi de bana asla ne ekranı gösterdi ne kalp atışı dinletti

Benim kadın doktoru ekranı ben de göreyim diye bana çeviriyor hatta ben kızımı da götürmüştüm dedim kızım kalp atışlarını merak ediyor dinletebilirmisin dedi hareketli oldukları için zor ama deneyeceğim sonra dinletti çok şükür perinotoloji uzmanın hem kendi ultrasonu var hem de karşı da televizyon ekranı var biz görelim diye onun için iyi görünüyor birde onların renkli ultrason daha net görünüyor bebekler

İkisininde ekranı tam arkamda kalıyordu ben gram görmedim neyse artık kendi doktorumda görürüm diye can sıkmıyorum ama bu prosedürler çok saçma geliyor devlet hastanelerinde

İkisininde ekranı tam arkamda kalıyordu ben gram görmedim neyse artık kendi doktorumda görürüm diye can sıkmıyorum ama bu prosedürler çok saçma geliyor devlet hastanelerinde

Haklısın canım en azından sana da çevirmesi gerekiyor du için rahat etmesi için sağlık olsun bebişlerin iyi olsun da gerisi önemli değil canım benim

mayala ben duramadım doktoruma bu cumartesiye randevu aldım zaten en son 7+4 de gitmiştim bence zamanı geldi tekrar geldiğinde ense kalınlığını felan da kontrol ederiz demişti canım doktoruma gidiyim de içim rahatlasın

İnşallah canım oradan da hayırlı güzel haberler alırsın Amin
Tüp bebek doktorun mu gideceğin canım

İyi yine senin doktor bakıyor bizimkiler ilk ultrasondan sonra bakmıyorlar inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Kuzum benim doktorum hem tüp bebek hem kadın doğum doktoru yani maddi imkanım olsa doğumu bile o yapabilir imkansızlıktan doğuma devlete gidicem

Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim

Kuzum benim doktorum hem tüp bebek hem kadın doğum doktoru yani maddi imkanım olsa doğumu bile o yapabilir imkansızlıktan doğuma devlete gidicem

Anladım canım güzelmiş vallahi keşke bizimkiler de öyle olsaydı ama maalesef Allah büyüktür inşallah önemli olan sağ sağlim kavuşmanız gerisi önemli değil

Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim

Ben özellikle demedim ölçün onlar ölçüyor zaten olması gereken o dur vallahi benim doktor sürekli elini katıyor artık ne içinse anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…