Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aşkım bacak arası boş ben kız diyorum ama bu bir tahmin em doğrusu kan sonuçların olacak dedi, oda bir haftaya çıkar ama bencede kız😂😂 eli yüzü düzgün narin yavrum usg resminde erkek gibi değil hiç 😂😂

Oy oy ben onu veren Allaha kurban olurum onun minik totoşunu yerim yerim 🥹❤️

Ay bide gündüzleri düz bildiğin, akşam yemeğinden sonra çıkıyor göbek🫢

Benim de öyle oluyor ondan çözemedim ama baktım ki normal kıyafetlerim olmuyor 😁 dedim hemen hamiş kıyafeti almanın zamanı geldi 🤩 ve gittim aldım ay denedim dedim nasıl rahatmış diğer kıyafetler beni artık rahatsız ediyor du vallah 😅

Vallahi ben büyükleri kimseyi istemem etrafımda Allahtan uzaklar ay birde herşeye karışıyorlar insanın bu sefer eli ayağına dolaşıyor tek olsan çokta güzel bakıyorsun zaten bebekler oldu mu artık ona göre düzenin de oluşuyor uyku vakitleri iş dilimlerini ona göre ayarlıyorsun Allah büyüktür inşallah Rabbim verdiyse eğer vardır bir hikmeti Rabbim insana taşıyamayacağı yükü yüklemez 🤲🫶🏼
Aynı şeyleri düşünüyorum kuzum büyüklere doğar doğmaz mesafemi belli edicem ki çok karışamasınlar en başta kayınvalidem karışmayı çok sever şimdiden diyormuş iki çocuğa nasıl bakıcak artık oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır gider felan diyormuş pardooonn kafayı görüyor musun bende Allah var ne kadar tecrübesiz olsam da içimde hiç korku yok evet başta zorlanırım ama sonra bir düzen oturtucağıma inanıyorum inşallah öyle de olur çok zorlansam da dışarıya asla belli etmicem herkes aç kurt gibi hazırda bekliyor çünkü

mayala mayala aşkım benim de bir tık karnımın çıktığını düşünüyorum çünkü sabahları kalkar kalkmaz bile bir göbek var 1 2 hafta önce yoktu dümdüzdü son 1.5 haftadır felan artık bir çıkıntı var yarısı göbek yarısı bebek olabilir 😅 benim kuzular erken gitmeyi seviyor zaten yarın doktoruma gittiğimde ultrason da 12+3 çıkıcaklar herhalde 😅

Aynı şeyleri düşünüyorum kuzum büyüklere doğar doğmaz mesafemi belli edicem ki çok karışamasınlar en başta kayınvalidem karışmayı çok sever şimdiden diyormuş iki çocuğa nasıl bakıcak artık oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır gider felan diyormuş pardooonn kafayı görüyor musun bende Allah var ne kadar tecrübesiz olsam da içimde hiç korku yok evet başta zorlanırım ama sonra bir düzen oturtucağıma inanıyorum inşallah öyle de olur çok zorlansam da dışarıya asla belli etmicem herkes aç kurt gibi hazırda bekliyor çünkü
Tamam de geç kanka kv hepsi öyle, benimki yatak odasına bebek karyolası alacakmış, banyosunu yaptıracakmış kendi evinde 🤣🤣🤣

Benim de öyle oluyor ondan çözemedim ama baktım ki normal kıyafetlerim olmuyor 😁 dedim hemen hamiş kıyafeti almanın zamanı geldi 🤩 ve gittim aldım ay denedim dedim nasıl rahatmış diğer kıyafetler beni artık rahatsız ediyor du vallah 😅
Akşam yemeğinden sonra bol suyla göbeğimi atarım 😂😂

Tamam de geç kanka kv hepsi öyle, benimki yatak odasına bebek karyolası alacakmış, banyosunu yaptıracakmış kendi evinde 🤣🤣🤣
Benimki bomba ya, erkek torun istiyordu, kız olduğunu duyunca kızardı bozardı. “Olsun” falan dedi. Allahın manyağı

Benimki bomba ya, erkek torun istiyordu, kız olduğunu duyunca kızardı bozardı. “Olsun” falan dedi. Allahın manyağı
Ay gerçekten bunların erkek merakı benimkide öyle, sanki osmanlı soyunu devam ettirecekler 😂🤣🤣 bizimki daha kız olduğunu bilmiyor fetal dna sonucu çıkana kadar söylemeyelim dedik kimseye, ama benimki oğluna taptığı için kız olsada belli etmez sever 😂😂

Ay gerçekten bunların erkek merakı benimkide öyle, sanki osmanlı soyunu devam ettirecekler 😂🤣🤣 bizimki daha kız olduğunu bilmiyor fetal dna sonucu çıkana kadar söylemeyelim dedik kimseye, ama benimki oğluna taptığı için kız olsada belli etmez sever 😂😂

Peki hepsinin bu kadar birbirine benzemesi 😂
🤣🤣🤣kadın o kadar özgüvenli ki daha ortada hiçbir şey yok lacivert iplikler almış örebilmek için, gittiğimde “oğluşum naaapıyor” diyordu irkiliyordum valla. Rüyasında görmüş de onun rüyaları hep çıkıyormuş da. Kızçem babaannesine pipi değil ortiş parmağını gösterdi :KK25:

Back
X