- 4 Aralık 2024
- 7.246
- 7.698
- 113
- 37
Mayalacımmm benimde tahmini doğum 6 Ocak![]()
Yeminle dün tahmin ettim hatta yazacaktım dedim dur yine sana sorayım ona göre yazarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayalacımmm benimde tahmini doğum 6 Ocak![]()
Benimki 1 ay sonra çağırdı doktorum özel hastanede ama ben doğumu devlette planlıyorum maddi imkanlar dolayısıyla belki bayram sonrası tatil dönüşü devlette sıra bulabilirsem kendi doktorumdan önce bi de devlete gidebilirimBenim de tam 11 haftalık olucaklar inşallahikiz olduğu için 2 haftada bir çağırıyor şu an ilerde nasıl olacak bilmiyorum
![]()
CanımsınYeminle dün tahmin ettim hatta yazacaktım dedim dur yine sana sorayım ona göre yazarım![]()
Gunaydin kizlarim nasilsiniz ?
Merhaba kizlar ben de bugun ultrasona gore 7+5 im hersey yolunda dedi kalp atisini 2. Kez duyduk cok sukurkanama alanim hafif kuculmus hala duruyor ama cok onemsiz birsey bu sen sormasan soylemezdim bile dedi doktor birsey olmaz bundan korkma dedi. Sanirim progesterona alerjim varmis urtiker geciriyorum bazen alevleniyor bazen geciyor ama progestani kesmeyelim onlem amacli 12. Haftaya kadar kullan dedi. Kasina kasina durucam herhalde
![]()
Günaydın balımmmbebişler içerde büzüşmesinler diye zor bela kahvaltımı yaptım ayılmaya çalışıyorum
günler sonra bugün evimi güzel bi silip süpürücem siz neler yapıyorsunuz
![]()
Beni de doktor en son 8. Haftadan sonra 12.hafta git detaylıya , bana gelme o arada dedi .Bunun üzerine ben 3 kere gittimBenimki 1 ay sonra çağırdı doktorum özel hastanede ama ben doğumu devlette planlıyorum maddi imkanlar dolayısıyla belki bayram sonrası tatil dönüşü devlette sıra bulabilirsem kendi doktorumdan önce bi de devlete gidebilirim
Ben çalışıyorum kızlar , durumlar aynı bulantılıçalkantılı
Bugün son 10 gün izne çıkıyorum şükür
Benimki 1 ay sonra çağırdı doktorum özel hastanede ama ben doğumu devlette planlıyorum maddi imkanlar dolayısıyla belki bayram sonrası tatil dönüşü devlette sıra bulabilirsem kendi doktorumdan önce bi de devlete gidebilirim
Beni de doktor en son 8. Haftadan sonra 12.hafta git detaylıya , bana gelme o arada dedi .Bunun üzerine ben 3 kere gittimçarşamba yine gideceğim kontrol hakkımı kullanacağım boşa gitmesin
![]()
Amin amin canım valla tek tesellim o inankiOy oy Allah kolaylığını versin Handan’ım işin zor ama bebeğin sağlıklı olsun gelip geçer bugünler inşallah Amin![]()
HahahahBebiş dile gelecek beni rahat bırakın diye kendi kendime büyüyeyim![]()
Hahahahcanım aslında gitmemenin sebebi artık eli kolu oluştu diğer bebeklerim ellerini oynatamıyordu ayakları bilekten içe dönüktü bunları görür belki söyler var yok diye gidiyorum ama doktorun da maaşallaı var iki sn tutuyor ultrasonda
Amin inşaallah canım Allah razı olsun hepinizden dualarımız kabul olsun inşaallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsinYaaa canımsın inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Rabbim yüzünü güldürsün bebişine sağlık sıhhat ihsan eylesin inşallah Amin sen gönlünü ferah tut kuzum bu senin mucizen tüm acılarını unutturacak inşallah![]()
Kolay gelsin canım ben de bugün evi temizleyeyim diyorum ama kesin eve gidince yatacağım yineGünaydın balımmmbebişler içerde büzüşmesinler diye zor bela kahvaltımı yaptım ayılmaya çalışıyorum
günler sonra bugün evimi güzel bi silip süpürücem siz neler yapıyorsunuz
![]()
Valla bende de durumlar aynı sabah bir enerjiyle temizlicem dedim ama hala yataktayımKolay gelsin canım ben de bugün evi temizleyeyim diyorum ama kesin eve gidince yatacağım yinevalla ev aldı başını gidiyor detay temizliğe giremiyorum hiç uzun zamandır
Aynen mideye dokunuyo benimde öyle oluyor süt içiyorum mideme iyi geliyor ama sanırım sütte geniz akıntısını artırıyor kısır bi döngüdeyim sankiBende o şekilde naneli şeker yiyorum iştahım kapalı yemeği zorla yiyorum sonra midem çok kötü
Kolay gelsin canım ben de bugün evi temizleyeyim diyorum ama kesin eve gidince yatacağım yinevalla ev aldı başını gidiyor detay temizliğe giremiyorum hiç uzun zamandır