• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim de tam 11 haftalık olucaklar inşallah 🙏 ikiz olduğu için 2 haftada bir çağırıyor şu an ilerde nasıl olacak bilmiyorum 😍
Benimki 1 ay sonra çağırdı doktorum özel hastanede ama ben doğumu devlette planlıyorum maddi imkanlar dolayısıyla belki bayram sonrası tatil dönüşü devlette sıra bulabilirsem kendi doktorumdan önce bi de devlete gidebilirim

Gunaydin kizlarim nasilsiniz ?

Tünaydın canım Elhamdulillah iyiyim ☺️ uyandım çamaşır makinesini çalıştırdım kahvaltı hazırladım yaptık şimdi gidip çamaşır asacam ve bir tur daha çamaşır atacağım eşim alışveriş yapmış onu düzeceğim bulaşık falan derken akşam oldu ha birde ev sahibim tatile gitmiş çiçeklerini gidip akşama doğru kontrol edeceğim 😂🫣

Merhaba kizlar ben de bugun ultrasona gore 7+5 im hersey yolunda dedi kalp atisini 2. Kez duyduk cok sukur ❤️😍 kanama alanim hafif kuculmus hala duruyor ama cok onemsiz birsey bu sen sormasan soylemezdim bile dedi doktor birsey olmaz bundan korkma dedi. Sanirim progesterona alerjim varmis urtiker geciriyorum bazen alevleniyor bazen geciyor ama progestani kesmeyelim onlem amacli 12. Haftaya kadar kullan dedi. Kasina kasina durucam herhalde 🥹🤣🥲

Maşallah 🧿 canım gözün aydın olsun bebiş 8 haftalık kuzum benim sağlıcakla gelsin inşallah Amin 🤲 Rabbim şifanı versin inşallah 🫶🏼

Benimki 1 ay sonra çağırdı doktorum özel hastanede ama ben doğumu devlette planlıyorum maddi imkanlar dolayısıyla belki bayram sonrası tatil dönüşü devlette sıra bulabilirsem kendi doktorumdan önce bi de devlete gidebilirim
Beni de doktor en son 8. Haftadan sonra 12.hafta git detaylıya , bana gelme o arada dedi .Bunun üzerine ben 3 kere gittim 😂😂 çarşamba yine gideceğim kontrol hakkımı kullanacağım boşa gitmesin 😂

Ben çalışıyorum kızlar , durumlar aynı bulantılı 😂 çalkantılı 😂Bugün son 10 gün izne çıkıyorum şükür

Oy oy Allah kolaylığını versin Handan’ım işin zor ama bebeğin sağlıklı olsun gelip geçer bugünler inşallah Amin 🤲💕

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun 🥰

Bebiş dile gelecek beni rahat bırakın diye kendi kendime büyüyeyim 🤣
Hahahah 😂canım aslında gitmemenin sebebi artık eli kolu oluştu diğer bebeklerim ellerini oynatamıyordu ayakları bilekten içe dönüktü bunları görür belki söyler var yok diye gidiyorum ama doktorun da maaşallaı var iki sn tutuyor ultrasonda

Hahahah 😂canım aslında gitmemenin sebebi artık eli kolu oluştu diğer bebeklerim ellerini oynatamıyordu ayakları bilekten içe dönüktü bunları görür belki söyler var yok diye gidiyorum ama doktorun da maaşallaı var iki sn tutuyor ultrasonda

Yaaa canımsın inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Rabbim yüzünü güldürsün bebişine sağlık sıhhat ihsan eylesin inşallah Amin sen gönlünü ferah tut kuzum bu senin mucizen tüm acılarını unutturacak inşallah 🤲🥲❤️

Yaaa canımsın inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Rabbim yüzünü güldürsün bebişine sağlık sıhhat ihsan eylesin inşallah Amin sen gönlünü ferah tut kuzum bu senin mucizen tüm acılarını unutturacak inşallah 🤲🥲❤️
Amin inşaallah canım Allah razı olsun hepinizden dualarımız kabul olsun inşaallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏

Günaydın balımmm🥰 bebişler içerde büzüşmesinler diye zor bela kahvaltımı yaptım ayılmaya çalışıyorum 😅 günler sonra bugün evimi güzel bi silip süpürücem siz neler yapıyorsunuz 🙈
Kolay gelsin canım ben de bugün evi temizleyeyim diyorum ama kesin eve gidince yatacağım yine 🤣😂 valla ev aldı başını gidiyor detay temizliğe giremiyorum hiç uzun zamandır

Bende o şekilde naneli şeker yiyorum iştahım kapalı yemeği zorla yiyorum sonra midem çok kötü
Aynen mideye dokunuyo benimde öyle oluyor süt içiyorum mideme iyi geliyor ama sanırım sütte geniz akıntısını artırıyor kısır bi döngüdeyim sanki:işsiz:

Bende biraz işlerimi yaptım belim ağrıdı uzandım kızım diyor anne yemek pişiyor mu dedim evet yardımcımız yapıyor 😂😁 ya anne diyor acıktım 🤤 uzanmakta yasak sonra bulaşık falan derken kısır döngü böyle dönüyor 😂

Back
X