- 4 Aralık 2024
- 9.206
- 9.522
- 113
- 37
Benderesmen çocuğu pataklıyorum yine hareket yok
![]()
Kız Allah seni ne güldüm günah tama bebeği rahat bırak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benderesmen çocuğu pataklıyorum yine hareket yok
![]()
Ama ne yapayımKız Allah seni ne güldüm günah tama bebeği rahat bırako kendini dünyaya hazırlıyor şimdi demiştir anneciğim gelince intikamımı alırım
![]()
Bugün baya hissetim tekmeleri yaBugünde benim gibi hareket hissetmeyip kafayı yiyenler +1![]()
Biz daha göremedik o günleriBugün baya hissetim tekmeleri ya![]()
Ben yatınca biraz daha pataklayım şu çocuğuBugün baya hissetim tekmeleri ya![]()
Ama ne yapayımzaten göremedim ya aklım bebeğim de zaten ptesi Salı herhangi bir özel kliniğe gidip çocuğumu gösterin diyeceğim
![]()
Ben yatınca biraz daha pataklayım şu çocuğu![]()
Aaaa gerçekten mi ay şuan nasıl içim rahatladıKız onların bebişleri büyük normal sende 20.haftada net hissedeceksin sonradan düzenli olarak kendini belli edecek Allah’ın izniyle![]()
Aaaa gerçekten mi ay şuan nasıl içim rahatladıcanım Mayala’m
![]()
Ben hissediyorum kızlar ama annemin demesine göre bende aşırı hareketli bir bebekmişim anne karnında sanırım benim kız bana çektiinsallah içimle kalır bu kadar hareket doğunca da böyle olursa ben 20 kiloya düşerim sanırım
![]()
Benim ki koala mübarekBebekken iyi de hareketlenince biraz seni koşturabilirzaten çok kilon yokmuş umarım 40 kiloya düşmezsin
![]()
Görürsünüz yakında hiç merak etmeyinBiz daha göremedik o günleri![]()
Daha doğmadan dövme çocuğuBen yatınca biraz daha pataklayım şu çocuğu![]()
mrb listeye benide ekleminizi istemistim ama siz mart nisan ayinda tup bebekle hamila kalanlar grubundaymissinizKader ne yapıyorsun kader![]()
Biraz öyle olduDaha doğmadan dövme çocuğu![]()
mrb listeye benide ekleminizi istemistim ama siz mart nisan ayinda tup bebekle hamila kalanlar grubundaymissinizbnde ilk tup bebek denemesinde transferin 8.gunu hamile oldugumu ogrendim cok sukur yinede ben olacakmiyim listenizde
![]()
Bu benBiraz öyle oldu20. Haftaya kadar bekleyip eğer hala hareket yoksa yine pataklamaya devam edeceğim
![]()