Söz vermişim kendime ne büyük iyilik yaptım sözümde durarak şimdi sporsuz hayat düşünemiyorum4 yıl önceki konu geçen zaman ve ben yerimde sayıyorum..yarım kalan sağlıklı beslenmemi ve hayatıma dahil edeceğim spor ile birlikte bu işi en kısa sürede tamamlamayı düşünüyorum.. bugünki kilom 63.8 pazartesi bir daha tartılacağım ve ölçülerimi alacağım ayrıca pazartesi gününden itibaren haftanın üç günü evde egzersizlere başlayacağım söz veriyorum kendime
Yeşilçay içemedim canım istemedi onun yerine kuruyemiş yedimSporumu yaptım şimdi Yeşilçay içeceğim
Dünden bugüne beslenmemde pek bir değişiklik olmadı yarın tartılacağım.daha spor yapamadımm gün içinde yapmaya çalışacağım temiz içerikli gıdalar tüketmek istiyorum ve bunu hayatıma oturtmak istiyorum 10 yıl sonra abur cubur çikolata arayan bir anne olmak istemiyorum
Boyum 163 yaşım 29 bugüne kadar çok sağlıksız beslenip yine çok sağlıksız bir şekilde kilo verme tecrübelerim oldu umarım bundan sonra herşey daha iyi olurCanım güncel kilon nedir boyun ve yaşın kaç? Hedefimiz yakın gibi duruyor. Başlangıcımız da yakın sanırım? Birbirimizi motive edebiliriz
Regl haftam ondan olabilir.En büyük etken ise spora güvenip çikolata kaçamakları yapmakMaydanoz kürünün 4. Günü dayanamadım tartıldım bugün maalesef 57.1 kg olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?