❤️Hedef 53..

Aslında vücut ölçülerim uzun zamandır aynı evde yapabileceğim herşeyi yaptım.Sıkılaşmak zor artık.reformlar pilatesi çok istiyorum fakat şimdilik çok zor gibi kendime yaptığım programa sadık kalacağım, diyet kafasına da giremiyorum hedeflediğim kiloya ulaşabilmek için… motivasyonumu kaybetmemek adına şimdilik böyle devam edeceğim

Sabah 15 koşu bandına çıktım ardından egzersizlerimi tamamladım.Spor konusunda 2. Gün tamamlandı gün içinde yediklerime dikkat edip Yeşilçay da içeceğim

Sabah yürüyüşümü yaptım chole ting botty pump bitirdim dün Yeşilçay içmedim gün yeni başlıyor benim için bebeklerimle ve evimle ilgilenme vakti

Sabah kacta yürüyüse gidiyorsun çok sıcak havalar ben cıkamıyorum ya

Kilon bana gore gayet iyi hedef kilo 53 mu . 3 kilocuk kalmis ya yaparsin

5. Gün programını tamamladım chole ting abs programını ve 15 dk yürüyüş yaptım 31 gün kaldı

Dün spor yapamadım bugün 6. Günü tamamladım (yürüyüş + egzersiz) menülerim abartı değil dün hariçdiyet kafasına girdiğim an yeme krizleri geliyor bunu daha iyi anladım.53 e inmek ne kadar zormuş
Motivasyonumu yüksek tutmaya çalışacağım

7. Günü tamamladım chole + yürüyüş kahvaltımı yaptım Yeşilçay içtim bugünlük böyle

Ben de zayıflamak istiyorum aradığım motivasyon gidip geliyor ama çok sıkıldım kilolardan
2 çocuk sonrası kilolar kaldı üstümde böyle ciddi bir diyet yapmadım hiç
2 kg verince hemen salıyorum vs derken koruma modundayım 1 senedir

8. Gün tamamladım egzersiz+yürüyüş şimdi limonlu su içiyorum halâ diyet modunda değilim maalesef tek avantajım hamur işi tüketmiyorum bir şekil dengelemeye çalışıyorum ama bu da hedefime ulaşmamı çok zorlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…