❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. K Knptr ___________15 haziran
  8. Z zeplin88 _________21 haziran
  9. -Lidya- __________26 haziran
  10. @ilkemmmmm _____ 1 temmuz
  11. ada_aras ________1 temmuz
  12. @ahucansu28 ______1 temmuz
  13. bahar1989 _______4 temmuz
  14. @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz
  15. @melekbaby _______5 temmuz
  16. moonlight2135 _____6 temmuz
  17. Petunyasemen _____7 temmuz
  18. @askınınaşkısı ______10 temmuz
  19. baldudakk _______12 temmuz
  20. suzansu _________15 temmuz
  21. masal2994 _______18 temmuz
  22. aaynaa __________Beklemede
  23. Jassgiller ________Beklemede
  24. @_Dusler_Akedemisi_ Beklemede
  25. adyas ___________Beklemede
  26. @Love5 __________Beklemede
  27. htc_tfk _________Beklemede
  28. Bihter34 ________Beklemede
  29. Enise54 ________Beklemede
  30. D dl3434 _________Beklemede
  31. M Mlgm55 ________Beklemede

NİCKNAME - BAT
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  18. @askınınaşkısı ______10 temmuz
  22. aaynaa __________Beklemede
  23. Jassgiller ________Beklemede
  24. @_Dusler_Akedemisi_ Beklemede
  25. adyas ___________Beklemede
  26. @Love5 __________Beklemede
  27. htc_tfk _________Beklemede
  28. Bihter34 ________Beklemede
  29. Enise54 ________Beklemede
  30. D dl3434 _________Beklemede
  31. M Mlgm55 ________Beklemede

Yapıldı canım pco bebeğe engel düzeyde değil dedi doktor. Eşimde de engel bi durum yok. Ama 8 aydır korunmuyoruz tutunamadı meleğim bana daha ay öyle huzursuz ki içim. Kürlere de kimisi iyi diyo kimisi kötü bilemedim. Ama inofolic ve agnucaston die bi hap var onu kullanıyorım inşallah şifa bulurum.Siz ne zamandır istiyosunuz canım ?

Inofolik devam et canim ins şifa olur sana .ki bir çok pko lu arkadaşım kullandı .benim 7 sene oluyor canim .bu ay @Pinkhouselife61 ile aynı doktora muayine ye başladık bak alım hayirlisi ile.
Ay inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir minişlerimiz burdan veririz güzel haberleri hangi şehirdesiniz canım?

Canım o gecikmeleri son 3 aydır bende yaşıyorum. Ve çok heycan yapıyorum bu ay oldu diye ama testte hep negatif. Ama bunda da vardır bi hayır diyip duaya devam ediyorum. Allahım cümlemize hayurlı sağlıklı evladı en hayırlı zamanda nasip etsin

Canlar her ay hepimiz aynı anları yaşıyoruz her regl zamanı kırmızı gormekten korkuyoruz kafada olmamasıni şartlayinca galiba olmuyoruz benim başıma gelmesine örneklerini gördüm etrafında bir arkadaşım bebek beklerken aylarca regl olamadı üzerine regl olabilmek içinde tedavi süreci oldu. Biliyorum çok zor ama kafanın ne dediği önemli dikkat edelim bunlara :*

NİCKNAME - BAT
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  18. askininaskisi ______10 temmuz
  22. aaynaa __________22 temmuz
  23. Duammmm _________Beklemede
  24. Jassgiller ________Beklemede
  25. @_Dusler_Akedemisi_ Beklemede
  26. adyas ___________Beklemede
  27. @Love5 __________Beklemede
  28. htc_tfk _________Beklemede
  29. Bihter34 ________Beklemede
  30. Enise54 ________Beklemede
  31. D dl3434 _________Beklemede
  32. M Mlgm55 ________Beklemede

Bat kaç kuzum hoşgeldin
Kaç yıllık evlisin
Ne kadardır istiyorsunuz
Yaş kaç

Aynen ya

Ay inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir minişlerimiz burdan veririz güzel haberleri hangi şehirdesiniz canım?
Inşallah canım hayırlısıyla Allahim ne yazdiysa na sığınmadan başka elimizden hiç birşey gelmiyor,geliyor desende biz elimizden gelenleri yapıyoruz diye düşünüp kafamızda kurup içimizi yaksakda taktir Allah in .
Amelimizin belli Allah bu yolda işimizi kolaylastirsin h ayirlarla tamamina erdirsin.Inşallah.

Canim 40 45 gun duydum ama 2 ay pek denk gelmedim doktora görünüp konuyu anlattinmi.

yeni bat 22 temmuz
Hakkında hayirlisi olsun canım yeni ay yeni mujdele gelsin sana inşallah.

Çok doğru aktarmissin canim.kendimizi öyle bir şartliyoruzki beyin bile takılıp kalıyor.ama ınan yaşamayan anlayamaz çok zor bir durum hele yaş ilerledikçe çocuk olmuyacakmidan menopoza nekadar kaldı umutlarim azaliyormuya kadar .
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bize düşen hz.Eyyup s.a.v efendimiz gibi sabredip isyana düşmeden beklemek.

Canlar beni markete iciyim kime ne alacam söyleyin bakın rejime giren kuruma maydanoz al cam @Pinkhouselife61 e çikolata moonlight2135 e dondurma bide bi arkadaş vardı bak nickin i unuttum ama ona da cim biz al cam
Ayyy saol Cnm ya bu sıcaklarda iii gider dondurma ... ahhhhaahhh kendi kndmze hayal kurup evcilik oyunuz burda . Bazen sacmaLamak ii geliyo valla

Cani mmmm hojgeldin yine uyuyamiyorum. Bizim kitle tartıştık ınan artık doldum patlica ya sabır çekiyorum.
Senin yumoslara ne oldu tam yaz mamissin kuzum
Ewt Cnm ya yazcktm net bitti. Yarıda kaldı kahrolası yumurtlama günüm geçti ama ağrılarım var yumurtlarm szlio bu normal mi dycktim . Bde kurun etkisi oldunu dusunym kurden önce olmzdi bu kadar sizi

Normalde yasamadigin bisi yasiyor san hayırlara yor canim.ağrı senin bu günlerinde iyidir bisiler çalıyor içerde tadilat var demekki
Güzel dusun içini serin tut şükür Yaradan Allah a bize böyle umutlu günleri bile yaşattığı için.
Kız düşünsene çocuklarımız olsa onları pamuk lara sarardı pek bi kıymetli olurdu dotü poklu veletler

H geldin aramıza Cnm . Bnm de sorun aynı Bnde pkoyum . Sanırım geç ve düzensiz yumurtlaym adetlerde bu yüzden düzensiz. Bn tedavi goruom şuan . Cyclo progynova die bi ilaç + bal tarçın çörekotu + eşimde keçiboynuzu icrym . Bat 6 temmuz bnm de bakalım neler olcak . Hayırlısıyla beklemedeyim Bnde. Bz de 4 ay sonra 2 . Yılimizı doldrcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…