- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.321
Yapıldı canım pco bebeğe engel düzeyde değil dedi doktor. Eşimde de engel bi durum yok. Ama 8 aydır korunmuyoruz tutunamadı meleğim bana dahaHosgeldin canim .
Senin ve eşinin testleri yapildi mi ayrıca 1.5 senelik evliyken sana nasıl der 1 sene daha bekle gittiğin doktora 1,5 yıldır istiyoruz de canim neden zaman harcayasinki tedavi ne baslansin başka bi doktora da görün kuzum sen.
Ayrıca pko için çok iyi kur ler var incir ve sogan bunlara da bak Allah hem seni hem bizi e vlatlarimiza kavuştursun hayırlı ve sağlıklı inşallah.
Ay inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir minişlerimiz burdan veririz güzel haberleriInofolik devam et canim ins şifa olur sana .ki bir çok pko lu arkadaşım kullandı .benim 7 sene oluyor canim .bu ay @Pinkhouselife61 ile aynı doktora muayine ye başladık bak alım hayirlisi ile.
Canım o gecikmeleri son 3 aydır bende yaşıyorum. Ve çok heycan yapıyorum bu ay oldu diye ama testte hep negatif. Ama bunda da vardır bi hayır diyip duaya devam ediyorum. Allahım cümlemize hayurlı sağlıklı evladı en hayırlı zamanda nasip etsinKızlar geçen aydan beri regl olmuyorum ve bu ayki regl im geldi hala olmadım doktora gitmeyi düşünüyorum geçen ki regl gecikmemde testim negatif çıkmıştı idrar da.
Calismaya hep devam
Merak ediyor benim gibi olan var mi
Bat kaç kuzum hoşgeldinKızlar geçen aydan beri regl olmuyorum ve bu ayki regl im geldi hala olmadım doktora gitmeyi düşünüyorum geçen ki regl gecikmemde testim negatif çıkmıştı idrar da.
Calismaya hep devam
Aynen yaCanlar her ay hepimiz aynı anları yaşıyoruz her regl zamanı kırmızı gormekten korkuyoruz kafada olmamasıni şartlayinca galiba olmuyoruz benim başıma gelmesine örneklerini gördüm etrafında bir arkadaşım bebek beklerken aylarca regl olamadı üzerine regl olabilmek içinde tedavi süreci oldu. Biliyorum çok zor ama kafanın ne dediği önemli dikkat edelim bunlara :*
Inşallah canım hayırlısıyla Allahim ne yazdiysaAy inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir minişlerimiz burdan veririz güzel haberlerihangi şehirdesiniz canım?
Canim 40 45 gun duydum ama 2 ay pek denk gelmedim doktora görünüp konuyu anlattinmi.Kızlar geçen aydan beri regl olmuyorum ve bu ayki regl im geldi hala olmadım doktora gitmeyi düşünüyorum geçen ki regl gecikmemde testim negatif çıkmıştı idrar da.
Calismaya hep devam
Hakkında hayirlisi olsun canım yeni ay yeni mujdele gelsin sana inşallah.yeni bat 22 temmuz
Canlar her ay hepimiz aynı anları yaşıyoruz her regl zamanı kırmızı gormekten korkuyoruz kafada olmamasıni şartlayinca galiba olmuyoruz benim başıma gelmesine örneklerini gördüm etrafında bir arkadaşım bebek beklerken aylarca regl olamadı üzerine regl olabilmek içinde tedavi süreci oldu. Biliyorum çok zor ama kafanın ne dediği önemli dikkat edelim bunlara :*
Kız ne düşündün öylede uyuyamadn. Madem uyumadan nie taliskona yazmadan hiiiMehtap hojgeldin canim hayırlı sabahlar bende uyucakti uyku tutmadı düşünmekten oyun sabah ola hayrola.
Ayyy saol Cnm ya bu sıcaklarda iii gider dondurma ... ahhhhaahhh kendi kndmze hayal kurup evcilik oyunuz burda . Bazen sacmaLamak ii geliyo vallaCanlar beni markete iciyim kime ne alacam söyleyin bakın rejime giren kuruma maydanoz al cam @Pinkhouselife61 e çikolatamoonlight2135 e dondurma bide bi arkadaş vardı bak nickin i unuttum ama ona da cim biz al cam
Ewt Cnm ya yazcktm net bitti. Yarıda kaldı kahrolasıCani mmmm hojgeldin yine uyuyamiyorum. Bizim kitle tartıştık ınan artık doldum patlica ya sabır çekiyorum.
Senin yumoslara ne oldu tam yaz mamissin kuzum
H geldin aramıza Cnm . Bnm de sorun aynı Bnde pkoyum . Sanırım geç ve düzensiz yumurtlaym adetlerde bu yüzden düzensiz. Bn tedavi goruom şuan . Cyclo progynova die bi ilaç + bal tarçın çörekotu + eşimde keçiboynuzu icrym . Bat 6 temmuz bnm de bakalım neler olcak . Hayırlısıyla beklemedeyim Bnde. Bz de 4 ay sonra 2 . Yılimizı doldrcazKızlar merhabalar. Bizde 1.5 yıllık evliyiz ama 8 aydır gelmiyo bizim minik pek bi nazlı çıktı) ankaradayım şuan buralara çok yabancıyım. Pco olduğumu söyledi gittiğim bi kadındoğumcu 1 yıl bekleyin desi ama ben sanırım çok takıyorum kafaya. Doğru düzgün kafama yatan bi doktor bulsam geçicek belki tedirginliğim. Bakalıım kısmet. Allahım ol desin olsun inşallah hepimizinn. Bu arada bat 10 temmuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?