- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.361
Kuzum söle almasın oda .. alınca dediğin gibi içesin gelio . Bnde sartlandrdim kendmi hamiş olunca birkcam die. İnş tiksinirim de bırakırım şu illetisuzansu moonlight2135
Bende arada içiyorum ayda 2 paket ancadir oda tek degil esimle bitiyoruz yani bana 1 paket anca düşüyordur ama icmek istemiyorum esim alinca duramiyorum sigaraya son bence artik bebisler icinifadelerde kalsin sadece
Kuzum erkek dayanamaz alır ama Bz kadınlar güçlüyüzsuzansu moonlight2135 Birakmistik paket almiyorduk evlenince almaya basladik yine dedim ama daha alma icmeyelim diye bakalim ne kadar dayanabilicek
Yuhhhh seninki daha kötü ahahahahah vay haline bacimmmm senin acil bırakmam lazimKuzum erkek dayanamaz alır ama Bz kadınlar güçlüyüzBde bizimki kullanmuo Bn icym
@Pinkhouselife61 geldi canım sen katilimcisin ya davetli ekle diye bir secenek cikiyormu sende belki o sekilde olur burdanda konuşuyoruz ama özel yerde olsa fena olmazdi haniKız yaptm da olmadı yaaaa
Kahrolası PCO bende de varH geldin aramıza Cnm . Bnm de sorun aynı Bnde pkoyum . Sanırım geç ve düzensiz yumurtlaym adetlerde bu yüzden düzensiz. Bn tedavi goruom şuan . Cyclo progynova die bi ilaç + bal tarçın çörekotu + eşimde keçiboynuzu icrym . Bat 6 temmuz bnm de bakalım neler olcak . Hayırlısıyla beklemedeyim Bnde. Bz de 4 ay sonra 2 . Yılimizı doldrcaz
Bende öpptümmsuzansu Iyiyim cok şükür canım Allah bundan asagi etmesin sen nasılsın
moonlight2135 Sana da selam canım öpüyorum ikinizi ve @Pinkhouselife61
Pko engel değil hamslige icni ferah tut :*Kahrolası PCO bende de var
Yapışmış resmen yumurtalıklara evladıma izin vermiyor ahlaksız
Aminn inşaallah datlummmmm ❣❣❣Zaten ayın belli günleri bu kadar hevesli heyecanlı mutlu oluyoruz.onuda dibine kadar yaşayalım
Inşallah canım bu ay evladı in müjdesini alır si nn
Allah bizi buayki hamile olan kadı ların listesine yazmis olsun yazmamissada rahmet merhamet ekleyip onların içine koysun bizi de
Her ay öyle diyoz ama kırmızılar gelince paramparça bir kalp ve yaşlı gözlerİnş inş Cnm bnm . Pes etmk yok ALLAH in izniyle bizde anniş olcaaazzz
No no no kullanmıyorum duman avcısıyım hattaYa sizler sigara kullaniyormusujuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?