• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reddeden erkek pişman olur mu?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Reddeden erkek sizin değerinizi anlayıp pişman olur mu? Yoksa erkek bu konuda daha net midir?

Sizde bir kez o duyguyu yakalayamamış insan reddetikten sonra neden yakalasın. En fazla boşluğa düşmüştür, bu kız bana değer veriyordu en azından beni sevenle birlikte olayım mutlu olayım kafasıyla geri döner. Siz onu mutlu ettikçe de ilişki yürür. Ama zor yani karşı taraf size birşey hissetmiyor, sevginizle tatmin oluyor sadece.

önüne bakmaya devam et seni red edenle işin olmasın

Reddeden erkek sizin değerinizi anlayıp pişman olur mu? Yoksa erkek bu konuda daha net midir?
Öncelikle naçizane tavsiyem ona dair ne varsa ilgilenmeyi bırakın. Geri dönüp dönmemesini düşünmek sizi daha çok sıkıntıya sokar. Akışına bırakmak zorundasınız. Hayatımıza her kim giriyorsa inancım o dur ki bize birşey öğretmek için giriyor. Biraz kendinizle kalın. Tanıdığım biri sizinle aynı şeyi yaşadı. Ve sonunda anladı ki onun hayatını takip etmeyi sürdürdüğü müddetçe asla kendisini onaramayacak.. Kalbimiz bizimdir. Oraya her kim giriyorsa bir süreliğine konuk etmiş oluyoruz. Ve birliktelik misyonunu tamamlayınca herkes kendisine ayrılan sürenin sonuna gelmiş oluyor...

tecrübeme binaen söylüyorum reddene sizde değer vermeyin geçen sadece yıllarınız olur yıprandığınız ile kalırsınız. Olayı büyütmeyin geri gelir mi diyede beklemeyin gelmezz istisnalrda kaideyi bozmaz siz gelmeyecek gibi düşünün.

Niye pişman olsun ki, seni istemiyorsa? Dünyanın en muhteşem insanı da olsan seni istemeyen biri olacaktır, olmuyorsa zorlamamak lazım. Dünya'da 7 milyar insan var, seni sevmeyen tek bir kişiye takılmaya gerek yok, başkalarıyla tanışırsın üzülme.

buna benzer bir örnek arkadaşımın başına gelmişti. arkadaşımı hoşlandığı çocuk reddetmişti. kız o kadar peşinden koştu falan ama ne yaptıysa çocuk kararından dönmedi sonra kız başkasıyla çıkmaya başladı derken bu sefer çocuk onun peşinden koşmaya başladı, kız değere bindi bi anda. bu sefer kız istemedi onu. neyse bunlar şuan evli çocuklu. kısmetinde varmış demekki. ama her erkek içinde geçerli değil tabi..

Back
X