Reddedildim ama hiç üzülmüyorum ?

sedasyn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
53
31
38
30
Bugün nihayet hoşlandığım çocuğa açıldım. Çok kibar ve gülüşü guzel insan. Sevgilisi yokmuş ama ciddi düşündüğü biri varmış. Olsun seni tanımakta güzel dedim teşekkür edip gittim. Ama icimde bi mutluluk var çözemiyorum. sanki bana gelecekmiş gibi bir his. Yada soyledim ve kurtuldum onun rahatlığı. Bilmiyorum her gün otobüste görüyorum.

Üzülmesen konu başlığına yazmazdın. Tamam bize itiraf etme ama kendine dürüst ol. İnsan reddedilince üzülür, bozulur, incinir..

aaa konustun mu. hayirli olsun. söyledin kurtuldun bence bunun rahatligi bile güzeldir:KK200:

ay nasıl konustun ne yaptın anlatsana burda o kadar montunu montuna ilikle dedik indigi yerde in dedik kaktüsler havalar ucustu falan :)
Aynı durakta indim. Konusmak istediğimi soyledim tabi dedi, seninle tanışmak için şuan buradayım dedim. Teşekkür etti, haftaya işimin son olduğunu ve bidaha göremeyeceğini falan soyledim. Kız arkadaşın varsa rahatsızlık vermiyim dedim. Kız arkadaşım yok ama ciddi düşündüğüm biri var dedi, kusura bakma dedi. Olsun seni tanımakta amacım dedim :) ama icinde tuhaf bi mutluluk var. Sanki gelip konusucakmis gibi :)

Aynı durakta indim. Konusmak istediğimi soyledim tabi dedi, seninle tanışmak için şuan buradayım dedim. Teşekkür etti, haftaya işimin son olduğunu ve bidaha göremeyeceğini falan soyledim. Kız arkadaşın varsa rahatsızlık vermiyim dedim. Kız arkadaşım yok ama ciddi düşündüğüm biri var dedi, kusura bakma dedi. Olsun seni tanımakta amacım dedim :) ama icinde tuhaf bi mutluluk var. Sanki gelip konusucakmis gibi :)

Ciddi dusundugum biri var demis. Gelip konussa ne degisir?

Konuştun onun rahatlığı bence de :) ama gelip konuşacak diye de çok ümitlenme gelmezse o zaman üzülürsün işte.

Back
X