Reddedildim ama hiç üzülmüyorum ?

Madem ciddi düşndüğü birisi vardı ne diye o kadar bakıyomuş o zaman?? İlk konundan hatırladım seni. Keşke deseydin neye bakıyodun o zaman diye :sinirli::sinirli:
aynen öyle, sanki kızcağız kendi kendine gelin güvey olmuş gibi davranmış

Aynı durakta indim. Konusmak istediğimi soyledim tabi dedi, seninle tanışmak için şuan buradayım dedim. Teşekkür etti, haftaya işimin son olduğunu ve bidaha göremeyeceğini falan soyledim. Kız arkadaşın varsa rahatsızlık vermiyim dedim. Kız arkadaşım yok ama ciddi düşündüğüm biri var dedi, kusura bakma dedi. Olsun seni tanımakta amacım dedim :) ama icinde tuhaf bi mutluluk var. Sanki gelip konusucakmis gibi :)

Sevgilisi olmayan biriyle nasıl ciddi düşünüyor? Tuhaf bir bakış açısı. :KK64:Ya da seni kırmamak için yalan söylerken saçmaladı

Yok cidden hic üzülmedim. Bende buna şaşırıyorum çünkü biseyler değişecek gibi hissediyorum.

Canım seni gayet güzel tatlı dille geri çevirdiği için böyle gelmiştir. Bana da aynısı oldu, hep içimde bi umut oluştu bu yüzden ama 2 gün sonra sevgilisiyle barıştı ciddi düşündüğü, nişanlandı ve evlendi. 1 yıl üzüldüm sonra unuttum gitti şimdi evliyim. Eskiden nasıl hemen aşık oluyormuşum şaşırıyorum. İnşallah senin istediğin gibi olur ama sen unut gitsin dönerse senindir.

Üşenmedim diger konunun devamını buldum :KK48:
Merak etmiştim konuştunmu diye ?
Saglık olsun,
Allah gönlüne göre birini versin inşallah :KK19:

ya erkek kişisi gelmiyorsa mutlaka bir sebebi oluyor demekki :oops:

Back
X