Reddedildim

evet canım maddi manevi tazminat davası açtım. Ben çok ağladım. Yanındaki koltuğa oturuyordum yer değiştiriyordu. Her gece ben uyumadan gelmiyordu yatağa. dudaktan bile öpmezdi hiç. Sen çık üstte sen yap diyordu robot gibi bekliyordu zaten 3 dakika anca. Herşeyden şüphelenmiştim artık. Bir de ailesi de beni istemiyordu ailesi duyunca evden çıkardı beni. Gayet de güzel bayanım
Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum konuyu dağıtmış gibi oluyorum biraz ama yazmadan edemedim, neden böyle davrandığını sorduğunuzda ne cevap verdi? Daha yeni evliymişsiniz üstelik, nasıl neden böyle olur anlayamıyorum..

Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum konuyu dağıtmış gibi oluyorum biraz ama yazmadan edemedim, neden böyle davrandığını sorduğunuzda ne cevap verdi? Daha yeni evliymişsiniz üstelik, nasıl neden böyle olur anlayamıyorum..
Çok sordum .soğudum ,yapım böyle, bilmiyorum diye farklı farklı sebep söylüyordu. Kendi de çok sakin biriydi o yüzden mi bilmiyorum. Hatta hocalara gittim büyü yapılmış dediler olabilir mi sence??

Çok sordum .soğudum ,yapım böyle, bilmiyorum diye farklı farklı sebep söylüyordu. Kendi de çok sakin biriydi o yüzden mi bilmiyorum. Hatta hocalara gittim büyü yapılmış dediler olabilir mi sence??
Peki evliliğinizin en başından beri mi öyleydi yoksa sonradan mı değişti? Yani acaba biri mi var diye soruyorum, ya da anne dolduruşu vs.. Ben şahsen büyüye inanıyorum, yerinizde olsam ihtimal verirdim şayet eşiniz sonradan değiştiyse.

Eliffff inan ibretlik bir insansın.
Ne büyüsü yahu bırak papazı Vatikan'ı getirseler iflah olmaz adamın potansiyel bu. Yok yani çözemezler bu adamı.
Neyinde ısrar ediyorsun anlamıyorum.
Hayır bir de eşim artık istemiyor beni boşanmak zorundayım diyip kendini nasıl ezip küçültüyorsun pesss!!
Güzel olsan ne yazar bacım kafa on milyon baloncuk yuttuktan sonra. :110:

Son düzenleme:
Eliffff inan ibretlik bir insansın.
Ne büyüsü yahu bırak papazı Vatikan'ı getirseler iflah olmaz adamın potansiyel bu. Yok yani çözemezler bu adamı.
Neyinde ısrar ediyorsun anlamıyorum.
Hayır bir de eşim artık istemiyor beni boşanmak zorundayım diyip kendini nasıl ezip küçültüyorsun pesss!!
Güzel olsan ne yazar bacım kafa on milyon baloncuk yuttuktan sonra. :110:
Sen boşanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun

Sen boşanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun
Nerden biliyorsun?
Ben de boşanmış bir kadınım.
Hatta sırf bu yüzden aslında eğitimli ama cehalet kumkuması eski sevgili ve annesinden alttan alta psikolojik şiddet görüp buna katlanamayıp vazgeçen,o zamanlar darmadağın olmuş bir kadın aynı zamanda..
Dağ,taş gibiyim şimdi.
Nisanlandim en mutlu zamanlarımı yaşıyorum.
Ooohhh iyiki de yapmışım.
Sana da tavsiye ederim.
Onu hala koca olarak mı görüyorsun?

Kocanın ayrılmaktan vazgeçmemesini diliyorum inşallah fikrini değiştirmez Elif çünkü sende o yürek yok.
Bu kadar mi değersiz görüyorsun kendini?
En ufak bir şeyde boşan diyen bir kadın değilim.
Ama sen boşan Elif lütfen!
Konu içine konu oldu kusura bakma @Rayihanisar

Kocanın ayrılmaktan vazgeçmemesini diliyorum inşallah fikrini değiştirmez Elif çünkü sende o yürek yok.
Bu kadar mi değersiz görüyorsun kendini.
En ufak bir şeyde boşan diyen bir kadın değilim.
Ama sen boşan Elif lütfen!
haklısın canım. Ama işte içimde sevgi olduğu için vazgeçmek zor geliyor. Eşime söz vermiştim kimseye söylemeyecektim, 8 ayda sözümde duramadım. Teyzesi tüm akrabalarına yaymış. Keşke dövseydi kumar oynasaydı aldatsaydı ama bu yaptığı da elinde değildi. Onun üzüldüğünü de görüyordum

Peki evliliğinizin en başından beri mi öyleydi yoksa sonradan mı değişti? Yani acaba biri mi var diye soruyorum, ya da anne dolduruşu vs.. Ben şahsen büyüye inanıyorum, yerinizde olsam ihtimal verirdim şayet eşiniz sonradan değiştiyse.
Annesi beni istemiyordu, başından beri sorun çıkardı. Bu olaylarla da oğluna illa boşan demesi beni çok şüphelendirdi. Eşim de neden böyle soğuk olduğunu bilmiyordu. Çünkü boşanmaktan korkuyordu ama sarılmayı bile yapamıyordu tuhaf değil mi

haklısın canım. Ama işte içimde sevgi olduğu için vazgeçmek zor geliyor. Eşime söz vermiştim kimseye söylemeyecektim, 8 ayda sözümde duramadım. Teyzesi tüm akrabalarına yaymış. Keşke dövseydi kumar oynasaydı aldatsaydı ama bu yaptığı da elinde değildi. Onun üzüldüğünü de görüyordum
8 ay dile kolay.
Sabır taşı olsa çatlardı.
Ne yapacaktın içine atıp ruhunu mu hastalayacaktın?
Eşinin herkesin duymasından utandığı şey için hic birsey yapmadı buna maruz bıraktı seni aylarca..
Kendini bilir bir insan elinde olmayan sebepler varsa bir insanın başkasının hayatını zehir edemez şansını denemek istemişse de mücadele edecek yok öyle.
Sen bu sekilde bir insan olsaydın sana değil 8 ay 8 saat dayanmazdı.
Bırak şu duygusallığı da gerçeği gör artık.

8 ay dile kolay.
Sabır taşı olsa çatlardı.
Ne yapacaktın içine atıp ruhunu mu hastalayacaktın?
Eşinin herkesin duymasından utandığı şey için hic birsey yapmadı buna maruz bıraktı seni aylarca..
Kendini bilir bir insan elinde olmayan sebepler varsa bir insanın başkasının hayatını zehir edemez şansını denemek istemişse de mücadele edecek yok öyle.
Sen bu sekilde bir insan olsaydın sana değil 8 ay 8 saat dayanmazdı.
Bırak şu duygusallığı da gerçeği gör artık.
ama ben de vajinüsmus olabilirdim eşim de bana böyle davransaydı iyi mi olurdu.

ama ben de vajinüsmus olabilirdim eşim de bana böyle davransaydı iyi mi olurdu. Gerçi eşimin akrabaları "Eşim çocuk istemiyor "dedim diye bile "Acaba kız bakire değil mi eşi çocuk istemiyor" diye insandı
Vajinismus oldum diye sarılmayıp,öpmeden sevgisiz bir put gibi durur muydun Elif?
Tedavi olmaya ihtiyaç duymaz mıydın?
Sen vajinismus olmuş olsaydın ardı sonu bitmeyen iddialarla karşılaşırdın tahmin bile etmek istemiyorum.
Boşan,boşan,boşan!
Aşırı iyi niyet saflık yaratır saf olma bacım kendine acı..
Bırak başkaları her türlü yürür, gider.
Sen kendine, kendi yoluna bak.

Vajinismus oldum diye sarılmayıp,öpmeden sevgisiz bir put gibi durur muydun Elif?
Sen vajinismus olmuş olsaydın ardı sonu bitmeyen iddialarla karşılaşırdın tahmin bile etmek istemiyorum.
Boşan,boşan,boşan!
çok doğru vallahi içim rahatladı

Boşan,boşan,boşan!
Canım sen neden boşandın? kaç yıl evli kaldın merak ettim sadece.

Back
X