- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Sıkıntı yokArkadaşın konusunu ele geçirdik.
Başka yerde konuşalım bunları olur mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı yokArkadaşın konusunu ele geçirdik.
Başka yerde konuşalım bunları olur mu?
Allah iyiliğini versinOhoo benim reddedilişlerim burdan amerikaya yol olur![]()
İkinciden sonra bağışıklık kazanıyo insan,sonra sırayla redleşiliyo
Vodafon red reklamı gibiyiz artık
haydi siz de redleyin![]()
Canım seni anlıyorum ama şunu diyim ,hani aşkta gurur olmaz derler ya sekste de gurur olmaz bana göreAllah iyiliğini versin
Hep o istediği zaman oluyor. Ben isteyince olmuyor.
Kendi kendime yapmaya başladım ama o da bir zaman sonra sıktı.
Kadınlığımı unuttum resmen.![]()
Çok mu gurur yapıyoruz kızCanım seni anlıyorum ama şunu diyim ,hani aşkta gurur olmaz derler ya sekste de gurur olmaz bana görebazen heriflerin nazlandığı oluyo.genç kız gibi nazlanma ya diyorum zorla atıyorum yatağa.hatta kolundan çekip yürü şeyapcaz dediğim de çok olmuştur
yapcak bişe yok
.biraz arsız olmak gerekiyo.yoksa ciğerci kedisi gibi çook bekleriz
![]()
evet bazen, hatta çoğunlukla.başlatan hep erkek olsun istiyoruz,yani doğada da erkek hep ikna eden taraf olduğu için beklentimiz normal aslında.ama kim istiyosa onun başlatması lazım benceÇok mu gurur yapıyoruz kız![]()
Ayni ben ben cok geldi (az...m) iyi yapiyonCanım seni anlıyorum ama şunu diyim ,hani aşkta gurur olmaz derler ya sekste de gurur olmaz bana görebazen heriflerin nazlandığı oluyo.genç kız gibi nazlanma ya diyorum zorla atıyorum yatağa.hatta kolundan çekip yürü şeyapcaz dediğim de çok olmuştur
yapcak bişe yok
.biraz arsız olmak gerekiyo.yoksa ciğerci kedisi gibi çook bekleriz
![]()
Sizden boşanmak isteyen biri için pişmanlık duymayın derim...dava açtım canım. Arada pişmanlık duyuyorum 8 ay çok erken belki düzelirdi diyorum ama ailesi duyunca illa boşanmayı isteyen kendisi.
Eşim illa boşanmak istiyor ben de açtım davayı. Bana kalsa sabrederdim düzeltmeye çalışırdım boşanmak çocuk oyuncağğı değil.Elifffcikkk ne alemdesin peki
Boşanmanın sorumlusu Allah katinda erkek olduğu için hesabı da erkeğe ait olacak.Eşim illa boşanmak istiyor ben de açtım davayı. Bana kalsa sabrederdim düzeltmeye çalışırdım boşanmak çocuk oyuncağğı değil.
Sadece kimin başlatığı problem değil. Ben başlatınca da veto yiyorum yani.evet bazen, hatta çoğunlukla.başlatan hep erkek olsun istiyoruz,yani doğada da erkek hep ikna eden taraf olduğu için beklentimiz normal aslında.ama kim istiyosa onun başlatması lazım bence![]()
Bukadar saçmalamayı nasıl becerdiniz biz şok.bir dahaki sefere ona hoşt diyin, o da size kışt derse tamamdır. bu iş olmuş demektir.
bazen ewrkekler anlayışsız olabiliyortlar, bu seni istemediğini göstermiyor bence sadece sana tepki koymak istemiş, bu kadar kötü hissetme canım kendiniSelam kızlar.
Ikinci doğumumu yaptıktan sonra ben de aşırı bir isteksizlik oldu. Eşimin de aman aman bir şikâyeti yoktu. Sonra bunu dile getirmeye başladı. Beni istemiyorsun, arzulamıyorsun diye.
İki gündür bende istek var. Bastan çok hoşuna gitti beyefendinin ama az önce yanına gidip yanaşmaya çalıştım.
Offf!!!Hadi, hadi diye beni odadan çıkardı
İstemiyorsan istemiyorum de kibarca. Ne kadar kabasın dedim. Hiç üstüne bile alınmadı. ;(
Kendimi çok kötü hissettim.
Bu anlattığım sadece o gün olan şey. Ama bunun gibi bir sürü olay anlatabilirim.bazen ewrkekler anlayışsız olabiliyortlar, bu seni istemediğini göstermiyor bence sadece sana tepki koymak istemiş, bu kadar kötü hissetme canım kendini
Teşekkür ederim.Bukadar saçmalamayı nasıl becerdiniz biz şok.
Yahu kızcağız derdini paylaşmış dalga geçilecek neyi var
Soğudum zatenİnsan cinsellikten soğur ya.. Öküzlük etmiş.
güzel şekilde konuş bence, bu konu için sakinken konuş anlasın yaptığınıBu anlattığım sadece o gün olan şey. Ama bunun gibi bir sürü olay anlatabilirim.
O böyle yaptıkça da ben kendimi kapatıyorum, sonra da şikayet ediyor neden böylesin diye.![]()
Acik acik kisa net anlasilir konusun bi erkek ayrintilari dusunmez okey? Fazla kafaya takmayin belki siz buraya konuyu yazana kadar esinizin aklindan cikmistir ne yaptigiSelam kızlar.
Ikinci doğumumu yaptıktan sonra ben de aşırı bir isteksizlik oldu. Eşimin de aman aman bir şikâyeti yoktu. Sonra bunu dile getirmeye başladı. Beni istemiyorsun, arzulamıyorsun diye.
İki gündür bende istek var. Bastan çok hoşuna gitti beyefendinin ama az önce yanına gidip yanaşmaya çalıştım.
Offf!!!Hadi, hadi diye beni odadan çıkardı
İstemiyorsan istemiyorum de kibarca. Ne kadar kabasın dedim. Hiç üstüne bile alınmadı. ;(
Kendimi çok kötü hissettim.
Evet. Sabah uyaninca neden böyle yaptın diye sorduğumda ne yaptım ki dediAcik acik kisa net anlasilir konusun bi erkek ayrintilari dusunmez okey? Fazla kafaya takmayin belki siz buraya konuyu yazana kadar esinizin aklindan cikmistir ne yaptigi