- 20 Mart 2021
- 527
- 276
- 53
- Konu Sahibi Biti Zdrava
bir erkeğin sosyal medyadan tanımadığı çok kız eklemesi bence itici duruyor, büyük ihtimalle bu kızı normal hayatında tanımıyodur beğenip takip etmiştir. kız zaten geri takip bile yapmamış.Ya yazarsa diye düşünüyorum ve sürekli bu şüphe beynimi kemiriyor. Kızın 5000 takipçisi var ve kız takip etmiyor ama yine de ya ile başlayan bir düşünce var. Gerçi çocuk benim sevgilim değil böyle kıskançlıklarda bulunmam çok gereksiz. İstediğini yapsın ama sanmıyorum onu benim gibi seven bir kız var ..
bu bence çok low bir hareket. yani mesela sevdiğim birinin ben onu unutamamışken biriyle ilişki yaşaması beni üzer ve kıskandırır evet, ama böyle beğendiğine istek atması,kızın ona gt bile yapmaması o erkeği gözümde çok küçültür. gözümde onu çok büyütmüşüm diye düşünürüm yani. hayalkırıklığı yaşamanızı anlarım, ama böyle tipleri kıskanmayı kendinize yakıştırmamalısınız bence en başta. kıskançlık gerçekten kontrol edilebilen bir şey, kendinize zaman tanıyın ama çok fazla kafanıza takarak değil, bu süreci en az hasarla atlatmak sizin elinizde. beni kimse onun gibi sevemez falan böyle düşünmeyin ya kendiniz yıpranırsınız, biliyorum insan kötü hissediyor ama karşılıklı bir durum bile yok. uzun vadede unutacağınızı ve o kişiye karşı bir şey hissetmeyeceğinizi siz de biliyorsunuz bence.