Reddedilmek İstemiyorum

Bu

Filmi izlemenizde fayda olacaktir. Kadin ve erkegin cift yonlu ele almis bir kissa.

Bunun erkegi kadini yok. "konu sahibinin yas durumu,ortami dikkata alinarak verilen bir cevaptir." Erkegin-kadinin yasi,mevki,durumu,inanci,yasayis tarziBekar-evli-bosanmis,cocuklu-cocuksuz. Kin,nefret,ofke,arzu,istek,v.s hepsi degiskenlik gosterebilir. Herseyin bi ölçüsü var.

Evlidir.esinin helalidir. Buna baska yorum yapilir.

nisanlidir,bekardir- buna farkli bir yorum yapilir.

bosanmistir, buna farkli bir yorum yapilir.

Degisebilir.

Oncelikle farkinda olmadan bencilce yorum icin sizi kirdiysam affola. Yogunluk ve yorgunluk arasinda gelip gidiyorum. Filmi soylememin nedeni,atilla sevdigi ilk karisi dogum yaparken öluyor. Atillanin guc hirsi nedeniyle kendi soyundan gelen beylikleri bir kismini savasta yok ediyor.Tabiki guce kavustugu icin bir cok komplo kuruluyor. Romalilar, yikilan beyliklerden ailesi oldurulen bir kizi atillayi oldurmesi icin gorevlendiriyor. Kiz atillanin eski karisina cok benziyor. Atilla Evlenene kadar beni tani. Bu surede sana asla el surmeyecegim demesi. Evlendikten sonra ozel gecede zehirlenerek oldurulmesi. Kizinda oldurulmesi ilgimi ceken bir kisim.

bir editör olarak ben söyleyeyim.

erkek üye yasaktır. umarım buna saygı duyar ve yorumlarınıza son verirsiniz artık. yönetime haber verdim. adminler on line olunca üyeliğinizi iptal edecekler

Nereden biliyorsunuz bu kadar abuk bir indirekt bilgiyi?

abi sen ne ayaksın :)

Gururla çok alakası var canım..
Meselaa kaldıramama gibi..
Sen kabul ediyosun demekki bu durumu ozaman burda yazılanlar senin zerre umrunda olmıycak çünkü sen yine bildiğini yapıcaksın gibime geliyor.. Sana bu adamdan hayır gelmez diycem ama sende bi anlık bişey miş ne ilgisi var diyceksin.. O yüzden sen bildiğin gibi yap ama şunuda söyliyim hata yapıyosun.. Üniv. 1 desin daha erken niceleri çıkıcaktır karşına kendinde söylemişsin sevgili istemiyorum demiş.. Hiç bişey yapma "Reddedilirsin" kesin ve net..

bu arada dini yorum yasaktır. arkadaşlar erkek üyeyi kibleyin ve muhatap olmayın

Bana göre ağabey, Talas Savaşı olmasaydı da olurdu demek istedi ama bdv buna hazır değil, onu geçersek bile entirika dolu kadınların yer aldığı kurguların gerçek hayatla ne bağlantısı var? devrelerim yandı yani Atilla kan kusup kızılcık şerbeti mi içtim demiş? Benim bildiğim gerdek gecesi zehirlenip öldürüldü, ondan sonra da tabutu bulunmasın (atalar kültü) ölüsüne zarar verilmesin diye bir nehre bırakıldı, muhtemelen içi altın doludur tabutun. Tomb raiderlığı da bir kenara bırakırsak, konu sahibi sözüm sana; zorla güzellik olmaz, o adam seni reddetmez ama ne için reddetmez? Bu sorunun cevabı yılbaşı gecesinde gizli.. Peki sen bu gerçeğe ne kadar dayanabilirsin?

Son düzenleme:
Valla efenim spoiler'ın dibine vurduğunuz şu dakikalarda belirtmem gerek ki, elbette kırılmıyoruz. Aslında yazacağım, hunharca yazacağım ama banım yeni açıldığından mütevellit son derece titrek parmaklarım, ellerim. Daha da birşey demeyeyim, bu şiirsel entriye bir son vereyim.
Ya da vermeyeyim, Bakınız efendim, bireylerin içinde bulunduğu ahval ve şeriattan bağımsız olmayarak, gönül ilişkilerinin değerlendirilmesini normal karşılamak lazım gelir, fakat aynı zamanda yalnızca erkekler değil, birtakım tabularla ilişiğini kesmiş kadınların da bir erkeğe örneğin, yalnızca cinsel amaçlı yaklaşabileceğini ve bu durumun her iki taraf için de "saygısızlık"tan ziyade normal olduğunun bilinmesi gerekir. Zira insanoğlu hangi ara yaradılışının temelindeki adı üstünde olan temel içgüdüye bu denli yabanileşmiştir? Medenileşme yolunda atılan adımlar birlikte insan-insana yaşamanın gerektirdiği zorunlulukları birer kural haline getirmiş ve hayvani içgüdüleri sınırlamayı empoze ederek insanı evcilleştirmiş olsa da, kendi içgüdülerine bu kadar yabanileşme de kabul edilemez seviyeye gelmiştir. Adamın başka bir kadınla sadece sevişmiş olması, o kadının da rızası varsa neden buralara konu edilmektedir, bizim haddimize midir, ve genç kızların aklına "seviyorsa kılına dokunmaz" cümlesi neden dikte edilip de 18 yaşına ulaşmış bireylerin gerçek aşkın boyutlarını keşfetmesi meşrulaşmaktan uzaklaştırılmaktadır, bunları ayrıyeten "Abbas Güçlü ile Bansız Ortamlar"da ilerleyen zamanlarda detaylı olarak tartışmak gerekir.

O yüzden mi erkek olduğunuz halde cinsiyet kısmını Kadın olarak işaretlediniz, sitenin adı da birşey ifade etmiyor sanırım.
Hadi size iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…