Reddedilmek İstemiyorum

hazalyumi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
4
1
3
29
Merhaba herkese. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu sene Üniversite 1im. Sınıfta sevdiğim biri var. Düşünce tarzını, kafa yapısını çok beğeniyorum. Kendisi tam bir ikizler burcu. Çok konuşkan atılgan bir insan. Ben de çok hareketli bir insanımdır sadece bu aralar durgunum. Muhabbetimiz iyi ama dışarı baş başa olarak hiç çıkmadık. Ufak şeyler de olsa bana para ödetmiyor. Ama genel olarak kızlara nazik davranan biri. Yılbaşında, memleketindeki bir kızla yakınlaşmış ve cinsel deneyim yaşamış. Anlık birşeymiş, kızla arasında duygusal bir bağ yok. Bunları bana direkt anlatmadı. Sevgili istemiyorum diyor. Bir yandan düşünüyorum; beni reddeder hiç bahsetmiyeyim. Geçirebildiğim vakti de kaybetmek istemiyorum. Ama her gördüğümde daha kötü oluyorum.

hiç mi gururunuz yok başkasıyla olmuş işte ne yapacaksın onu

O bilgileri kendisi söyledi. Biraz karışık bir durum ama ben direk onun ağızdan duydum. Gururumla onun alkolluyken anlık hareketlerinin ne ilgisi var. Tamam yaptigina dogru demiyorum ama benimle bagdastirmayin lutfen. Seviyorum ve bu yaptigini yeni ogrendim.

Sevgili istemediğini senin olduğun ortamda söylediyse, susmaya devam et. Azıcık ilgisi bile olsa açık kapı bırakırdı.
Düzenli bir ilişki değilde, Anlık ilişkiler istediği çok açık.

Cemal Süreyya'nın dediği gibi "Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor" Bazen böyle kör kalabiliyor insan önünde duran gerçeklere rağmen.

Güzelim bir abin olarak söylüyorum. Bayanlar doğası gereği anaç yapılarından dolayı, narin birazda saf yaratılmıştır. Şu anda duygusal bakımdan bir erkek için vazgeçilmez bir haldesin. böyle erkeklerden uzak dur. İnsanlarla tanışmak konuşmak, tanımak çok önemli. Seveceksen adam gibi bir adamını sev. bu çocuk senin dengin değil. Taktik belli, yok ben sevgili olamam diyerekten o kızla yattı. Kenara paçavra gibi bırakıp gitti. O kız ne haldedir orası bilinmez. Umarım anlamışsındır. Seni gerçekten seven senin saçının kılına dokunamaz bile.

ABİN mii?!???

Abisi, konu Sahibi ablalarından fikir almak için konu açmış

Abi miiiiiiiiii?

Kullandığım kelimeyi doğru telefuz ettiğiniz ve kişisel eleştirininiz için teşekkur ediyorum. Bu siteden çok şey öğrendim. Lütfen sizlerden ricam ağza alınmayacak ve rahatsız edecek absürt şeyler kullanmayın. Burası yoruma açık bir yer. Siyasi olarak burda bulunmuyorum. Belki birine bir faydam dokunur. Bir yanlışını düzeltirim diye burdayım.

erkeklerin siteye uye olması yasak

Pardon da kadınlara özgü bir platformda nasıl bir yardımınız olacak, ayrıca kim sizden böyle bir istekte bulundu?

k
Ne alakası var. Burada hepimizin sevgilisi nişanlısı kocası bilmem nesi bizden önce başkalarıyla olmadı mı hıc yanı.
:) eş adayın sevgilin ya da her neyse sana ben başkadıyla yattım diyecek sevgılı aramıyorum ben diyecek buna rağmen sen onunla sevgılı olmaya çalışacaksın ve bunun gururla ılgısı yok neyle ılgılı peki ?

Ya seni de kandirir cinsel iliskiye girip o kiz gibi sepetlerse? Nasi guvenecen bu tipe sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…