Reddedilmek İstemiyorum

Bir insan bir kıza memlekette biriyle cinsel birliktelik kurdum diye neden söyler ki ve bu kızla da görüşmeyi düşünmüyor sadece birlikte olmuş peki geride bıraktığı kızın duygularınan haberi var mıymış ve hala bu insanla görüşme sevgili olma hayaliniz var öyle mi demek ki çok da gözünüzde büyüttüğünüz gibi sağlam karakterde değil ayrıca ilişki istemiyorum demiş zaten ciddi ilişki yaşayacak bir kafada da değil aklı havada belli yani daha en beklentiniz oabilir ki bu insandan derslerine odaklanın bence.

sabah sabah sayenizde iyi guldum, tesekkur ederim

hoslanmak ve vazgemeyi danısanlarınıza "burnunu kapat, nefes alamazsın" diyerek anlatırsanız mesleki olarak yapacagınız en buyuk hata olur benden soylemesi ( ustelik psikolog falan degilim, meslektaslarınız nasıl degerlendirirdi acaba )
size gelsem, bunları duysam arkama bakmadan kacarım

madem hayal dunyanız genis "o yoksa ben de yokum ölmekten bir farkı yok ne de olsa" diyip intihar eden bir hastanızı düsünün o zaman, gercek dunyaya hosgeldiniz...

dini arguman isteseler veya yanıt arasalar neden size gelsinler, bir imam a gitmek daha mantıklı olurdu bence.
ya da bol bol dua etmek bir insanın inancı geregi huzur bulacagı kendince en mantıklı cozum,
sonucta bilimsel olarak telkin ve iyi dusunmek, umudu kaybetmemek de aynı kapıya cıkıyor.

siz bu yazılardan birkac tane bastırıp danısanlarınıza uzatın, hazır yazılmısı var diyerekten... sonra da seansımız bitti diyin, ne de olsa aldıgınız egitimi çoktaaan çöpe attınız.

sonrasında ruj sürüp yollayan haydar dümenden yöntem olarak bir farkınız kalmadıgını goreceksiniz...
gerci onunla kapısacak duzeyde olmadıgınız açık, hocamızın hakkını yemeyeyim.

Olu

Yorumunuz için teşekkur. İnsan bir kendine aynada bakmayı birde yorum yapmayı bilmeli. Benim iyi bir psikolog olup olamayacağımi siz değil ben bilirim. Üniversitede amfide profesörler zaten kitabı ezberler anlatır. İki soru yazar marabasına verir. O da fotokopi çeker. Gözetmen hem okur hemde not verir. Universite hayatı böyledir.

tüh hic bilmiyordum, nasıl aydınlandım anlatamam... bana universite hayatını anlattıgınız icin tesekkur ederim. hep merak edip özlemle hayalini kuruyordum
bir sonraki yorumunuzda amfi nedir onu da anlatın lutfen

prof.lar kitabı "ezberleyip" anlatıyor ve mesleki yeterliliginizi "siz" bileceksiniz... hmm iyiymiş.
napalım siz de boyle mutlu oluyorsanız çomak sokmayayım boşuna.
zaten burda yeterince kaldınız, kk da birden fazla yorum yapma şerefine nail oldunuz, sevinin

ben de egitim sistemine üzülmeye devam edeyim en iyisi.

Canım iyi de tut ki sevgili oldunuz ve alkol aldı ve tekrar böyle bir şuursuzluk yaptı. Ne de olda alkollü diye affedeceksen eğer söyleyecek sözüm yok. Egrisini doğrusunu düşünmek lazım. Sen niçin öyle bir adama mecbur olasın üstelik bir geçmişiniz bile olmadığı halde. Üstelik bu cinsel deneyimi onun ağzından duyduğuna göre belli ki ne pismanlik ne de utanç hissetmiyor. Böyle bir adam seni mutlu my eder sence? İlişkiden beklediğin ne?

Aydınlanmanıza sevindim. Ay, güneş, dünya nasıl dönüyorsa. Sizinde mevlana gibi döneceğinizi biliyorum. Meydanı size bırakıyorum. İstediğiniz yorumu yazmakta serbestsiniz. Güldürebildiysem ne mutlu. Bu arada hangi anfi nin açıklamasını istersiniz. Herhangi arama motoruna "cami, okul, seyyar satıcı, üniversitede anfisii" diye ayrı ayrı aramanıza fayda olacaktır. Anfinin yanına basgitar iyi gider. Parmaklar ve sese lütfen dikkat. Sihri bozulmasın. Sağlıcakla kalın.

ahaha bana muzigi de ogrettiniz yani

amplifikator ile amfiteatr ayrımını ogrendiginiz vakit konusalım

bu adam kadın kullanıcı..bence uzak durun..bundan sevgili felan da olmaz..herhalde kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor...

Abin olarak mi :)

Duzenleme: yanlis yazim yapmis bir kadin sandiydim, guya duzeltiyordum abin mi diyerek.

Aradaki mesajlari okumaya ozen gosterecegim artik galiba.

Son düzenleme:
Şunu kadınlardan duymaya alıştık da, erkek olduğunu iddia eden birinden duymak da ayrı acı yav

Kucuk emraha baglamayin. Ne var ki bunda. Kadinin degerini bilip vurgulamanin neresi yanlis. Atilla -2013 yapimi filmin sonlarinda guzel bir sahne ilginizi cekebilir. Turklerin kadina bakis acisi nasil bir deger sahip oldugunu unuttuk. Olay bundan ibaret.

Şimdi öncelikle küçük Emrah'a bağlamadım, onu yapmak için zira iki kaşın ortasından sol baş parmak vasıtasıyla bastırmak suretiyle alın derisini hafifçe yukarı ittirmek arz eder. Onu bi geçelim.
Şimdi entellektüel olduğunuzu haşince vurgulamak için bir sinema filminin adını da geçirterek verdiğiniz örnekle desteklediğiniz savı "Sevişmek isteyen erkek kadına değer vermiyordur." şeklinde özetleyebilir miyiz, gerçekten sevseydi, kılına bile dokunmazdı dediğinizi de hatırlayarak?

Bu

Filmi izlemenizde fayda olacaktir. Kadin ve erkegin cift yonlu ele almis bir kissa.

Bunun erkegi kadini yok. "konu sahibinin yas durumu,ortami dikkata alinarak verilen bir cevaptir." Erkegin-kadinin yasi,mevki,durumu,inanci,yasayis tarziBekar-evli-bosanmis,cocuklu-cocuksuz. Kin,nefret,ofke,arzu,istek,v.s hepsi degiskenlik gosterebilir. Herseyin bi ölçüsü var.

Evlidir.esinin helalidir. Buna baska yorum yapilir.

nisanlidir,bekardir- buna farkli bir yorum yapilir.

bosanmistir, buna farkli bir yorum yapilir.

Degisebilir.

Kalsın bu abi yaa. Ben sevdim

Belli ki sen yetkili bir abiye benziyorsun. Yardımın olacağı muhakkak. Kadın üyeliği alıp gelseydin iyiydi. Kabak gibi" bir abin olarak "diye söze başlanır mi ?

Erkek misiniz yanii ?

Erkek misiniz yanii ?

Bu mantığı asla anlamadım anlamayacağım.
Çok klasik olacak ama siz elmayı seviyorsunuz diye elmanında sizi sevmesi gerekmiyor
Ayrıca adam şu anda kimseyi ciddiye almıyor size bunları anlatıyorsa sizi de almıyor ve potansiyel sevgiili olarak görmüyor demektir. Bütün bunların üstüne ısrar etmek seviyorum diye sızlanmak saçma çok saçma

Erkeğin yeni biriyle tanışınca bahanesi " Duygusal bir yakınlığım yok, anlıktı "

Ne güzel kadınlar kulübünde abimiz de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…