Reddedilmek ve özgüven kaybı?

mavi_hale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
51
67
8
42
Hayatımın başka başka zamanlarında 2 defa reddedildim. İkisi de ben duygularımı söyleyince seni arkadaş olarak görüyoruz dedi ve üzerinden bir iki hafta geçmeden güzelliği ile meşhur kızlara teklif ettiler. Ve reddedildiler. Bu olaylar sonucu kendime özgüvenimi yitirdim. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Ama işin enteresan tarafı etrafımdaki kız arkadaşlarım beni çok güzel bulur. “Yüzün çok güzel, kalemle çizilmiş gibi” gibi yorumlar yaparlar. Ben de bir git gel içindeyim. Madem güzeldim neden reddedildim gibisinden. Huyum suyum da öyle kötü değildir yani. Ha tamam tabi ki mükemmel değilim yani ama kız arkadaşlarım vardır, güzel ilişki kurabilirim onlarla. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.

Baska erkek mi yok?Nine sadece ikisi reddeddi diye özgüvenini yitiriyorsun.Hayatimda biri olsun,aman yalniz kalmayayim diye acele etmeyin.Elbet sizinde mutlu olacaginiz biri karsiniza çikar.

Amaaann klişe ama bosver onlar kaybetti. İnsanlıktan anlamazlar.
Benden de hiç elektrik alamıyorlarhep hüsran ama kendimi seviyorum nefes alıyorum ve bir erkek olmadan da güzel ve datlıyım datlııı

Boşver dalgana bak.

Tercih etmemiş olabilirler mi? Mesela sana hiçbir şey hissetmedigin biri duygularını acsa " biraz yakışıklı, huyu suyu da iyi " deyip kabul mü edeceksin? Veya kabul etmediğin için karşıdaki değersiz mi olur?
Biraz empati yap lütfen.

Teklif etme olayı çok eskide kaldı.Hoşlandığın insanla önce arkadaş olacaksın seni tanıyacak çok yakınlaşmadan ve duyguları varsa o sana söyleyecek bunun yolu budur veya sende söyleyebilirsin ama direkt açılınca olumsuz oluyor genelde
Aslında gidip pat diye teklif etmedim zaten. Biz ilk önce arkadaştık. Hep birlikte vakit geçiriyorduk. Sonra duygularımı söyleyince sen ben seni arkadaş olarak görüyorum oluyor.

Hayatımın başka başka zamanlarında 2 defa reddedildim. İkisi de ben duygularımı söyleyince seni arkadaş olarak görüyoruz dedi ve üzerinden bir iki hafta geçmeden güzelliği ile meşhur kızlara teklif ettiler. Ve reddedildiler. Bu olaylar sonucu kendime özgüvenimi yitirdim. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Ama işin enteresan tarafı etrafımdaki kız arkadaşlarım beni çok güzel bulur. “Yüzün çok güzel, kalemle çizilmiş gibi” gibi yorumlar yaparlar. Ben de bir git gel içindeyim. Madem güzeldim neden reddedildim gibisinden. Huyum suyum da öyle kötü değildir yani. Ha tamam tabi ki mükemmel değilim yani ama kız arkadaşlarım vardır, güzel ilişki kurabilirim onlarla. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Hatayı duygularını ilk açan olmakla yapıyorsun kadın dediğin zor olmalı onların seni elde etmeye çalışması lazım bence bu flört olaylarından anlayan yakın kız arkadaşlarından taktik almalısın

Aslında gidip pat diye teklif etmedim zaten. Biz ilk önce arkadaştık. Hep birlikte vakit geçiriyorduk. Sonra duygularımı söyleyince sen ben seni arkadaş olarak görüyorum oluyor.
Anladım demekki sana karşı duyguları yokmuş bu durumda zorlamamak lazım seni de seven birisi illaki olacaktır doğru insan değil belki de.

iki tane baskalari tarafindan red yiyen, matah olmayan tip icin mi guzelliginizi sorguluyorsunuz? deger mi? siz aynaya bakinca ne gordugunuzu cok iyi biliyorsunuz. teyite ihtiyac duymayin asla bu konuda. kendinizi siz begenin, sonra herkes zaten begenir.

Madem güzelim niye reddedildim ifadesi bana pek doğru gelmedi. Yani tek kıstas güzellik mi? Belki size karşı çekim hissetmedi. Güzelsiniz ama tavorlarinizdan hoşlanmadı. Bilemeyiz kı. Eşimin arkadaşı bir kiz hakkında çok sosyal ben onunla yapamam demiş mesela. Başka başka sebepler olabilir? Ozguveninizi düşürmesin bu durum bence

Bence üzülmekte haklisin ama, madem öyle sende açılma bi süre

Neden erkeklere duygularını söylüyorsun? Erkekler reddelince sıkıntı yaşamazlar çünkü onların bünye alışıktır. Ama kadınlar alışık değil çünkü ilk adımı kolay kolay atmazlar.

Bu sevgili, eş olaylari icin belli bir guzellik kriteri yok ve herkes kendine gore guzel ama bu herkesin seni mutlaka begenecegi anlamina gelmiyor. Şuraya bazi uyeler fotograf koyuyordu mesela ve cogu kişi baya övüyor onlari ama aslinda o kadar da degil...🙃 Sevdiklerimiz de biraz abartabilir yani bu güzel bulma olayini😁

Sonuçta herkesin göz zevki farkli. 2 kere rededildin diye cirkin de olmuyorsun ama "beni kimse rededemez" olayi da fazla kibir oluyor. Rededilmeyecek olsaydin edilmezdin. Oyle veya boyle herkese hitap etmek zorunda degilsin bunu kabul edersen sikinti yasamazsin.

Allah çirkin bahtı versin derler:)

Back
X