- 6 Eylül 2025
- 139
- 65
- 13
- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
-
Kuzum gidesin yoksa gitmemen gerekiyordur. Sevabına biriyle bulusulmaz.Bu zamana kadar 2 ilişkim oldu ama hep ben bağlanmışken terkedildim hatta son ilişkimde veda bile edilmedi. Bu yüzden kendimi yetersiz hissetmeye başladım istemsiz şekilde. Ve ilk hayatımda olan kişi bana hep kilo al kilo al kilo al derdi süreklii bu kişi yüzünden kilo takıntım oluştu resmen 169 63 kiloyum şuan ama kendimi güzel hissetmiyorum normalde 68 kiloydum o fizikteyken kendimi daha iyi hissediyordum.
Neyse asıl konu uzun zamandır konuştuğum biri vardı ama hiç buluşmadık ben reddedip duruyordum içime bi türlü sinmiyordu yani o heyecan yok.. aynı yaştayız çocuk aylardır gerçekten bekliyor ben defalarca istemiyorum dddim ama bi şekilde yine vazgeçmedi ben de buluşmaya karar verdim ne olacaksa olsun diye cok yakışıklı biri de degil ama dedigim gibi özgüven sorunlarım var son zamanlarda çok da gitmek istemiyorum. Bi yandan da o kadar bekledi ve çabaladı acaba mutlu olur muyum diyorum. Saf temiz birisi hiç sevgilisi olmamış daha önce konuşmalarından da anlaşılıyor zaten. Şimdi gelmiyorum desem daha once de bi defa ekmiştim zaten kendimi hazır hissetmiyorum sanki ama böyle devam edersem hiç hissetmicsm uzun zamandır böyleyim geçmiyor bu his
hiç ilişki yapacak kafada değilim son 1 yıldır kendi sorunlarımla ilgileneyim suan sırası degil diyorum hep kendisine de söyledim zaten
Ben de böyle düşünüyorum iyi gelecek olsa kalkar giderdim hislerimi dinleyeyim diyorum ama cocuk yakamdan düşmedi çiçek aldım bekliyorum falan diyor 1 yıla yakın zamandır tanışıyoruz bilemedim ya inşallah bi şey çıkar da gitmemKuzum gidesin yoksa gitmemen gerekiyordur. Sevabına biriyle bulusulmaz.
Valla biri ısrar ediyor diye asla şunu alıp şuraya koymam. Senin sevgilin bile değil şu an, niye çiçek alıyor ki. Bişey çıkmasına da gerek yok, arayıp ya da mesajla böyle birşey için hazır olmadığını söyle bence. İstediği kadar ısrar etsin.Ben de böyle düşünüyorum iyi gelecek olsa kalkar giderdim hislerimi dinleyeyim diyorum ama cocuk yakamdan düşmedi çiçek aldım bekliyorum falan diyor 1 yıla yakın zamandır tanışıyoruz bilemedim ya inşallah bi şey çıkar da gitmem
Tesekkur ederimmValla biri ısrar ediyor diye asla şunu alıp şuraya koymam. Senin sevgilin bile değil şu an, niye çiçek alıyor ki. Bişey çıkmasına da gerek yok, arayıp ya da mesajla böyle birşey için hazır olmadığını söyle bence. İstediği kadar ısrar etsin.
Kalbini kırmak istemedim hiçbir zaman zorluklar içinde büyümüş gibi aile hayatımız da benziyor uzun süredir konuştuğumuz için bu konuları da konuşmuş olduk.. kimsesi yok gibi o yüzden kıramadım hiç kibarca hazır değilim istemiyorum düşünmüyorum dedim ama hep bekledi.. akşam konuşup duruma göre söylerim belki bilet falan da aldı yarın görüşecektik"Tipim değilsin!" diyerek son noktayı koy ki, ikiniz de rahat edesiniz. Yazık çünkü zaman kaybı oluyor. O bakımdan canım
En son tipim degil ben görüşmek istemiyorum asla uygun degiliz dedigim adamla evliyim cocugum varBu zamana kadar 2 ilişkim oldu ama hep ben bağlanmışken terkedildim hatta son ilişkimde veda bile edilmedi. Bu yüzden kendimi yetersiz hissetmeye başladım istemsiz şekilde. Ve ilk hayatımda olan kişi bana hep kilo al kilo al kilo al derdi süreklii bu kişi yüzünden kilo takıntım oluştu resmen 169 63 kiloyum şuan ama kendimi güzel hissetmiyorum normalde 68 kiloydum o fizikteyken kendimi daha iyi hissediyordum.
Neyse asıl konu uzun zamandır konuştuğum biri vardı ama hiç buluşmadık ben reddedip duruyordum içime bi türlü sinmiyordu yani o heyecan yok.. aynı yaştayız çocuk aylardır gerçekten bekliyor ben defalarca istemiyorum dddim ama bi şekilde yine vazgeçmedi ben de buluşmaya karar verdim ne olacaksa olsun diye cok yakışıklı biri de degil ama dedigim gibi özgüven sorunlarım var son zamanlarda çok da gitmek istemiyorum. Bi yandan da o kadar bekledi ve çabaladı acaba mutlu olur muyum diyorum. Saf temiz birisi hiç sevgilisi olmamış daha önce konuşmalarından da anlaşılıyor zaten. Şimdi gelmiyorum desem daha once de bi defa ekmiştim zaten kendimi hazır hissetmiyorum sanki ama böyle devam edersem hiç hissetmicsm uzun zamandır böyleyim geçmiyor bu his
hiç ilişki yapacak kafada değilim son 1 yıldır kendi sorunlarımla ilgileneyim suan sırası degil diyorum hep kendisine de söyledim zaten
Sevgi öyle şıp diye olan birsey degil görüşmediğin insana ön yargilisiin bence belki fotoğraflardan cok daha farklı belki konusmasi davranisi seni mest edecek bir şans vermek çok da zor olmamaliBen de böyle düşünüyorum iyi gelecek olsa kalkar giderdim hislerimi dinleyeyim diyorum ama cocuk yakamdan düşmedi çiçek aldım bekliyorum falan diyor 1 yıla yakın zamandır tanışıyoruz bilemedim ya inşallah bi şey çıkar da gitmembenim için şehirdısından gelecek bi de kötü niyetli olsa böyle zahmet çekmezdi diyorum bi yndan da
Sorun tipi degil aslında benim kendimi hazır hissetmemem özgüvensizliğim çünkü ben dış görünüşe cok takılan biri değilim karşı taraf açısından. Ortalama bi tipi olsun iyi kalpli olsun yeter diyorum. Umarım öyle olur.. ne olacaksa olsun artık diyorum ben de. Yarın gidicem bakalım sizin yazdıklarınız biraz cesaret verdiSevgi öyle şıp diye olan birsey degil görüşmediğin insana ön yargilisiin bence belki fotoğraflardan cok daha farklı belki konusmasi davranisi seni mest edecek bir şans vermek çok da zor olmamali
Kendini hazır hissetmediğin bir ilişkiye başlama kendini de karşı tarafı da yorma.Bu zamana kadar 2 ilişkim oldu ama hep ben bağlanmışken terkedildim hatta son ilişkimde veda bile edilmedi. Bu yüzden kendimi yetersiz hissetmeye başladım istemsiz şekilde. Ve ilk hayatımda olan kişi bana hep kilo al kilo al kilo al derdi süreklii bu kişi yüzünden kilo takıntım oluştu resmen 169 63 kiloyum şuan ama kendimi güzel hissetmiyorum normalde 68 kiloydum o fizikteyken kendimi daha iyi hissediyordum.
İlişkilerden ne beslediginize göre değişir iş güç meslek varsa sizde ne güzel yok evleneyin evimi bileyim ise konu çok tehlikeli bu devirler .Çünkü malum.Neyse iş başvuru olsa reddedilip üzülmek biraz olabilir ilişki yürümedi ise hayır var bunda denir devam edilirHayat bu bazen ayrılık sizi daha kötü şeylerden korur sizin bu milletin ağzına göre kilo alıp veren halimiz iyi değil hiç sevgilisi olmamış birinin niye tercih edilmediğini geçiyorum tanımadan çok iyi çok tatlı demeyin kimseye bilemezsiniz bin tane defosu olabilir .Hoşunuza gitmeyen birisini de sırf özgüveniniz yok diye tanımaya kalkmayın siz sanki biri olsun bu olsun öyle böyle gibi yazıyorsunuz sizdeki bu ozguvensizligi farkeden çok güzel kullanır bunu haberiniz olsun
Görüşücem bakalım olursa olurKendini hazır hissetmediğin bir ilişkiye başlama kendini de karşı tarafı da yorma.
cocuk cirkin degil aslında renkli gözlü uzun boylu ama heyecan duymadım yani bu çocuk cirkin beni anca bu alır demiyorum. Diğer dediklerinizde de haklısınız şimdiden iyi biri demek yanlış olur, teşekkür ederimİlişkilerden ne beslediginize göre değişir iş güç meslek varsa sizde ne güzel yok evleneyin evimi bileyim ise konu çok tehlikeli bu devirler .Çünkü malum.Neyse iş başvuru olsa reddedilip üzülmek biraz olabilir ilişki yürümedi ise hayır var bunda denir devam edilirHayat bu bazen ayrılık sizi daha kötü şeylerden korur sizin bu milletin ağzına göre kilo alıp veren halimiz iyi değil hiç sevgilisi olmamış birinin niye tercih edilmediğini geçiyorum tanımadan çok iyi çok tatlı demeyin kimseye bilemezsiniz bin tane defosu olabilir .Hoşunuza gitmeyen birisini de sırf özgüveniniz yok diye tanımaya kalkmayın siz sanki biri olsun bu olsun öyle böyle gibi yazıyorsunuz sizdeki bu ozguvensizligi farkeden çok güzel kullanır bunu haberiniz olsun
Kendinize hep güvenin canınız istiyorsa görüşün istemiyorsa Bosverin caniniza keyfinize kalmış bu durumGörüşücem bakalım olursa olur
cocuk cirkin degil aslında renkli gözlü uzun boylu ama heyecan duymadım yani bu çocuk cirkin beni anca bu alır demiyorum. Diğer dediklerinizde de haklısınız şimdiden iyi biri demek yanlış olur, teşekkür ederim
Görüşmeye karar verdim ne kaybederim ki belki çok güzel şeyler olur olmazsa da başkası olur acelem yokKendinize hep güvenin canınız istiyorsa görüşün istemiyorsa Bosverin caniniza keyfinize kalmış bu durum
Ya büyülü bir değnek gelip de bir görüşte aşık etmiyor kimseyi kimseye zaten tanıya tanıya huyu karakteri aranizda ki uyum falan nasıl hayata bakis acisi nasil falan bi bakarsin uymuyor sa zaten kısa keser olmadi dersin gider gitmez aşkım canim sevgilim olacak haliniz yok bir süre tanimsk için zaman ayir bakalım ys bende senin gibiydim çevremin baskisiyla uff hadi hepsi aynı değildir dikkatini ceken erkekler hep acı cektirdi. Bir kez de dikkatini cekmeyen biriyle görüş dediler iyi ki de öyle olmuş çünkü ben o döngüden çıkamıyordum esimin yavas yavas bana bicilmis kaftan oldugunu gördüğümde evlendimGörüşmeye karar verdim ne kaybederim ki belki çok güzel şeyler olur olmazsa da başkası olur acelem yok
Israr etmesi daha sıkıntılı değil mi? Siz neden hayır dediğiniz adamla iletişim halindesiniz???Ben de böyle düşünüyorum iyi gelecek olsa kalkar giderdim hislerimi dinleyeyim diyorum ama cocuk yakamdan düşmedi çiçek aldım bekliyorum falan diyor 1 yıla yakın zamandır tanışıyoruz bilemedim ya inşallah bi şey çıkar da gitmembenim için şehirdısından gelecek bi de kötü niyetli olsa böyle zahmet çekmezdi diyorum bi yndan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?