• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reddedilmekten korkuyorum sizce gitmeli miyim

Bu zamana kadar 2 ilişkim oldu ama hep ben bağlanmışken terkedildim hatta son ilişkimde veda bile edilmedi. Bu yüzden kendimi yetersiz hissetmeye başladım istemsiz şekilde. Ve ilk hayatımda olan kişi bana hep kilo al kilo al kilo al derdi süreklii bu kişi yüzünden kilo takıntım oluştu resmen 169 63 kiloyum şuan ama kendimi güzel hissetmiyorum normalde 68 kiloydum o fizikteyken kendimi daha iyi hissediyordum.

Neyse asıl konu uzun zamandır konuştuğum biri vardı ama hiç buluşmadık ben reddedip duruyordum içime bi türlü sinmiyordu yani o heyecan yok.. aynı yaştayız çocuk aylardır gerçekten bekliyor ben defalarca istemiyorum dddim ama bi şekilde yine vazgeçmedi ben de buluşmaya karar verdim ne olacaksa olsun diye cok yakışıklı biri de degil ama dedigim gibi özgüven sorunlarım var son zamanlarda çok da gitmek istemiyorum. Bi yandan da o kadar bekledi ve çabaladı acaba mutlu olur muyum diyorum. Saf temiz birisi hiç sevgilisi olmamış daha önce konuşmalarından da anlaşılıyor zaten. Şimdi gelmiyorum desem daha once de bi defa ekmiştim zaten kendimi hazır hissetmiyorum sanki ama böyle devam edersem hiç hissetmicsm uzun zamandır böyleyim geçmiyor bu his

hiç ilişki yapacak kafada değilim son 1 yıldır kendi sorunlarımla ilgileneyim suan sırası degil diyorum hep kendisine de söyledim zaten
Bellıkı bişey hıssetmıosun. Gerek yok bulusmaya

Bence görüşün. Belki yan yana vakit geçirmek size iyi gelecek, kendinizi iyi hissettirecek. Baktınız olmuyor, yapamıyorsunuz açık açık içinizden geleni kibarca söyleyip daha fazla konuşmak istemediğinizi söylersiniz. Ama bu kadar iyi ve ailesinden de sıkıntıları olan biriyse, siz de bir ilişki istemiyorsanız buluşmanın devamında da çok uzatmayın konuşmayı. Kesin ve kararlı şekilde kesin. Bu sefer hem istemiyorum deyip hem de konuşmaya devam ederseniz "naz yapıyor" veya "onu ikna ederim ben" düşüncelerine kapılabilir. Net olun, ilişki olmayacaksa kesip atın.
Eğer olursa beni el üstünde tutacak biri olduğunu düşünüyorum o yüzden gorusucem

Beni tehdit etmiyor hakaret etmiyor sadece ben bekliyorum ne olursa olsun seni diyor bu yüzden bi sıkıntı yok benim açımdan. Hatta en son doğum gününü kutlayıp olmazsa yoluma bakacaktım dedi
Birinden hoşlandığını söylersin çıkma teklif edersin red cevabı alırsan mutluluklar diler yoluna bakarsın.Seni bekleyeceğim demek bana doğru gelmiyor.....

Ya hiç olmasa içinizde bir kıpırtı olurdu bence.. acı tecrübeler aşk duygusunu yok etmiyor. bir hoşlanmaya bakar tüm her şeyi unutup pırpır oluruz.
Ama yine de buluşun belli olmaz bu işler
Biz kadınlar zamanla etkilenebiliyoruz
Baktınız olmadı yolunuza bakarsınız
He bu arada 1.69 a 63 ideal bence, hafif kilo seviyorsanız alın ama çok zayıf değilsiniz.
Aynı boyda 59um . Ben de zayıf durmuyorum cok.

Back
X