Reddedip de pişman oldugunuz oldu mu

Eskiden duygusal boşluğa düştüğümde reddettiklerim için acaba olabilir miydi diye tabi aklıma gelen zamanlar olmuştu. Ama sonra anladım ki zaten birini görünce hissediyosun onunla uzun bir yolunun olup olamayacağını dedikleri aklıma gelirdi. Gerçekten de öyle oldu. Görünce hemen anladım 😄
 
Ben genelde her şeyin olmasının bir sebebi vardır diye düşünüyorum. O zaman reddettiysem vardır bir bildiğim ya da hazır değilimdir. Geçmişe takılıp olmamış şeylere kafa yormaktansa gelecekle ilgili ihtimalleri düşünmek daha eğlenceli geliyor bana :)
 
  • Muhteşem
Reactions: 000
Sizde bu aralar böyle şeyleri çok düşünür oldunuz sanki :KK51:
Tamam hayatınızda biri olsun istiyorsunuz ama böyle eskileri, kaliteli adaylari düşünerek bugünkü adayları gözden kaçırmayın, dikkatli olun.
 
Geçmişe dönmeyin.
Olmamışsa vardır bir nedeni.
Bilinçaltı çok değişik bir şey.
Freud derki; hiç bir davranış spontane değildir. Yani reddetme eylemi yapmışsanız illa ki size bir durumu uymamıştır. Veya uymayacağını hissetmişsinizdir.
Önünüze bakın..

Hayırlısı olsun..
 
Sizde bu aralar böyle şeyleri çok düşünür oldunuz sanki :KK51:
Tamam hayatınızda biri olsun istiyorsunuz ama böyle eskileri, kaliteli adaylari düşünerek bugünkü adayları gözden kaçırmayın, dikkatli olun.
Kaliteli aday deyince aklına elit beyler gelen tek içi pis sanırım benim :olamaz:

Elit beyler arasın.
 
Eskiden bir çok kişiyi reddettim. İçlerinden gayet kaliteli adaylar da vardı ama o zamanlar lay lay lom kafasındaydım

Siz de böyle bir durum yaşadınız mı ? Şu sıralar çok kafama takıyorum. İç hesaplaşma yaşıyorum
Geçmişi düşünmek yerine bugünü yaşa lütfen.💃
Her ne kadar düzgün biri olsalar da benim 'içime sinmediği' ve herhangi bir şey 'hissetmediğim' için reddettiğim çok oldu. İyiki de onlarla olmamış.
İş yerimde olsun, uzaktan akraba ortamlarında olsun, 19 yaşımdan bu yana beni evlendirmeye çalışan, kafamı 'ya evde kalırsan' korkusuyla bulandırmaya çalışan çok insan oldu. Hem onlar hem de benim kafa karışıklığım yüzünden nerdeyse her ADAYla konuştum. Bu görüşmelerin tek iyi yönü beni tecrübe sahibi yapmasıydı. Şu an 25 yaşındayım ve artık tavrımı net bir şekilde ortaya koyuyorum. Evde kalırım korkusuyla değil aşık olursam evleneceğim inşallah.

Eğer siz bir şey hissetseydiniz o adayları reddedemezdiniz diye düşünüyorum. O yüzden kendi hayatınıza odaklanıp 'O' kişinin, karşınıza çıkmasını bekleyin derim.💖
 
Bence reddettiyseniz vardı bir şeyler size hoş gelmeyen. Eskiyi açıp durmayın . Önünüze bakın şuan boşluktasınız diye değerli geliyorlar
 
Back
X