Aslında şöyle: Çevremde birileri oluyor, bir şeyler hissediyorum ama sorumsuzluklarıyla ve bir kadına nasıl davranmaları gerektiğini bilmemeleriyle soğutuyorlar insanı. Böylelerini görünce aslında o tarz biriyle birlikte olmam gerektiğini, en azından denememiz gerektiğini anladım diyebilirim.Yokluktan acaba mı diyorsun bence, başka çevrende kimse yok mu?
mantık ağır basıyor yalan söyleyemem ama iletişim kurmadığımız bu süreçte onunla konuşmayı da özlediğimi fark ettim. Bu hissin zamanla daha duygusal bir yerlere de varabileceğini düşünüyorum. Biz sadece arkadaştık, flört anlamında denememize fırsat vermedim. Zaten bu konuya girebilsem ve hayatında biri olmadığına emin olsam ona da bunları dürüstlükle söyleyeceğim.Bir şeyler hissediyor musunuz yoksa sadece mantıklı geldiği için mi? Mantıklı geliyor diyeyse acele etmeyin karşınıza illaki çıkanlar olacaktır. Ama bir şeyler hissediyorsanız sosyal medyada daha aktif olabilirsiniz dikkatini çekmek için. Fotoğraf paylaşımı vs. ilk siz yazmayın bence bekleyin yazmasını sağlayın.
Onun yazmasını sağlayabilsem keşke. Benim yazmam bu dediklerinizi düşündürebilirO zaman reddedip şimdi dönmen adamda boş kaldi, alternatif bulamadı bana döndü düşüncesi oluşturur bence
Yani o da hayatında biri varsa yazmaz zaten ki yazmamali daOnun yazmasını sağlayabilsem keşke. Benim yazmam bu dediklerinizi düşündürebilir
Bunu güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz.onunla konuşmayı da özlediğimi fark ettim.
Adam hislerini paylaşmış sizde red etmişsiniz çünkü hiç bir duygusal hissiniz yok.O da mevzuyu laçkalaştırmamak için iletişimi kesip size mutluluklar dilemiş,ama siz ne hikmetse adamı takip etmeye devam etmişsiniz,adama saygı duyup uzaklaşmak yerine sürekli didikliyorsunuz.Kalbiniz yine ısınmayınca denedim olmadı diye yine ortada mı bırakacaksınız ya da bundan iyisi olmaz diye "mantık" evliliği yapıp adama hayatı dar mı edeceksiniz?????
Yok canım bir yıl beklemedim. Birkaç ay içinde yazmayı düşündüm ama başkasıyla fotoğraf paylaştığını görünce vazgeçtimBebisim, 1 yil olmus. Bu adami sevseydin 1 yil once aklina duserdi zaten. Sevmiyorum ama kenarda dursun demissin. O da kenarda durmayinca adam kiymete binmis, tum mesele bu bence... adam sevgili bulmadan once yazasin yokmus, bulunca yazasin gelmis. Adami sevdigin yok bence bunu kabullen ve gec.
Ee noldu yani aradan zaman geçince duygunuz mu oluştu? Yoksa daha iyisini mi bulamadınız?Kızlar, ilkokul döneminden arkadaşım olan bir adam var. Sosyal medyada ara ara iletişim halindeydik ve görüştük kendisiyle bir yıl önce. Çok düzgün işinde gücünde biri ama çekim hissedemediğim için bana açıldığında ona karşı bir duygum olmadığını söyleyerek reddettim. Benimle bir yola girmek istediğini, kafa yapılarımızın uyuştuğunu düşündüğünü falan söylemişti bana. Aslında onda da çok yoğun duygular yok gibiydi. Bu konuşmayı geçtiğimiz eylül ayında yaptık. Ben reddedince normal bir arkadaşlık sürdüremeyeceğini söyledi.
Ben biraz zaman geçince acaba mı dedim ama bu süreçte bir kızla fotoğraf paylaştı. Bundan dolayı ona yazmadım.
Şimdi uzun zamandır kızla bir şey paylaşmıyor ve ben onunla konuşmak istiyorum. Bir şeyi bahane ederek 2 ay önce yazdım, gayet ilgili ve düşünceli bir şekilde yanıtladı ama bir daha yazmadı. Tekrar yazarım gurur yapmam ama hayatında biri varsa saygısızlık etmek istemiyorum. Bana tavsiye verir misiniz ne yapabilirim?
Bana pek hoşlanıyorsunuz gibi gelmedi, belki egonuz zedelenmiştir başkasıyla görünce, içinizde kalmıştır.Kızlar, ilkokul döneminden arkadaşım olan bir adam var. Sosyal medyada ara ara iletişim halindeydik ve görüştük kendisiyle bir yıl önce. Çok düzgün işinde gücünde biri ama çekim hissedemediğim için bana açıldığında ona karşı bir duygum olmadığını söyleyerek reddettim. Benimle bir yola girmek istediğini, kafa yapılarımızın uyuştuğunu düşündüğünü falan söylemişti bana. Aslında onda da çok yoğun duygular yok gibiydi. Bu konuşmayı geçtiğimiz eylül ayında yaptık. Ben reddedince normal bir arkadaşlık sürdüremeyeceğini söyledi.
Ben biraz zaman geçince acaba mı dedim ama bu süreçte bir kızla fotoğraf paylaştı. Bundan dolayı ona yazmadım.
Şimdi uzun zamandır kızla bir şey paylaşmıyor ve ben onunla konuşmak istiyorum. Bir şeyi bahane ederek 2 ay önce yazdım, gayet ilgili ve düşünceli bir şekilde yanıtladı ama bir daha yazmadı. Tekrar yazarım gurur yapmam ama hayatında biri varsa saygısızlık etmek istemiyorum. Bana tavsiye verir misiniz ne yapabilirim?
Bir arayışta değilim daha iyisini bulmakla ilgilenmiyorum.Ee noldu yani aradan zaman geçince duygunuz mu oluştu? Yoksa daha iyisini mi bulamadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?