Reddettiğim için pişmanım ne yapmalıyım

audreyy

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
233
4
296
İzmir
Kızlar, öncesinde arkadaşım olan bir adam var. Sosyal medyada ara ara iletişim halindeydik ve görüştük kendisiyle bir yıl önce çekim hissedemediğim için bana açıldığında ona karşı bir duygum olmadığını söyleyerek reddettim. Aslında onda da çok yoğun duygular yoktu. Şimdi pişmanlık hissediyorum. Tavsiye verir misiniz ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Yokluktan acaba mı diyorsun bence, başka çevrende kimse yok mu?
Aslında şöyle: Çevremde birileri oluyor, bir şeyler hissediyorum ama sorumsuzluklarıyla ve bir kadına nasıl davranmaları gerektiğini bilmemeleriyle soğutuyorlar insanı. Böylelerini görünce aslında o tarz biriyle birlikte olmam gerektiğini, en azından denememiz gerektiğini anladım diyebilirim.

Bir şeyler hissediyor musunuz yoksa sadece mantıklı geldiği için mi? Mantıklı geliyor diyeyse acele etmeyin karşınıza illaki çıkanlar olacaktır. Ama bir şeyler hissediyorsanız sosyal medyada daha aktif olabilirsiniz dikkatini çekmek için. Fotoğraf paylaşımı vs. ilk siz yazmayın bence bekleyin yazmasını sağlayın.

mantık ağır basıyor yalan söyleyemem ama iletişim kurmadığımız bu süreçte onunla konuşmayı da özlediğimi fark ettim. Bu hissin zamanla daha duygusal bir yerlere de varabileceğini düşünüyorum. Biz sadece arkadaştık, flört anlamında denememize fırsat vermedim. Zaten bu konuya girebilsem ve hayatında biri olmadığına emin olsam ona da bunları dürüstlükle söyleyeceğim.

Adam hislerini paylaşmış sizde red etmişsiniz çünkü hiç bir duygusal hissiniz yok.O da mevzuyu laçkalaştırmamak için iletişimi kesip size mutluluklar dilemiş,ama siz ne hikmetse adamı takip etmeye devam etmişsiniz,adama saygı duyup uzaklaşmak yerine sürekli didikliyorsunuz.Kalbiniz yine ısınmayınca denedim olmadı diye yine ortada mı bırakacaksınız ya da bundan iyisi olmaz diye "mantık" evliliği yapıp adama hayatı dar mı edeceksiniz?????

Bebisim, 1 yil olmus. Bu adami sevseydin 1 yil once aklina duserdi zaten. Sevmiyorum ama kenarda dursun demissin. O da kenarda durmayinca adam kiymete binmis, tum mesele bu bence... adam sevgili bulmadan once yazasin yokmus, bulunca yazasin gelmis. Adami sevdigin yok bence bunu kabullen ve gec.

Özellikle bir takibe girmedim. Birbirimizde ekliyiz ve paylaşım yapınca gördüm. Saygı duyup uzaklaştım da bu arada ama bahsettiğim kişi yıllardır tanıdığım biri. Öylesine konuştuğum birinden söz etmiyorum. Bunca zaman hep hayatımdaydı, konuşurduk ama flört olarak değil. Bundan dolayı özlem de duyuyorum.

Mantık evliliği yapacak bir durum da yok bu arada. Yaşam koşulları olarak denklik var aramızda. Mantıktan kastım davranışlarının güzel olması, yol yordam bilen biri olması. Bundan dolayı mantığıma hitap ediyor demek istedim.

Kalbim ısınmazsa ayıp eder miyim düşüncesiyle duygum olmadığını söyledim zaten kendisine de bu konuda haklısınız ama şu anki hislerim yeniden konuşmaya başlarsak kalbimin ısınacağı yönünde. Buna inanmasam sizlerden tavsiye istemezdim.

Yok canım bir yıl beklemedim. Birkaç ay içinde yazmayı düşündüm ama başkasıyla fotoğraf paylaştığını görünce vazgeçtim

Ee noldu yani aradan zaman geçince duygunuz mu oluştu? Yoksa daha iyisini mi bulamadınız?

Ben de diğer yorumlara katiliyorum, boşluk ve yalnızlıktan ötürü özlediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Şu an karşınıza istediginiz gibi biri çıksa yine o kişiye ulaşmak isteyip onu özler miydiniz kendinize samimi olarak bunu sorup öyle hareket etmenizi öneririm. Aynısı olmasa da benzer bir durumu yaşadım, iletişime geçmedim ve özlediğim şey o kişi değil ilgisiydi.

Siz yine de boşluktan olmadığını düşünüyor ve bir adım atmak istiyorsanız ilgisini çekecek bir hikaye vs paylaşıp onun mesaj atmasını sağlayın derim.

Bana pek hoşlanıyorsunuz gibi gelmedi, belki egonuz zedelenmiştir başkasıyla görünce, içinizde kalmıştır.
Yine de böyle bir şey yok, hoşlanıyorum, iyi çocuktu vs diyorsanız açık açık yazın gitsin. Hayatında biri olup olmadığını bilmediğiniz için saygısızlık değil, biri varsa da gereken cevabı verir

Indirimdeki bir urunu "gerek yok" diye almazsin
Sonra o urunu baskasi gelir alir
Acaba alsa miydim ya dururdu kenarda dersin
cunku artik orda durmuyor
Bu da oyle birsey olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…