Reddettiğim için pişmanım

megkek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
16
7
1
34
Ben 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,

ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,

2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,

Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .

o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım

şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum

ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?

İlla o 87 li olmak zorundamı demekki size zamanında cazip gelmediki istememişsiniz şuanda istiyor olabilirsiniz ama belki onun hayatında biri var ? Sanki çok acil biri olmalı gibi yazmişsiniz ama aklinizda da kaldiysa ortak arkadaşlarınız varsa bi sordurun be alemde

İlla o 87 li olmak zorundamı demekki size zamanında cazip gelmediki istememişsiniz şuanda istiyor olabilirsiniz ama belki onun hayatında biri var ? Sanki çok acil biri olmalı gibi yazmişsiniz ama aklinizda da kaldiysa ortak arkadaşlarınız varsa bi sordurun be alemde
tabi o olmak zorunda değil ama ona bir şans vermek istiyorum, yazları türkiyeye geliyor

Çoktan düzenini kurmuştur.Evlenmediyse bile bir ilişkisi filan vardır.Artık o istemez bence.Önüne bakman daha iyi.Elbet karşına sevebileceğin biri çıkacaktır.
Karşıma çıkan kişiler , geçmişde yaşadıklarının faturasını bana kesen psikopat tiplerdi, düzgün erkek yok kalmadı

tabi o olmak zorunda değil ama ona bir şans vermek istiyorum, yazları türkiyeye geliyor
Ozaman bi soruşturun içinizde kalmasın diye diyorum bazen bazı insanları taktikça onlara ulaşamadıkça içimizde büyütüyoruz çünkü. Varsa da biri hayatinda hiç pişmanlik duymayin olmamasi gerekiyormuş gibi düşünün

Ozaman bi soruşturun içinizde kalmasın diye diyorum bazen bazı insanları taktikça onlara ulaşamadıkça içimizde büyütüyoruz çünkü. Varsa da biri hayatinda hiç pişmanlik duymayin olmamasi gerekiyormuş gibi düşünün
Ortak arkadasımız yok nasıl sorusturacagımı bilmiyorum

Moralini bozmak istemem. Ama adamın yerinde olsam hiç iyi şeyler düşünmem yazsan. Kaç defa reddetmişsin. Simdi daha iyisini bulamadın diye adamı özlüyorsun. Belki onu kanada bileti olarak gördüğünü düşünebilir. İşin gayet zor. Normal yaz ilk önce. Belkide ciddi ilişkisi vardır.
Neden onu kanada bileti olarak göreyim ki ? Benim durumum iyi Allaha şükür

Back
X