Reddettiğim için pişmanım

Siz tamamen msn üzerinden mı kuruyordunuz iletişimi bu arada yani hiç yüz yüze gelmediniz mi ? Ortak arkadaş olmayışı garip geldi de ama sanal alemde tanışmışsınız yani. Askere gidip geldiğini kanadaya yerleştiğini falan direk kendisinden öğrendiniz o zaman iletişim halindeyken doğru mu
Adam kanada diye , pakistan da çıkıyormuş 😂

tabi o olmak zorunda değil ama ona bir şans vermek istiyorum, yazları türkiyeye geliyor

işe seneler evvel bilmemkaç kez reddettiğiniz adam için "şans vericem" fikrinden vazgeçerek başlayın mesela. zira kuvvetle muhtemel o size, eğer isterse bir şans verecek.
adam o zaman 25 yaşındaymış, şimdi 33. hayatı, hayata bakışı çok değişmiştir.
belki o gençlik aklıyla siz uygundunuz ama belki kendi yaşadıklarından sonra belki de sizi sadcee herhangi bir gençlik anısı olarak görecek.
velhasılı kelam, sanki hala sizi çok seviyordur gibi bir fikriniz var anladığım. kendinizi buna odaklamayın bence.
ama bir selam yazıp sosyal medyadan en azından muhabbet eder mi yoksa tamamen algılarının dışında mısınız bunu görebilirsiniz.

Bir şans? Bakalım o size artık bir şans verecek mi

ya konu sahibi 8 sene önce adam ona aşık olduğu için hala aşık olduğunu ve peşinden koşacağını sanıyor bence.
zaten terapiler vs almış, bence bu konuda da terapi alıp düşünce yapsını değiştirmeli.
geçmişe büyük saplantısı var.

Siz tamamen msn üzerinden mı kuruyordunuz iletişimi bu arada yani hiç yüz yüze gelmediniz mi ? Ortak arkadaş olmayışı garip geldi de ama sanal alemde tanışmışsınız yani. Askere gidip geldiğini kanadaya yerleştiğini falan direk kendisinden öğrendiniz o zaman iletişim halindeyken doğru mu
eskiden msnde konusuyorduk bulustuk vs . 2016da yakadar facebookta ekliydi ordan gordum kanada ya gittgini

sonra facesini dondurdu kapattı tamamen

Kanada da 8 yıldir yalniz yasayan yakışıklı düzgün bir Türk olma ihtimali , Uşak ta katolik zenci gay taş fırın ustası bulma ihtimaliyle ayni bence ama tabii yine siz bilirsiniz
Neden öyle dediniz ki anlamadım
Kanada nasıl bir yer

Neden öyle dediniz ki anlamadım
Kanada nasıl bir yer
mikemmel bir yer :rolleyes: eğitimli beyaz yakalilarin şu anda yaşamak icin 40 takla attikları o yuzden de son 2-3 yıldir göçmenlik koşullarını ağırlastırmak zorunda kalmış, demokratik, gelir duzeyi yüksek,insan hakları ve eğitimin saygı gördüğü, suç orani düşük bir ülke... 8 yıl once oraya geçtiğine göre sizin ex sadece romantik ve yakışıklı değil aynı zamanda ileri görüşlü ve zeki bir adammış, geçmiş olsun bacım, bu sefer kaçan balık hakkaten büyükmüş...

Son düzenleme:
Kanada da 8 yıldir yalniz yasayan yakışıklı düzgün bir Türk olma ihtimali , Uşak ta katolik zenci gay taş fırın ustası bulma ihtimaliyle ayni bence ama tabii yine siz bilirsiniz
Uşak ta o adamı hayal ettim, ramazan pidesi yapıyot falan , o kadar güldüm ki 😂

Ben 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,

ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,

2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,

Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .

o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım

şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum

ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?
Sosyal medya hesabı varsa mesaj at şansını dene başka ne yapılabilir ki?

Beni tanımadan hakkımda nasılbu yargıya ulasırsın ? Kanada bana cazip gelmiyor . Soguk memlekette ne yapayım ben ? Tüm arkadaslarım ailem anılarım burda

Saçmalamayın lütfen
O zaman diyelim ki iletişim kurdunuz; adam halen evlenmek istiyor diyelim sizinle. '' Kanada' da yaşayacağız. '' dese ne yapacaksınız? :işsiz:

Hiç eski defterleri açmaya gerek yok, vardır hayatında biri belki, kafasını karıştırmayın. Hem ben inanıyorum eğer başta hayır dediyseniz vardır daha geçerli bi sebebi, hislerinize güvenin ve yolunuza bakın.

Üzerinden çok zaman geçmiş be arkadaşım.. O zaman olmadıysa vardır bi sebebi bence boşluktan onu özlüyorsunuz.. Yeni insanlar tanımaya çalışın derim ben..

Ya aradan 8-10 sene geçmiş. Adam teklif etmiş kabul edilmemiş. Bu kadar abartmaya gerek var mı sizce?
Özlemek falan.😀
Hiçkimseyi bulamamış, dikiş tutturamamışsınız. E adamın şartlar da iyi bir musallat olayım denmiş gibi duruyor burdan.
Ta o zamanlar evlenmek isteyen adamın belki şuan çocuğu bile vardır. Bana bu durum normal gelmiyor.

Ben 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,

ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,

2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,

Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .

o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım

şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum

ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?
Bence sizin ki boşta kaldım hazır biri vardı değerlendireyim kafası. Unutun arayıp sormayın adamı. Yıllar geçmiş belki evli çocuklu.kafasını karıştırmayın

Bu konuyu farklı hesaplarla daha kaç kez açacaksınız merak ediyorum bazen. Kör ölmüş badem gözlü olmuş her zamanki gibi. Tez elden birisi çıkar karşınıza da bu takıntıdan kurtulursunuz inşallah. Olmaz çünkü adamı bin kez reddetmişsiniz aradan yıllar geçmiş. Adam mis gibi hayatını kurmuş kanadaya yerleşmiş. Dönüp de sizinle barışıp evlenmez yani bunu kabullenin artık.

Back
X