Reddettiğim için pişmanım

Bunca sene dikiş tutturamadim. Baktim kanadaya gitmişsin, belki biletim olursun diye dusundum.
Umarim 8 sene sonra gelen beni kabul edecek kadar yokluktasindir.
İyi gunler dilerim.
Kanada umrumda değil . Beni tanımıyorsunuz , yargılamayın

Beni tanımadan hakkımda nasılbu yargıya ulasırsın ? Kanada bana cazip gelmiyor . Soguk memlekette ne yapayım ben ? Tüm arkadaslarım ailem anılarım burda

Saçmalamayın lütfen

Saçmalayan ben değilim. Dikkat edin söylediklerinize. Bunca zaman sonra nesini özlediniz peki yüz vermediğiniz adamın?

Sosyal medyadan ekleyin, Kanada da yaşam şartları iş olanağı oraya yerleşme vs bilgi almak ister gibi muhabbet başlatabilirsiniz. Hayatında kimse yoksa isterse bir şans verir olmazsa sizin de kafanızı kurcalamaz önünüze bakarsınız
Bu iyi fikir

Ben olsam yazmazdım onca sene geçmiş ama çok istiyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz tabi ki. Ama oda geldiği konumdan ötürü ona yazdığınızı düşünecektir. Sadece bu nedenle bile olumsuz dönüş yapma ihtimali çok yüksek.

Saçmalayan ben değilim. Dikkat edin söylediklerinize. Bunca zaman sonra nesini özlediniz peki yüz vermediğiniz adamın?
Sevgisini özledim , varlıgını özledim , yüzünü özledim ,

Beni tanımadan önyargıda bulunuyorsunuz , siz dikkat edin söylediklerinize, saygılı olun

Psikolojim bozuktu tanıyorum kendimi

Adamın yerinde olsam diğer ilişkileri göz önünde bulundurularak bunu kabul etmezdim. Hani psikolojin bozuk olur kimseyle ilişki kurmazsin tamam. Ama başkalara şans verirken onu devamli reddetmeniz durumunuzu oldukça zorlastiracaktir. Simdi "Kendimi sana layık görmüyordum" duruma getirirseniz ilişkiye 0-1 arkadan başlarsınız onuda ekleyim

Valla normal yazin sosyal medyadan, bayrami bahane edin bayramini kutlayin mesela. Adamin hala ilgisi varsa zaten muhabbet ilerler. Yoksa da onunuze bakarsiniz. Yalniz durumunuz zor geldi bana adam cok uzak bir yere tasinmis, hayatini toptan degistirmis. Eski hayati coktan geride kalmistir ustelik aradan 7 yil gecti diyorsunuz. Sansinizi deneyin tabi ama olmazsa da uzulmeyin derim.

Bence başarısız geçen ilişkilerinizin ardından onunla bir ilişki kursam belki böyle olmazdı düşüncesi sarmış sizi yani belki onunla da mutlu olamayacaktiniz ya da çok mutlu olacaktınız ama denemediğiniz için şu an bilmiyorsunuz size cazip gelen bu. Özlüyorum demeniz bundan bence. Reddetmedikleriniz size güzel şeyler yaşatmamış, reddettiğinize merak uyanmaya başlamış içinizde. Ayrıca nasıl iletişim kuracağım ki demelik bir durum yok sizin bir geçmişiniz var merhaba nasılsın yazabilecek durumdasınız bence. Onun size dönüş yapıp yapmayacağı ya da yaptıysa nasıl bir üslupla konuşacağına bağlı olarak ilerler muhabbet siz de en azından şansımı denedim der artık merak duymazsınız. Ha belki de filmlere konu olacak bir şey çıkacak burdan adam ben yıllardır seni bekliyordum falan diyecek bilemezsiniz ilişkiyi denememişsiniz bari yazmayı deneyin bu da içinizde ukte kalırsa saplantıya dönüşebilir. Hayırlısı olsun hakkınızda

87li beye sosyal medyadan ulaşır kendinizi hatırlatırsınız, olursa ne ala olmazsa önünüze bakarsınız orası ok de...

ben bir şeyi dikkatinize sunmak istiyorum,

bi zamanlar aklınız lisedeki sevgilinizde (elde olmayan kişi 1 diyelim) olduğu için 87'li beyi reddetmişsiniz. şimdi de aklınız daha önce uzun seferler reddettiğiniz 87'li beyde (elde olmayan kişi 2) olduğu için olası adayları görmüyor olabilirsiniz. iki olay arasında bana çok benzerlik var gibi geldi, bi düşünün bence.

Yazabilirsiniz o zamanlarda kariyer hayalim falan vardi dusunmuyordum gibilerinden yazarsiniz.olmazsa da olmaz kaybedeceginiz bir sey yok..sonra daha cok pisman olursunuz niye adim atmadim diye..bazi duygular zamanla yerine oturur sizde bunu yasamissiniz..

Siz tamamen msn üzerinden mı kuruyordunuz iletişimi bu arada yani hiç yüz yüze gelmediniz mi ? Ortak arkadaş olmayışı garip geldi de ama sanal alemde tanışmışsınız yani. Askere gidip geldiğini kanadaya yerleştiğini falan direk kendisinden öğrendiniz o zaman iletişim halindeyken doğru mu

87 ile beraberlik yaşamadığın için onu gözünde büyütüyorsun şu anda. Belki sevgili olsaydınız anlaşamayacaktınız. Ama içimde kalmasın, reddedilirsem de üzülmem şansımı denedim derim diyebileceksen sosyal medyadan falan artık nereden ulaşabilirsen mesaj gönderebilirsin

Back
X