Psikolojim bozuktu tanıyorum kendimiEk not: Durum sadece psikolojinin bozuk olması ile bağlı olsaydı başka ilişkinde olmazdı. Olduğuna göre mesele psikolojin değil adamı istememen olmuştur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojim bozuktu tanıyorum kendimiEk not: Durum sadece psikolojinin bozuk olması ile bağlı olsaydı başka ilişkinde olmazdı. Olduğuna göre mesele psikolojin değil adamı istememen olmuştur.
Kanada umrumda değil . Beni tanımıyorsunuz , yargılamayınBunca sene dikiş tutturamadim. Baktim kanadaya gitmişsin, belki biletim olursun diye dusundum.
Umarim 8 sene sonra gelen beni kabul edecek kadar yokluktasindir.
İyi gunler dilerim.
Neden onu kanada bileti olarak göreyim ki ? Benim durumum iyi Allaha şükür
Beni tanımadan hakkımda nasılbu yargıya ulasırsın ? Kanada bana cazip gelmiyor . Soguk memlekette ne yapayım ben ? Tüm arkadaslarım ailem anılarım burda
Saçmalamayın lütfen
Bu iyi fikirSosyal medyadan ekleyin, Kanada da yaşam şartları iş olanağı oraya yerleşme vs bilgi almak ister gibi muhabbet başlatabilirsiniz. Hayatında kimse yoksa isterse bir şans verir olmazsa sizin de kafanızı kurcalamaz önünüze bakarsınız
Sevgisini özledim , varlıgını özledim , yüzünü özledim ,Saçmalayan ben değilim. Dikkat edin söylediklerinize. Bunca zaman sonra nesini özlediniz peki yüz vermediğiniz adamın?
Psikolojim bozuktu tanıyorum kendimi
Merhaba ben 92 lı nasılsınPeki neden insanlar hep doğum yıllarına göre kodlanmış ? Bunu yazan 84'lü
Sosyal medyadan kendin istek at o yazmak isterse yazar zatenOrtak arkadasımız yok nasıl sorusturacagımı bilmiyorum
Ya demeyin öyle belki bulmamıstır birini